Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Administrator Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Wrzuciłem na YT kulminacyjny moment grupowego "top-down" ale Irek miał jakby lepszą lokalizację 😉, więc wrzucam jego video.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Października 2022 Administrator Opublikowano 11 Października 2022 Taka niezła faza "nabezdachu" 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Listopada 2022 Administrator Opublikowano 27 Listopada 2022 Zagadka, w sumie nie jakaś trudna. Konwersja... Z czego? Bo na co, to widać wyraźnie
Administrator Bomber Opublikowano 27 Listopada 2022 Administrator Opublikowano 27 Listopada 2022 VW Carmann Ghia?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Listopada 2022 Administrator Opublikowano 27 Listopada 2022 Pudło! 😁 Strzelaj dalej 😉
Paul Opublikowano 27 Listopada 2022 Opublikowano 27 Listopada 2022 Toć to Panie Syrena 105 w jakimś dziwnym modzie
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Listopada 2022 Administrator Opublikowano 27 Listopada 2022 Paul 😂 Pytanie było "z czego" ... bo "na co" to rozpozna chyba każdy z naszego rocznika, nawet niedowidzący 😛
Paul Opublikowano 27 Listopada 2022 Opublikowano 27 Listopada 2022 1 godzinę temu, MariuszBurgi napisał(a): Pytanie było "z czego Wydaje mi się że dawcą tego modu był Ford K cabrio
Klubowicze BUGI Opublikowano 27 Listopada 2022 Klubowicze Opublikowano 27 Listopada 2022 13 minut temu, Paul napisał(a): Wydaje mi się że dawcą tego modu był Ford K cabrio 99% Ka , tylny stop pod szybą jest w tym samym miejscu co w Ka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Listopada 2022 Administrator Opublikowano 27 Listopada 2022 Jesteście blisko tylko nazewnictwo niewłaściwe. Chodzi o Forda tyle, że Streetka Tu wnętrze, gdzie także widać konwersję na FSM A tak wyglądał dawca 🤨 ... więc, wypada przyznać, że powyższa, czarna "Syrenka" wymagała sporej pracy "tunera" 🙂
Klubowicze BUGI Opublikowano 28 Listopada 2022 Klubowicze Opublikowano 28 Listopada 2022 14 godzin temu, MariuszBurgi napisał(a): Jesteście blisko tylko nazewnictwo niewłaściwe. Chodzi o Forda tyle, że Streetka Ostatnio na Volumenie(bazarku) usłyszałem: "Panie masz Pan jeszcze te kartofle co tydzień temu brałem??? nie ma ... ale mam ziemniaki" 🤣 😎 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Stycznia 2023 Administrator Opublikowano 27 Stycznia 2023 Taka rozkminka 1
Rekomendowane odpowiedzi