Sympatycy Volvo Opublikowano 21 Marca 2013 Sympatycy Opublikowano 21 Marca 2013 My się dostosujemy do was,musimy i tak dojechać.
Carl Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Opublikowano 21 Marca 2013 Przespacerowaliśmy się z Beatą po kilku knajpkach, było fajnie i się trochę zmęczyłem... myślę że jutro coś zaproponujemy.
Sympatycy Volvo Opublikowano 22 Marca 2013 Sympatycy Opublikowano 22 Marca 2013 Carl już jest jutro i nic . Proszę mi tu szybciutko pisać swoje wszystkie propozycje .
Sympatycy Volvo Opublikowano 22 Marca 2013 Sympatycy Opublikowano 22 Marca 2013 Bo zrobię mu nazłość i nie przyjdę a co stać mnie.
Carl Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Opublikowano 22 Marca 2013 VOLVO nie strasz. No dobra, więc tak kilka typów: Iron Horse (klub muzyczny, motocyklowy) http://www.ironhorse.lodz.pl/ Ponieważ w piątek będzie koncert wstęp 5 zł. Gra "Bandaż Elastyczny", rockowe covery. Koncert na parterze (można palić) rezerwacja stołu dla nas na górze. Jedzenie zamawiamy indywidualnie (bigos, szaszłyk, tosty, przekąski), flaszka 0,5 - 50 zł Klub 97 - http://www.97.com.pl/ Super wnętrza, otrzymujemy do wyłącznej dyspozycji jedną z sal, nikt się nie kręci, kelner zagląda co jakiś czas z zapytaniem czy czegoś nie trzeba. Za 35 zł od osoby proponują np. żurek i zimne przekąski (nie pamiętam jak z napojami), flaszka w promocji 45 zł, można zamawiać jedzenie indywidualnie z karty. Dodatkowa opłata za obsługę grupy - 10 % od rachunku. Lizard King - http://www.lizardking.pl/ znany i ceniony klub muzyczny, na pewno będzie koncert, możemy zarezerwować stół na górze (będzie ciszej). Rachunek otwierany jest na cały stół, jedzenie raczej typu przekąskowego, niestety droga flaszka (menu na stronie internetowej chyba nieaktualne). No i zawsze pozostaje Orient Express - cenowo bezkonkurencyjny Dzwoniłem, menu i cena może być zbliżone do naszej ostatniej tam imprezy, czyli 70 zł od pary z flaszką. Pana od karaoke już nie ma ale może będzie dancing (niestety?) no i co ważne dla mnie ponoć nie będzie disco polo. Proszę o szybkie wypowiedzi i inne propozycje aby jeszcze przed Świętami coś zarezerwować. A teraz powinienem iść wcześnie spać bo jutro skoro świt... Hajnówka
Carl Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Opublikowano 22 Marca 2013 VOLVO nie strasz. No dobra, więc tak kilka typów: Iron Horse (klub muzyczny, motocyklowy) http://www.ironhorse.lodz.pl/ Ponieważ w piątek będzie koncert wstęp 5 zł. Gra "Bandaż Elastyczny", rockowe covery. Koncert na parterze (można palić) rezerwacja stołu dla nas na górze. Jedzenie zamawiamy indywidualnie (bigos, szaszłyk, tosty, przekąski), flaszka 0,5 - 50 zł Klub 97 - http://www.97.com.pl/ Super wnętrza, otrzymujemy do wyłącznej dyspozycji jedną z sal, nikt się nie kręci, kelner zagląda co jakiś czas z zapytaniem czy czegoś nie trzeba. Za 35 zł od osoby proponują np. żurek i zimne przekąski (nie pamiętam jak z napojami), flaszka w promocji 45 zł, można zamawiać jedzenie indywidualnie z karty. Dodatkowa opłata za obsługę grupy - 10 % od rachunku. Lizard King - http://www.lizardking.pl/ znany i ceniony klub muzyczny, na pewno będzie koncert, możemy zarezerwować stół na górze (będzie ciszej). Rachunek otwierany jest na cały stół, jedzenie raczej typu przekąskowego, niestety droga flaszka (menu na stronie internetowej chyba nieaktualne). No i zawsze pozostaje Orient Express - cenowo bezkonkurencyjny Dzwoniłem, menu i cena może być zbliżone do naszej ostatniej tam imprezy, czyli 70 zł od pary z flaszką. Pana od karaoke już nie ma ale może będzie dancing (niestety?) no i co ważne dla mnie ponoć nie będzie disco polo. Proszę o szybkie wypowiedzi i inne propozycje aby jeszcze przed Świętami coś zarezerwować. A teraz powinienem iść wcześnie spać bo jutro skoro świt... Hajnówka Nie wiem dlaczego znowu podwójny post.
ciesu Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 A teraz powinienem iść wcześnie spać bo jutro skoro świt... Hajnówka Szerokości i przyczepności!!!
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 22 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2013 Karol pogadać i wypić możemy nawet podczas dancingu.Przecież głównie chodzi o to żebyśmy się spotkali.
Sympatycy Volvo Opublikowano 23 Marca 2013 Sympatycy Opublikowano 23 Marca 2013 Carl ja to z Marzeną możemy nawet się Orientować w Ekspresie.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 23 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2013 Karol ponieważ nie widzę gadki na forum to chyba orient.
Carl Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Opublikowano 24 Marca 2013 Ok, niechaj będzie Orient Express. Wkrótce więcej informacji. Bulba, jak się zaraz nie zapiszesz to nie dostaniesz swojej śrubki i rurki.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 24 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2013 Bulbola zawsze należy postraszyć.
Sympatycy Volvo Opublikowano 25 Marca 2013 Sympatycy Opublikowano 25 Marca 2013 Dojdzie do tego że następnym razem zamiast straszenia będzie go trzeba potrząsnąć.
Carl Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Opublikowano 27 Marca 2013 Tak więc bawimy się w Orient Expresie w piątek 5 kwietnia od godz 19. Koszt 80 zł od pary, 40 zł single, płatność zbieram na miejscu (więcej w pierwszym poście). Bardzo proszę niezdecydowanych o potwierdzenie przybycia - do wtorku, 2 kwietnia. Tego dnia wpłacam zaliczkę i podaję ilość osób.
voy-ciach Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Ja tradycyjnie, będę krótko coś około godziny.
ciesu Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Carl - tak jak napisałem na PW - sorry za opóźnienie, ale ja nie odmelduję się... Pozdrawiam wszystkich!!
Carl Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Wszystko dograne, zamiast polskiego żurku będziemy mieli włoską lasagne (robioną przez Włocha) i tak jak pisałem wcześniej: przekąski, 0,5 na parę, soki, kawa, herbata. Można przynieść własny napój (wyskokowy też). Do zobaczenia jutro.
Rekomendowane odpowiedzi