Marcin-Kraków Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zalozylem nowy temat, moze sie idea spodoba. Zeby bylo jakies miejsce na luzne regionalne gadanie o czym badz. Zeby Bingo sie nie denerwowal jak sie inne tematy zasmieca A na poczatek, malo skuterowo zaczne. Z racji pomyslnej pogody, rozpoczalem dzis na nowo sezon. I pochwale sie przy okazji. Do Burka dolaczyla dzis Deauville
Tony Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 No moje gratulację nabytku, to siódmy sprzęt z kardanem wśród nas !OKK Kto następny?
Radiolog Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 No piekna sztuka, owocnego nawijania nią km-ów
Ghandi Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zdrada, zdrada. Marcin gratuluje, dużo radości ze śmigania, I tak wrócisz na skuter.
flyradek Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 I jak się śmiga? Przyznam że też rozglądałem się za deavilką, może następna będzie... za ile udało się Tobie ją kupić? Wszystko sprawne? ja się rozglądałem za wersją z poszerzonymi kuframi, a w sumie to i bym się mocno wahał pomiędzy 650 a 700... Ile to cudo pali naprawdę? Pozdrawiam
Bingo72 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Widzę że, na forum maxi squterowym zaczynam być w mniejszości. Co jest! gratulacje z zakupu i szerokości.
Radiolog Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Widzę że, na forum maxi squterowym zaczynam być w mniejszości. Co jest! gratulacje z zakupu i szerokości. Nie martw się bedziesz dostawał fory i wyruszymy pol godziny po Tobie
Marcin-Kraków Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zdrada, zdrada. Marcin gratuluje, dużo radości ze śmigania, I tak wrócisz na skuter. Narazie o zdradzie nie ma mowy Bo Burka oczywiscie narazie nie sprzedalem. Kupcow nie bylo, albo cene za duza dalem Stoja obok siebie i do wiosny pewnie bede jezdzil na obu. Nie na raz rzecz jasna I jak się śmiga? Przyznam że też rozglądałem się za deavilką, może następna będzie... za ile udało się Tobie ją kupić? Wszystko sprawne? ja się rozglądałem za wersją z poszerzonymi kuframi, a w sumie to i bym się mocno wahał pomiędzy 650 a 700... Ile to cudo pali naprawdę? Pozdrawiam Ile spala nie umiem jeszcze powiedziec, ale nie specjalnie na to zwracam uwage. I tak bedzie to 1/4 tego, co moje 4oo Przymierzalem sie tez do szerokich kufrow ale odpuscilem. Za duzo bede poruszal sie po miescie, i bylby to przerost formy nad trescia. Moze kiedys dokupie, sa na alledrogo po ok 600 zl jakby ktos bardzo chcial. 700 fajniejsza bo wtrysk, ale budzet byl ok 8 tys i tak sie tez udalo kupic owa 650
Sympatycy Zenek Opublikowano 6 Stycznia 2013 Sympatycy Opublikowano 6 Stycznia 2013 Marcinos gratulacje zakupu i oby sprzecik sluzyl bezawaryjnie.
konrad35 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Radiolog jedziesz 2 marca na walne do Warszawy? Wczoraj dostałem taką informacje od klubu,Ty pewnie też.
Bingo72 Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Z przykrością informuję szanowne koleżeństwo że, opuszczam grono posiadaczy maxi squterów na rzecz posiadaczy moto. Bardzo miło było i podejrzewam że, za parę... (naście ? ) lat znowu na maxi się przesiądzem. Co teraz będzie, znają tylko wtajemniczeni. Pochwalę się jak sprzęt będzie już w garażu.
Bingo72 Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 ... BMW .... zacna marka ale .... nie dla mnie przynajmniej jak na razie. Podopowiem że, sprzęt pochodzi z "kraju kwitnącej wiśni". Sprzęt fabrycznie nowy, rocznik 2011, kolor czarny, wersja tour. Więcej nie napiszę bo, zamówienie jest w trakcie realizacji(zamówiony w czwartek).Bedzie zrealizowane po moich krótkich feriach w ciepłych krajach.
Radiolog Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 To jest tajemnica poliszynela, wszyscy wiedzą, ale nikt nie ujawni hehe, że wie
Marcin-Kraków Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Opublikowano 5 Lutego 2013 Przeciez Ty kawy nie pijasz , to po co kupujesz
Ghandi Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Radiolog, to jest zdjęcie do dowcipu który napisałeś o autobusie:
Radiolog Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Przeciez Ty kawy nie pijasz , to po co kupujesz Jak nie pije? zawsze zamawia latte Wladimir, a tym masz RT-ka z 1964 roku? hehe
Ghandi Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Dobrze że nie z lat 40, pewnie by na przyczepce miał karabin.
reno Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Gratulacje z zakupu, frakcja Kawy ma juz trzy sztuki.
wladimir Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 To jest pojemność silnika albo kuferków...
Sympatycy Zenek Opublikowano 7 Lutego 2013 Sympatycy Opublikowano 7 Lutego 2013 Bingo gratuluje zakupu fajnego sprzecika.
Radiolog Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Bingo gratuluje zakupu fajnego sprzecika. No nie bądż taki skromny, też słyszeliśmy o Twoich planach
Rekomendowane odpowiedzi