krzysiu Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 robi się coraz ciekawiej, spokojnego powrotu - czekamy
Sympatycy Volvo Opublikowano 2 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 2 Maja 2013 Czekamy za fotkami i przywieźcie trochę śniegu bo zapomniałem jak wygląda.
Klubowicze Jack Opublikowano 2 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2013 Melduję że pasek Pawkora wymieniony na nowy. Przyznaję że ja nie pomagałem tylko piłem piwko bo czterech do wymiany jednego paska to za dużo. Zresztą... wszyscy pili piwko
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 2 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2013 Osobiście nadzorowałem wymianę paska,polewając Pawkorowi piwo.
resenok Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 https://picasaweb.google.com/106252679821602404814?feat=email Kilka fotek z wyprawy..... mam nadzieje ze udało sie to zrobic bo na komorce robie to pierwszy raz..... milego ogladania. Link poprawiony mozna juz cos zobaczyc.....
RONIN Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 chyba musisz jeszcze poćwiczyć z tymi zdjęciami ;-)
Sympatycy Volvo Opublikowano 2 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 2 Maja 2013 Zdjęcia świetne tylko szkoda że nie z waszej wyprawy.
PAW_KOR Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 https://picasaweb.google.com/117018984319700603226/CzarnogoraChorwacja Kilka moich fotek z telefonu. Reszta po powrocie do domu. Pozdrawiam All.
ruslan007 Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Widać po zdjęciach ,że byliście w ciekawych miejscach .Tak trzymać. :)
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 2 Maja 2013 Użytkownicy+ Opublikowano 2 Maja 2013 Muszę przyznać, że stopniowo dozujecie napięcie. "Jedna gleba, jedna awaria" - i nic więcej, teraz po troszeczce dozujecie foty. Po Waszym powrocie - relacja, bo jak nie to ... . A na poważnie - powrotu bez "przygód" nieplanowanych. POWODZENIA !OKK ! Czekamy na RELACJĘ !!!
resenok Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Dzisiaj odwiedzilismy miejscowosc Ulcinj ostatnia miejscowosc przed Albania pogoda nas nie rozpieszcza 30 moze 35 stopni. Jezdzimy w dlugim rekawie poniewaz slonce juz przypalilo nam rece. Jest rowniez tutaj duza plaza 13 km dlugosci podobno jedna z największych w Europie. Bardzo ladne miasto, kameralne kafejki, blogi spokoj.....W drodze powrotnej pojechalismy zobaczyc jezioro Skadarsko, ktore jest na granicy z Albania i nalezy do parku Narodowego. Zobaczylismy takze stare miasto Bar. Dzien zakonczylismy na plazy i kapieli w morzu (nie wszyscy mieli odwage poplywac :-)). Jutro o 7:30 startujemy do PL z Zibim ale trasa ma byc widokowa i 200 km mamy jechac 5-6 godz. Kierunek utrzymujemy Budapeszt przez BiH. Odezwiemy sie jutro jak zatrzymamy sie na nocleg....
Sympatycy Cormoran Opublikowano 2 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 2 Maja 2013 Miętus bracie .... gdzie ty ?
Jurek_mwo Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Super foty,zal dupe sciska, wy sobie gdzieś tam podróżujecie,a tu trzeba pracować no nie
Jarek_PL Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 No chłopaki fajowo ! Wszystkie gębki uśmiechnięte, to ta jagnięcina w popiole tak działa. Widzę też na zdjęciach starego Czarnogórzanina. Zibi ty się tam przenieś ps. zazdroszczę
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 2 Maja 2013 Użytkownicy+ Opublikowano 2 Maja 2013 To ja Tu - jakieś "bomby, inne badziewie wyciągam z Matki Ziemi", a Wy 30-35 stopni, długi rękaw, bo rączki przypieczone, plaża 13 kilometrów, pewnie piasek cieplutki, woda kryształowo błękitna, że temperatury nie wspomnę!!! NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI NA TYM ŚWIECIE. KOLEDZY! Powodzenia, i szczęśliwego powrotu!!! W całości, a nie na raty !OKK .
resenok Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Za pol godziny startujemy do Sarajewa i dalej do granicy BiH z HR i chcielibysmy dzisiaj spac na Wegrzech ale zobaczymy jak to wyjdzie. Do zobaczenia wieczorem na forum jak bedziemy mieli dostep do WiFi. :-). Dla znawcow tematu zegarka Pazdziocha mam dobra informacje ZNALAZL SIE byl w bucie motocyklowym ale z racjj ciepla jezdzilismy w lekkim obuwiu wiec dzisiaj.......Jacek zajrzal do buta :-D Pzd Pasdzioch, Jack, Pawkor, Zibi oraz Resenok :-D
RONIN Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Chłopaki nie wracajcie, w Łodzi zimno, jakieś 11 C i cały czas leje.
krzysiu Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Na Ich powrót w niedzielę zamówiłam słoneczko
Sympatycy Volvo Opublikowano 3 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 3 Maja 2013 Świetne foty, panowie wracając zabierzcie z sobą pogodę bo u nas leje.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 3 Maja 2013 9 wspaniałych po zwiedzeniu Plitwickich siedzą teraz przy piwku na granicy Horwacko Słoweńskiej. Jutro atakujemy trasę do domu. Trzymajcie kciuki do centrum mamy 830km
krzysiu Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Wiecie jak ciężko trzyma się kciuki trzymając szkło z GL, więc szko i bezpiecznie wracajcie. Wasze zdrowie "stuk"
Sympatycy Volvo Opublikowano 3 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 3 Maja 2013 Kciuki trzymane wracajcie. Jutro ma być bezdeszczowo .
PAW_KOR Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Czterech wspaniałych po małym lataniu po górach Czarnogóry i Bośni (założyliśmy kanion rzeki Tara p.s Pazdzioch ma wypiaskowane lagi po tej przejazdzce )w tej chwili odpoczywamy i spozywamy wode ognista w Vukowarze. Musze konczyc bo impreza trwa.
Rekomendowane odpowiedzi