Carl Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Opublikowano 23 Marca 2014 Widzę że impreza jajeczkowa rodzi się w bólach ... Pomysły z ogniskiem czy oberżą Złoty Młyn zostawmy na czwartkowe lub weekendowe latanie. Możemy zaatakować jakiś pub. O Iron Horsie pisałem przed zeszłorocznym jajeczkiem, jest ok. Ale uwaga - nie ma szansy aby w piątek czy sobotę grupa ok. 10 osób gdziekolwiek w śródmieściu znalazła miejsce. Trzeba zdecydować gdzie i zarezerwować, oczywiście nie ma problemu abym się przespacerował, dopytał i zarezerwował. Pojawiła się też możliwość urządzenia imprezy w nowej miejscówce - restauracja RETRO na Limanowskiego 117, byłoby chyba taniej niż w Karczmie, alkohol nasz i cały lokal dla nas. Ale ... termin dopiero po Świętach, 25 kwietnia. Jest zainteresowanie? Jutro mogę mieć szczegóły, menu, cena itp.
Klubowicze Marzena Opublikowano 23 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2014 No to Karolku do dzieła próbuj.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 23 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2014 No to wypiję z Wami jajeczko korespondencyjnie bo 25.04 rozpoczynamy majówkę.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 23 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2014 Wracając do tematu i terminu zaproponowanego przez Jula to co z nim nie tak 40PLN za flaszkę toż to taniej nigdzie nie będzie więc może warto żeby się szanowne grono określiło.
Klubowicze Marzena Opublikowano 24 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2014 Jacuś my jesteśmy za wersją Julka,Karola,Piotrka,ale chodzi o to że bardzo mało ludzi się deklaruje na przybycie. Raptem była by nas garsteczka,do tej pory naliczyłam tylko 10 osób.
Julo Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Ja bym najchetniej wybral agro w Poddebicach, tam bylo super.
Klubowicze Marzena Opublikowano 24 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2014 Julo nie ma problemu kolacja wielkanocna super sprawa w agro. Gorzej z powrotem do domów no chyba że z noclegiem.
Klubowicze Marzena Opublikowano 24 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2014 Zobaczymy co Karol załatwi. Moje zdanie jest takie niech się wszyscy określą co chcą.
Carl Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Opublikowano 24 Marca 2014 Termin poświąteczny sobie odpuścimy bo zacne grono będzie jeszcze mniejsze. Knajpkę o której pisałem (właścicielem i kucharzem jest mąż znajomej) będziemy mieli na uwadze na przyszłość bo cena i menu jest ok. I co dalej? Na agro z noclegiem też nas chyba za mało.... Pozostanie więc spotkanie przy piwie w jakimś pubie. Przejdę się do Iron Horsa, ale nie dzisiaj. Może być też ta Karczma, chyba damy radę? Rzucać pomysły!
Klubowicze Marzena Opublikowano 24 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2014 A może sprawdził by ktoś w Orient Expressie. Byliśmy tam kilka razy nie było tak źle.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 24 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2014 Nasz problem polega na tym że tak naprawdę w tym temacie pojawiły się luźne dyskusje i propozycje nie do końca mające sens.Temat powinien dotyczyć konkretnego spotkania w tym przypadku tytuł jest "jajeczko łódzkie" czyli propozycja zakładającego temat plus deklaracje chętnych i ewentualne sugestie tak jak to było w poprzednich latach. W demokracji też ktoś musi rządzić.Czyli reasumując Julo Karol do dzieła a cała reszta konkretnie pasuje nie pasuje jestem lub niestety nie mogę. Dziękuję za uwagę Wasz Pazdzioszek.
romarjo Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Nasz problem polega na tym że tak naprawdę w tym temacie pojawiły się luźne dyskusje i propozycje nie do końca mające sens.Temat powinien dotyczyć konkretnego spotkania w tym przypadku tytuł jest "jajeczko łódzkie" czyli propozycja zakładającego temat plus deklaracje chętnych i ewentualne sugestie tak jak to było w poprzednich latach. W demokracji też ktoś musi rządzić.Czyli reasumując Julo Karol do dzieła a cała reszta konkretnie pasuje nie pasuje jestem lub niestety nie mogę. Dziękuję za uwagę Wasz Pazdzioszek. I to mi się podoba
stefanekmac Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 To smutne jest,jakieś zdrady sojuszy itp .Nic z kina marzeń Holly...
Carl Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Opublikowano 25 Marca 2014 Spoko,spoko. Żadnych teorii spiskowych. Jutro idę na chybił-trafił do jakiegoś pubu i rezerwuję stolik.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 25 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2014 Karol a może zapytać w tym Orient Expresie tylko na kiedy?
Carl Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Opublikowano 25 Marca 2014 Dobra, zapytam. Termin myślę pozostawić pierwotny czyli 4 kwietnia.
ravw Opublikowano 29 Marca 2014 Opublikowano 29 Marca 2014 Ją nie wiem czy będę bo zabiegi dentystycznne nabierają tempa. Wysłane z mojego HTC One SV za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi