marcin62 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Ale kiedy to było, kiedy byliśmy co i Xmarcin oprowadzał po Pradze( co był pierwszy taki wyjazd chyba w tym kierunku), co był też bodajże Orzech, co gdzieś w Chorwacji ganialiśmy się po wynajętej willi i w końcu nas uciszyli właściciele.W sumie już trochę tego było ale pozbierać to do kupy to będzie pare lat temu. Pierwszy wyjazd chyba 2013 do Montenegro? No i była pierwsza u mnie z Burgmanii "niezapomniana Estonia". Tylko sporo nas wtedy było, późniejsze wypady już były skromniejsze na południe. O są foty heee
Klubowicze Jack Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Ło matko! Chłopaki, jakie wy młode byliśta! ? Heh, fotka pod tytułem: Wszyscy ciule posiadali, tylko ja musiałem stać. O kwa mać!
marcin62 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 2013-04-28 20:37:24 Możecie gdzieś wrzucić z wyjazdów w jeden temat filmy bo ten pierwszy raz widzę Zduna. Tylko nie bez logowania dostępne.
Rekomendowane odpowiedzi