Julo Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Jajeczko zbliża się wielkimi krokami więc trzeba działać.
Carl Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Opublikowano 8 Marca 2014 Julo, miałem Cię własnie wywołać do tematu. Rozmawialiśmy niedawno i myślę że Karczma na Włókniarzy sprawdziła się na wigilijnym spotkaniu. Możemy więc powtórzyć. Chyba że jakieś inne propozycje... to pisać!
ravw Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Przeczytałem 1 strone i chcialem sie zapisywac, na szczescie doczytałem do końca
Julo Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Podjadę do karczmy i zapoznam się z ofertą, puki co proszę o deklaracje chęci przybycia.
JAKUBKO Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 chęci to ja mam a tak wogle to już z rok dwa temu byłem w gronie burgmanów z łodzi na jajku i powiem ze nie wiem jak koniec ale poczatek byl nie kiepski obecnosc obowiazkowa
świderek650 Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 Koledzy i Koleżanki...czy Kalisz też może się podłączyć z własnymi jajeczkami.....???
Klubowicze Marzena Opublikowano 10 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2014 Nie może ale musi,weszliście między wrony musicie krakać jak one.
jurczas Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 No fajnie mieć przewodnika w Kaliszu chętnie zrobimy tam wypad w jakiś wekend i pokażesz swoje piękne miasto, a na jajko obowiązkowo.
Carl Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Opublikowano 10 Marca 2014 Oczywiście piszemy się z Beatą na imprezkę. JULO, jak zasięgniesz informacji w karczmie to może załóż nowy temat, będzie bardziej przejrzyście
Julo Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 Byłem dziś w karczmie rozmawiać na temat naszego jajeczka. Termin 4 kwietnia (piątek) Menu: barszczyk z uszkami, karczek duszony, filet z kurczaka, ziemniaczki zasmażane, bukiet surówek, jajka faszerowane z pieczarkami, jajka w majonezie, półmisek mięs pieczonych, wędlina, śledzik w oleju, dodatki, pieczywo,kawa i herbata bez ograniczeń, litr soku na osobę + bilecik wejściowy z racji organizowanej potańcówki. Całkowity koszt menu+wejście 65zł od osoby. Do tego musielibyśmy zakupić w barze 6 butelek krupnika po 40zł. Pozostały alkohol we własnym zakresie. Więc decyzja należy do nas.
Sympatycy Volvo Opublikowano 10 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 10 Marca 2014 Jak dla mnie cena i miejsce niema znaczenia byle z WAMI.
Klubowicze Marzena Opublikowano 10 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2014 Julek nie jest źle raptem 5zł więcej niż wigilia,ja jestem za załatwiaj.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 10 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2014 Wszyscy w nowym roku podwyżki dostali?Ja zAgą też się piszemy.
Julo Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Słuchajcie wczoraj dzwoniła do mnie kobitka z karczmy i pytała co z naszą rezerwacją. Powiedziałem jej, że mamy na razie 12 osób i wciąż czekam na pozostałe deklaracje. Zdziwiła się, bo wstępnie deklarowałem około 26-28 osób i powiedziała, ze słabo to widzi przy tak małej liście gości. Tak liczę, że jeśli zapłacimy po 65zł od osoby + ten drogi alkohol to wyjdą chore koszta, bo za samą wódeczkę trzeba zapłacić 240zł. Nie wiem czy w takiej sytuacji jest sens tam cokolwiek urządzać. Mnie się wydaję, że lepiej by było abyśmy po prostu spotkali się na mieście i poszli na dobre piwo. Mógłby to być np. pub motocyklowy http://www.ironhorse.lodz.pl/
Klubowicze Marzena Opublikowano 21 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2014 I tu ci Julo przyznam rację,dla mnie super pomysł.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 21 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 21 Marca 2014 To może wypadzik całodniowy z ogniskiem. Może być bardzo miło. Znajdziemy fajne miejsce 50km od Łodzi i posiedzimy na powietrzu przy kiełbasce. Tak jajeczka, jeszcze nie spędzaliśmy.
krzysiu Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Deklaruje obecność 2 osób czy to w barze czy przy ognisku bedziemy
Sympatycy Volvo Opublikowano 21 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 21 Marca 2014 50 km od Łodzi to Poddębice.
Klubowicze Roni Opublikowano 21 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2014 A może by wydębił jakieś lokum na piętrze w Głuchowie, zdaje się w Złotym Młynie. Lokal nie jest zły, a i żarełko przednie. Co myślicie? ps. Piter dasz gwarancję pogody? i w jaki sposób sobie "zdrowia" życzyć?
Sympatycy zdun13m Opublikowano 21 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 21 Marca 2014 Na życzenia zdrowotne jest rada. A co do pogody, to już trochę gorzej. Nie ma się co martwić na zapas. Będą chęci to coś wymyślimy.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 21 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2014 Coś Wam się Panowie mylą pojęcia to ma być "Jajeczko" czy "Ognisko" w plenerze no chyba że jedno i drugie z noclegiem.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 22 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 22 Marca 2014 Na ognisku będziemy smażyć jajkeczko.
Rekomendowane odpowiedzi