Gość miki Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Tony bo ja chyba nie jestem w temacie? Ale ze co z tym mieleniem? Jakis fetysz??? Nie no kto co lubi Reno jak to tylko miekkie chusteczki??? Nic sie nie przejmuj, Radiologa dzis boli glowa wiec poszedl po zastrzyk z masazem do pielegniarek,,, co tam zastrzyk, ale masaz napewno go uleczy
reno Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Tylko chusteczki bo nikt mnie nie chce! Przynajmniej w takim stanie. Podobno strasznie nudzę. Radiologa na zastrzyk o.k. ale na masaż to chyba pod nadzorem?
Użytkownicy Tony Opublikowano 12 Października 2012 Autor Użytkownicy Opublikowano 12 Października 2012 A ja myślałem że wszyscy to znają Medycyna ludowa i służba zdrowia mogą się trochę kłócić ale spróbujmy Większość uważa że na przeziębienia i grypy to dobrze jest się wypocić Będzie nam potrzebne : spokojne miejsce żeby nikt nam nie przeszkadzał partner najlepiej płci odmiennej od naszej ziorko pieprzu Po czynnościach związanych z odzieżą (domyślcie się) kładziemy wspomniane ziorko pieprzu na pępek partnera-partnerki i piii cenzura piii aż się zmieli i wyjdą z nas siódme poty Dla podpowiedzi tak z mechaniki powiem że chodzi o ruchy posuwisto-zwrotne Potem kąpiel i alulu
Ghandi Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Reno. podobno facet z katarem zachowuje się kobieta z okresem.
Gość miki Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Reno mnie po zastrzyku jakos nie masuja to tylko Radiolog ma takie wzgledy Ciekawe czy mu pomogl? Oj tam od razu ze nikt nie chce.... A nudzisz tylko w takim stanie czy wogole ? Nio fajna ta medycyna ludowa z ziarenkiem Ghandi ja Ci dam!
Radiolog Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 miki wierzy we wszystko co powiem nawet w to ze mam harem pełen czeszek
Ghandi Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 Co się dzieje z grupą małopolska ? Reno choruje. Miki obiecuje. Radiolog pije z czeskim haremem wódkę z Czech o nazwie "Randka w ciemno" Chyba zima Idzie.
Marcin-Kraków Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 Ja jutro napewno gdzies sie wybiore. Moze niespodziewanie gdzies do rodzinki pojade. Jakas stoweczke chocby z przyzwoitosci trzeba nakrecic. No chyba ze sa jakies inne propozycje na krotszy, niecalodzienny wypad ?
Bingo72 Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 Wypadałoby wykorzystać w miarę dobrą pogodę. Stówka to trochę mało.
wladimir Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 A trasa z ubiegłej niedzieli.
Bingo72 Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 Ja jestem za, ktoś jeszcze ?
Użytkownicy Tony Opublikowano 13 Października 2012 Autor Użytkownicy Opublikowano 13 Października 2012 A ja pojadę do pracy
wladimir Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 Jeśli ktoś ma ochotę na wypad proponuje 9.30 CPN na lotnisku .
Gość miki Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 A ja laduje bzyka zeby go znow nie odpalac na popych Chyba sie zgrzal od nowych manetek^^ Ps Ghandi moze gdyby Radiolog poczestowal Reno wodeczka "randka z czeszka"... tzn "...w ciemno" to moze by ozdrowial
konrad35 Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 A ja pojadę do pracy a ja jestem w Zawoi i dreptam po górkach. Słonecznej niedzieli życze wszystkim i sobie.
reno Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 Ani Czeszka ani Tajka, bo ze mnie jest duża kichajka. Miki - to oxford czy daytona - podłączyli w bzyku przed zapłonem że musisz pchać? Na jakim cpn-ie na jakim lotnisku ? Radiolog ja opiekowałem się córką na moto!
Gość miki Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 Daytona, 4stopnie grzania Mmmm ^^
andi.nb Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 No to wkońcu gdzie i kiedy i kto !wchair
Ghandi Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 Na Balicach, stacja Lotosu.
reno Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 Czyżby Andy zawitał w rodzinne strony? Wybierasz się?
Bingo72 Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Czekam do 8:45 i jak się w pogodzie nie nie zmieni to odpuszczam. U mnie przestało padać, chmury jednak nie złe wiszą. Co decydujemy? Pewnie za parę godzin będzie lepiej.
Bingo72 Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Ok, zobaczymy co dalej na Lotosie, see yeah.
wladimir Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Wróciłem z opatkowic zmoczony
Rekomendowane odpowiedzi