Arkadiusz Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 w ostatnią niedzielę. Jolcia, przypomniałaś mi o jednej piosence, Teraz to za upiorze http://www.youtube.com/watch?v=JY20_fb4pFI Basia wszystko pod kontrolą !winkiss
krzys-68 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 ... w ostatnią niedzielę.Chyba wszyscy będą obecni ... Ja z Monią jestem na szkoleniu SMS w Toruniu.
upiór Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Arek mam wielki szacunek dla tego Pan . Nie jedna Pani łzy wylewała przy Jego utworach . Napiszę jak Robsonek powiada szacun !YES .
Arkadiusz Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Tak Upiorku, ale my się nie rozstaniemy !!! Chodziło mi o ostatnią niedzielę, tylko i wyłącznie !OKK
michu Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Siemanko No w koncu pogoda wiosenna .
szamot Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Siemanko No w koncu pogoda wiosenna . No nawet angielska u mnie co chwile kropi chcialem gdzieś śmignąć ale chyba nic z tego ,spadam do garazu sprawdzić olej jutro rano jak bedzie ładnie to Toruń
Klubowicze robson Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Tak Tomku , sprawdz koniecznie olej !YES w swoim !scooter . U mnie właśnie się rozpadało, ale jutro podobno ma być ładnie, a ja do fabryki . W tym sezonie nakulałem już ok.1500 km.
Arkadiusz Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Przypominam o CVT, rzecz święta i nie pojęta Olej w silniku to nie wszystko !!! A gdzie się sprawdza olej w Hondzie ? !w00t
michu Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 My dzisiaj na dzialeczce . Pogoda piekna
szamot Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 A no piekna coś wiem na ten temat i w sam raz na smiganie
krzysurban Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Już dzisiaj mój Król nocuje w Pruszczu więc teraz mam bliżej wszędzie:)
upiór Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Witam serdecznie . Zastanawiałem się czy mam to napisać i doszedłem do tego że może jednak napiszę parę słów . W dniu wczorajszym około godzin wieczornych wpadł z wizytą sąsiad , temat o tym o tamtych i nagle opowiada że w okolicy Zielonki pod Bydzią był wypadek że niby dwa motory ( trzy osoby ) nie zna szczegółów bo tylko w radiu usłyszał . SERCE mi zamarło myślałem że padnę , i to jeszcze gdzie koło zielonki . Normalnie telefon mi z ręki wyleciał szlak by trafił , ale jak usłyszałem głos w telefonie to poczułem ulgę jak by statek zwodowali w stoczni . Resztę sami sobie dodajcie . Pozdrawiam !vampire . P.S Miejmy oczy otwarte . (*)(*)(*) Kurde jakoś nie mogę myśli pozbierać od wczorajszego wieczoru . Głowę mam zawaloną myślami takimi że lepiej nie napiszę .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Tak Upiorku. Niestety Kobieta kierująca puszką na drodze lokalnej koło Zielonki skręciła w lewo tuż przed dwoma moto zagradzając im drogę w 100% Trzy osoby zgineły ma miejscu (*) (*) (*) TU i TU Jednocześnie chciałbym podziękować wszystkim za właśnie te telefony i słowa no dobrze że odebrałeś.
szamot Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Witam serdecznie . Zastanawiałem się czy mam to napisać i doszedłem do tego że może jednak napiszę parę słów . W dniu wczorajszym około godzin wieczornych wpadł z wizytą sąsiad , temat o tym o tamtych i nagle opowiada że w okolicy Zielonki pod Bydzią był wypadek że niby dwa motory ( trzy osoby ) nie zna szczegółów bo tylko w radiu usłyszał . SERCE mi zamarło myślałem że padnę , i to jeszcze gdzie koło zielonki . Normalnie telefon mi z ręki wyleciał szlak by trafił , ale jak usłyszałem głos w telefonie to poczułem ulgę jak by statek zwodowali w stoczni . Resztę sami sobie dodajcie . Pozdrawiam . P.S Miejmy oczy otwarte . Witek się Tobie nie dziwie, ja się dowiedziałem o tej tragedii od nich u nich.
michu Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Muszę Wam powiedziec ,że ciarki mi przeszły staszne na wieśc o tym wypadku. Tym bardziej że często tamtędy jeździmy ,a to dla tego że tam trzymam motocykl ( u ojca).Jak sobie pomyslę ,że to mogliśmy byc my.... Dzieki bardzo za telefony ,a debrałem ich..... Tomek fajnie ,że zajechaliście do nas na dzialeczke jak zwykle super było pogaworzyc Sławka kawusia była pyszna !OKK i nie tylko..
Bobas Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Ufff, co za tragiczna informacja. Dobrze, że u Was wszystko OK.
michu Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Co tak raptem zamilkli aaaaaaaaaaa! Nie chce się pisac ? Oj!
krzys-68 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Co tak raptem zamilkli aaaaaaaaaaa! Nie chce się pisac ? Oj! Sezon sie zaczął i nie ma czasu w pracy siedzieć przy kompie ,a w domu zawsze coś do zrobienia-karnisze,lampy itd itd więc znowu bez kompa...
michu Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Bobasek , a Ty zejdź już z tego tarasu i oddaj koce sąsiadom , bedzie dobrze
szamot Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Pozdrawiamy z Budapesztu. Jest super pogoda dopisuje gorzej z wątrobą . mnóstwo i papa nam sie
Klubowicze robson Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Pozdrawiamy z Budapesztu. Jest super pogoda dopisuje gorzej z wątrobą . mnóstwo i papa nam sie To fajnie, że się dobrze bawicie, a w Polsce pogoda do d**y niestety...
upiór Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2012 To fajnie, że się dobrze bawicie, a w Polsce pogoda do d**y niestety... No co Robsonek beton idzie całą parą , od rana do nocy .
michu Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Pozdrawiamy z Budapesztu. Jest super pogoda dopisuje gorzej z wątrobą . mnóstwo i papa nam sie Tomuś to super !OKK bawcie się dobrze !YES
Arkadiusz Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Tomek, dobrej zabawy życzę, a wątroba, no cóż musi wytrzymać. A pamiętaj przy Twoich wymiarach będzie ciężko znaleźć zamiennik A dziś mamy piękny lekko deszczowy dzionek, jazda w porannej bryzie, bezcenna !OKK Człowiek wpada do roboty taki rześki, ale z bananem na twarzy
Rekomendowane odpowiedzi