Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Maja 2016 Administrator Opublikowano 2 Maja 2016 Sam Ford dedykował Streetka jako roadstera dla kobiet... w sumie to nie wiedzieć czemu. Było też określenie, że to auto z sex-appeal'em, promowane przez Kylie Minogue -> http://www.auto-moto...al-7520891.html Tmax jest typowo męski (?) a znam taką jedną co nim lata i jest zachwycona
dr.big Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Samochód ma "to coś" i jest inny... Gdyby nie skaszaniona deska z fajansiarskiego Ka, a taka jaką zaprezentowano w 2002 w Paryżu, byłby bardziej ciekawy...
Sqad Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Powiedział co wiedział, samemu "latając" skuterem 125 ccm :lol2: ... No i który wybrać ? To nawet nie są klozety, bliżej im do nocników Jeśli już to smart ładniejszy, bo przy tym K'a to ktoś musiał dobry towar wciągać jak go projektował
dr.big Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Ach te polucje w GranTourismo na Playstation ... Ważne, żeby się decha (heblowana ) do wake'a jakoś zmieściła ... A tak, to może być nawet Kylie
marekcymbuch Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Jedyne "cabrio", które mnie rajcowało, tu na fotce były mój... http://www.fotosik.p...e72ac9713f1c87f
dr.big Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Znam kogoś, kto się mocno jara na 2CV ... PS. Dwie Streetka już obejrzane, jutro święto w de, to wykorzystam i mam umówioną trzecią ...
dr.big Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Ford fajny ale strasznie podatny na rdze.(szukałem dla córy) Pawle jasne, że fajny, ale dziwi mnie, bo w żadnej z trzech oglądanych nie widziałem rdzy- fakt, były od nowości garażowane i przebieg po ok. 100 tkm w 12- 13 lat... "Skusiłem się" na jednego z rąk 1 właściciela i oryginalnych 115 Tkm ... U mnie też będzie miał lekkie życie... Sucho i ciepło na drodze i 2- 3 tysie rocznie. PS. Słyszę od wielu osób, że ten samochód ma potencjał na pełnowartościowego youngtimera... Tylko ile z nich dotrwa do tych 25 lat ...
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Sympatycy Opublikowano 6 Maja 2016 Gratulacje !! A ja ciągle z dachem nad głową, ech .... Poprosimy foteczki, żeby chociaż oko nacieszyć
dr.big Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Grzesiu, na razie kilka dni to potrwa... po oględzinach go kupiłem, ale odbieram za parę dni, bo jechałem tam moto- było szybciej ominąć korki po drodze ... Tak więc kupiony- zapłacony, ale stoi z 250 kilometrów od Berlina ...
dr.big Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 Takie robione na szybko słoikiem od musztardy...
Sympatycy Worlan Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Sympatycy Opublikowano 12 Maja 2016 No, ładniusi czerwony cukiereczek I jaką fajną ma antenkę
dr.big Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 Powiem tak, myślałem, że ten Ford to będzie totalne gówno i po 100 km wysiądę z niego z niesmakiem i zacznę szukać jakiegoś innego modelu cabrio... Przejechałem nim już ok. 1000 km... Spalanie średnio 7,5 litra- w normie, silnik 95 KM na masę 1100 kg daje radę... Samochód prosty technicznie- każdy, nawet jakiś "pseudo- mechanik" podoła, dach mechaniczny. Fajne, i przede wszystkim małe pudełko do poruszania się w tłumach zakręconych latem tabunów gamoni ślepo pędzących "na urlop" . I w końcu nie szkoda każdej rysy czy pieprznięcia czyimiś drzwiami na parkingu. Mi podpasował, a ten środek, którym mnie "straszono" z Forda Ka? Prosty, funkcjonalny, bez wodotrysków, ale ujdzie.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 13 Maja 2016 Administrator Opublikowano 13 Maja 2016 Cyrwuny, zazdro!
dr.big Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 A najśmieszniejsza jest ... ładowność ... całe 149 kg ...
power_777 Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 To jo bych mógł ino z moim nojmłodszym bajtlem jeździć i to pewnie ino z pół roku jeszcze.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Maja 2016 Administrator Opublikowano 14 Maja 2016 ładowność ... całe 149 kg ... Trzeba uważać z currywurst'ami To nawet F2 450 ma 250 kg. Tu gadają 224 kg -> Streetka technische daten Tutaj znowu KLIK masy mówią faktycznie 149 kg a Zuladung 299 kg
dr.big Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Przeglądałem instrukcję użytkownika: w zależności od wyposażenia 131 do 149 kg. I nawet się z tym zbytnio nie kryją . PS. To bagażnik nie wiem po co taki duży ...
Lucjan73 Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Robert czyli jak będziesz kogoś chciał zabrać to najpierw musisz spytać ile waży a jak będzie to panienka to ile waży + torebka
Sympatycy Worlan Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Sympatycy Opublikowano 14 Maja 2016 Myślę, że jak będzie miała torebkę to po takim pytaniu może nią przywalić Trochę od czapy...... ale pamiętam jak mój wujek i ciotka, którzy razem ważyli min. 180 kg przyjeżdżali w odwiedziny na Simsonku tym z pedałami, a taką Streetką by nie przyjechali
dr.big Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Przynajmniej mam teraz mocno wybiórcze wytłumaczenie: nie mogę ciebie zabrać, bo wiesz... DMC mi nie pozwala ... I'm soooo sorry ...
seteman Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 bardzo męskie auto ale ja nie byłem lepszy bo miałem auto dla fryzjerów - mazde mx5
dr.big Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 Męski czy nie, i co z tego?... Jeżdżę od lat skuterem, pomimo tego, że jeżdżący moto często mówią o skuterach: niemęski ... Tacy Szkoci chodzą w kiltach -> czyli "spódnicach krótkich" -> ach jakie to niemęskie i też się śmieją z różnych głupków prawiących frazesy... Taaaak, Streetka jest taki jaki jest i bardzo mi odpowiada gabarytami, wyglądem i kosztami. A że komuś się np. na ulicy nie spodoba i będzie kręcił nosem? MNIE czyjaś żółć czy niezadowolenie nie obchodzi . W końcu to ta osoba ma jakiś tam ukryty problem i to bardzo, bardzo cieszy ... PS. No ale dość już o Streetka... Może ktoś ma jakieś inne cabrio i teraz zacznie się wstydzić , że niemęskie, albo kolor nie taki... Albo może koła za okrągłe... Ludzie różne problemy sobie stwarzają, a i niektórzy są podobno bardziej czuli na reakcję innych.
Rekomendowane odpowiedzi