upiór Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Witam z rana . Właśnie dziś zapadła decyzja ZACNA zmienia właściciela .
dr.big Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Gratki Upiorku, czyli następny będzie AN650 !vampire ???
Klubowicze fundi600 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Wiemy, że dziś 1 kwiecień. Upiorku taka wkrętka to nie przejdzie wymyśl coś innego
dr.big Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Fundi, a nie chciałbyś widzieć Upiora ujeżdżającego AN650 ?
Klubowicze robson Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Witam z rana . Właśnie dziś zapadła decyzja ZACNA zmienia właściciela . Ja też chyba pogonię swoją, już mnie znudziła .
LWfilip Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 !w00t Tak, już to widzę jak najwieksze ortodoksy zmieniają Hondę na Suzuki. Witajcie w nowym miesiącu. !w00t Upiór na Burgmanie?? !w00t W życiu.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Fundi, a nie chciałbyś widzieć Upiora ujeżdżającego AN650 ? To by było bezcenne Do wieczora okazać się może, że całe Kujawsko Pomorskie sprzeda Zacne i nabędą B650. Tylko skąd wyrwać tyle dobrego sprzętu
Baśka13 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Witam w ten zimny dzionek cieplutko :)Upiorek przesiądzie się na hulajnogę :)a ja zmieniam burgmana na rower spalinowy
michu Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 No trudno decyzja zapadła w Kujawsko pomorskim. Ja też juz mam na oku B 650
Arkadiusz Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ach Wy wkrętaki, no, no. Zacne się im znudziły, Basia, Upiora na hulajnodze, to jeszcze widzę, ale na AN650? Kto by mu go na centralkę stawiał ?
Klubowicze fundi600 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Suzuki wyprodukuje centralkę na guzik specjalnie dla Upiorka
krzys-68 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Widzę, że ja piję a was bierze ja nie piję,ja pracuję a wieczorem nie muszę pić.Po pracy głowa się cieszy i jeszcze za to mi płacą więc ...Idealna praca... !OKK
krzys-68 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 ..... a ja mam wóz i konia w garażu opowiadaj,urzekła mnie Twoja historia !OKK
Burgerman Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 A ja widziałem Upiorka na Burgmanie !scooter . Jak przekopię archiwum to wkleję zdjęcie jako dowód. https://picasaweb.google.com/maxiskuter5/DropBox?authkey=Gv1sRgCMmp7r3Hy-6VzgE#5726747278459837074[/img]
michu Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 A ja widziałem Upiorka na Burgmanie !scooter . Jak przekopię archiwum to wkleję zdjęcie jako dowód. https://picasaweb.google.com/maxiskuter5/DropBox?authkey=Gv1sRgCMmp7r3Hy-6VzgE#5726747278459837074[/img] To jest fotomontaż a już mamy 2 kwietnia więc koniec wkretów
upiór Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2012 No to witam po ciężkiej pracy , jak można po czytać to co nie które osoby były z lekka w szoku , a le były i takie co dzwoniły i się pytały czy Prezes czasem nie oszalał . Nic z tego moi drodzy może kiedyś jak Grzesiu poleci z ekipą na marsa to ja sprzedam ZACNĄ . Dobrze że chociaż troszkę mogliśmy sobie pożartować w tej gonitwie i notorycznego braku czasu . Pozdrawiam serdecznie !vampire . A Fundi jaki pewny siebie w temacie . Radek za ten fotomontaż to sobie porozmawiamy oj oj !OK . Niech muzyka i słoneczko wszystkim nam sprzyja w tym tygodniu .
Burgerman Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Upiorku, masz chyba galopującą sklerozę, to nie jest żaden fotomontaż. Jak chcesz, żebym przypomniał Tobie gdzie zrobiłem to zdjęcie to bez fantów się nie obędzie !piwko Przy okazji - dzięki za żółtego T-maxa !OKK
upiór Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Upiorku, masz chyba galopującą sklerozę, to nie jest żaden fotomontaż. Jak chcesz, żebym przypomniał Tobie gdzie zrobiłem to zdjęcie to bez fantów się nie obędzie !piwko Przy okazji - dzięki za żółtego T-maxa !OKK Radek no dobra już dobra starczy tych fotek bo jeszcze mnie co nie które osoby zlinczują . Nie ma sprawy z tym żółtkiem , jakoś B 650 nie produkują . Może i dobrze co ? Pozdrowienia dla całego miasta nad Nogatem , !vampire .
Sympatycy siemik Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Pokazał bym jeszcze kilka fotek Upiorka na B650 ale w końcu zapadł by się pod czarny asfalt a szkoda by było dalej jeździć po szutrze. Serdecznie pozdrawiam wszystkich nie wierzących w !vampire
szamot Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 No tak i Burgman to się w pale nie mieści to by był koniec świata
krzys-68 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Myślę że nie ma ludzi nieomylnych .Trzeba tylko czasu żeby przyznali się do błędu .Nie skreślajmy !vampire ,dajmy Mu szansę. !OKK
dr.big Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Jestem po prostu zdruzgotany !wchair , Upiór na AN650 i to jeszcze zacieszający i pokazujący znak zwycięstwa... Swiat się kończy !placz1
Rekomendowane odpowiedzi