Użytkownicy+ Saper Opublikowano 11 Października 2016 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 11 Października 2016 W dniu 11.10.2016 o 14:42, EndriuBis napisał(a): ..., a tu taka cisza .... Rozwiń Cisza dlatego, że jak tutaj wszystko omówimy, to co będziemy robić na spotkaniu?
gumis Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Będziemy z Bobbensem na 18'tą w Karczmie jutro.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 12 Października 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 12 Października 2016 Pogoda jaka jest każdy widzi i jakoś brak nadziei na poprawę w dniu jutrzejszym, w związku z tym jutro nici ze zniżki u "Jana" no chyba że dla zmylenia przeciwnika przyjedziemy w Burgmanijnych kamizelkach (na ciepłym polarze też fajnie wygląda) i w kaskach (mogą być budowlane - nikt się nie pozna).
lemik Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 No to z rozpoznaniem się nie będzie problemu, odnośnie wyjazdu zorganizowanego chętnie się wybiorę, aby tylko pogoda dopisała, mój sprzęt odpalił, kontrolka FI nie świeci, wyczyściłem przepustnicę, podłubałem przy silniku krokowym, naładowałem akumulator ale jak na razie nigdzie nim nie jeździłem, muszę przetestować
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 13 Października 2016 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 13 Października 2016 No i spotkaniu. Lemik mam nadzieję, że nie wystraszyliśmy Cię całkowicie. Kolejne spotkanie zostało ustalone na: termin - 24.11.2016r. godzina 18.00 miejsce - Karczma w Zawadzie
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 14 Października 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Października 2016 W dniu 13.10.2016 o 19:19, Saper napisał(a): No i spotkaniu. Rozwiń Nie wiem dokładnie co "poeta" miał na myśli, ale ... Jak przeglądam zdjęcia z innych spotkań czwartkowych (są takie regiony gdzie się chwalą zdjęciami) to kurcze, u nich tylko kawa i herbata na stole. A u nas ? Ledwo się talerze i miski na stole zmieściły Lemik nie wyglądał na przestraszonego tylko się pewnie zastanawiał czy my od spotkania do spotkania to nic nie jemy
lemik Opublikowano 14 Października 2016 Opublikowano 14 Października 2016 Nie przestraszyłem się, spotkanie było OK, czekam na kiełbasę upieczoną na ognisku wyjazdowym, odrobię zaległości.
lemik Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Pogoda na 10-11 listopada nie ciekawa, wyjazd nadal aktualny?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 6 Listopada 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Listopada 2016 Na razie nic nie odwołujemy. Jeżeli już to prawdopodobnie zorganizujemy wspólny wyjazd samochodami ( - no trudno) i spotkanie w knajpie.
gumis Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Najprawdopodobniej uda mi się pojechać z Wami na spotkanie, mogę kogoś zabrać do auta.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 7 Listopada 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 7 Listopada 2016 Ja tam jeszcze nie tracę nadziei że uda się pojechać na skuterze w sobotę tak spontanicznie pojeździłem trochę po okolicy, ale faktycznie wczoraj i dzisiaj jest dramat. Myślę że ostateczną decyzję podejmiemy w środę lub czwartek.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 10 Listopada 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 10 Listopada 2016 Panowie, ogłoszenia parafialne !! Jutro przed wyjazdem spotykamy się tutaj pod moim garażem o godz. 8:45. Paweł przyjedzie z Dębicy swoim autkiem i ma mieć kilka wolnych miejsc. Aby nie ciągnąć wielu samochodów rano dogadamy się kto z kim pojedzie w zależności ilu chętnych się stawi (może nawet zapakujemy się do jednego wozu). Pozostałe pojazdy można tu zaparkować. Pakujemy drzewo, kije do kiełbasy i tak około 9:00 - 9:15 ruszamy. Ja ciągle liczę że pogoda pozwoli na jazdę na 2oo - ale drzewo mi się do kufra nie zmieści.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 14 Listopada 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Listopada 2016 Sezon przy ognisku zakończony, frekwencja raczej słaba, kto nie był niech żałuje, tym bardziej że pogoda dopisała. Ze względu na temperaturę (+3) i odległość jazdę skuterem odpuściłem, choć byłem na to przygotowany gdyby nie daj Boże Lemik przyjechał wierzchem. Na szczęście Michał (mimo że młody) też stwierdził że trochę zimno Grupa Lubelska zawiodła, na szczęście w ostatniej chwili honor Lubelaków uratował Marcin (mkapilkr), który trochę błądził, ale udało mu się dotrzeć do celu. I może jeszcze jedno zdjęcie na którym widać że naprawdę świeciło słoneczko A Lemik to straszny zmarzluch
lemik Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 Zimno było, zmarzłem w stopy, ognisko udane
bobbens Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 No i jak młodzież, wybiera się do Zawady... ???
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 22 Listopada 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 22 Listopada 2016 Ja raczej będę. Ale prosto z roboty. Kto jedzie i czym z Rzeszowa ??
brodway Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 pozdrawiam wszystkich z Podkarpacia i nie tylko.chętnie zaglądną bym do zawady aby się spotkać z miłośnikami jednośladów,ale jakiś czas temu załatwiłem sprzęgło i teraz za karę jeżdżę samochodem.fajnie że rozkręca się grupa podkarpatczyków to i ja za niedługo się przyłącze.miałem już przyjemność poznać sapera kilka lat wstecz w Bieszczadach na zlocie w Ustrzykach. szerokości.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 22 Listopada 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 22 Listopada 2016 Taa... , Brodway - za karę to byś właśnie musiał przyjechać na oklep spotkanie o 18:00 - już ciemno, a temperatura po zmroku mocno spada, większość przyjedzie właśnie samochodami. Jak możesz to zaglądnij, na pewno nas rozpoznasz.
gumis Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 BędęWysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 23 Listopada 2016 Postaram się być, chyba, że mój misterny plan się posypie.
lemik Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Saper będziesz jechał z Rzeszowa?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 24 Listopada 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 24 Listopada 2016 Lemik - zobacz na priv. Saper - co do wczorajszej rozmowy - nie ma tematu - staraj się (w miarę możliwości) tylko Ty dotrzeć do Zawady. Może być w moro i zielonym wozem
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 25 Listopada 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 25 Listopada 2016 Panowie, kolejne spotkanie za nami. Dzięki za pogaduchy, a plany na wiosnę i lato będziemy dopracowywać na następnych spotkaniach. Coś może się z tych planów fajnego urodzi oby ! . Kurcze - wczoraj piwko się polało obficie, a ja tylko herbatka Następne spotkanie jeszcze w tym roku - czwartek 15 grudnia - Karczma u Jana. godz. 18:00. Jak coś pomyliłem to proszę o korektę.
gumis Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Hej Kompania! jak tam z obecnością na czwartek? ja będę.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 12 Grudnia 2016 Jak dożyję, to też będę obecny.
Rekomendowane odpowiedzi