GadekW Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie, a Antonkowi za odprowadzenie do samego garażu.
Klubowicze kenobi Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Szkoda że mnie nie było...nowe twarze,pogoda super, (frytki) - a Buras w garażu , i ja na szlakach spółki KŚ... Pozdrawiam Was wszystkich. !starwars
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2014 kenobi nie żałuj ..... frytek nie było
Klubowicze MarP Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Dzięki za kolejne spotkanie, jak zawsze atmosfera wspaniała. Tak sobie wczoraj obserwowałem i doszedłem do wniosku, że nasza ekipa jest chyba najweselszą i najgłośniejszą w Chudowie Grupie Korsykańskiej, jeszcze raz życzę szczęśliwej podróży i wielu pozytywnych wrażeń z wyprawy. Miło było Was poznać
Klubowicze kenobi Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2014 kenobi nie żałuj ..... frytek nie było Frytek nie było...ale grabie były?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2014 grabie zostały w ogródku
Jaki 40 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 A Anton oczywiście pomaga pakować xxxl walizkę, bo jak tak to jutro nie pojedzie do Opola nie zdąży.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Spoko Anton do Opola pojedzie bo nie pomaga mi się pakować , chciał się zająć tym czego nie zabieram z sobą
Klubowicze karton Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Fajnie się spotkać z wami i jeszcze przywalić grabe łodzianom przed drogą i wrzoniowi z cerą
jarro_1 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Dzięęęęędobry, co trzeba zrobić i komu by stać się posiadaczem kamizelki albo innego gadżetu...forumowego-śląskiego ?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Kamizelka do nabycia w firmie JAGATEX Tylko trzeba zaznaczyć że ma być z dodatkowym znakiem BURGMANII ma plecach i ewentualnie z Nickiem na piersi. Inne gadżety jak nalepki czy koszulki to na zlocie ( no czasami nalepki w Chudowie na Czwartkowych spotach są dostępne)
Klubowicze kenobi Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Aby dostać nalepki trzeba postawić frytki (na miejscu spytać się Patryka, komu) i nie nagrabić sobie u Szefowej. Znam grabie z własnego doświadczenia...
jarro_1 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zaczyna mi się podobać...szefowej nigdy nie miałem więc to będzie moja pierwsza czyt. mój pierwszy raz : ) Z racji tego, że aktualnie pozyskałem nowe wozidło trza będzie się pokazać i wlepe wkleić.
Klubowicze Patryk Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Coś się jeszcze znajdzie - na czwartkowych spotkaniach.
Klubowicze Roni Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Będzie ktoś jutro? m być pogoda i fajnie byłoby zobaczyć Wasze mordki
SEBA 500 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Kto jutro będzie bo muszę ilość sztuk frytek policzyć ! czy mi jeden ziemniak starczy
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2014 No jak Roni ( nie mylić z RONInem ) ma nas zaszczycić swoją obecnością to nietakt było by go zostawić samego
Sympatycy Anton Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2014 UWAGA!!!!!!!!!!! Z Grupy Łódzkiej jutro wyjeżdżają na Śląsk (na razie) 3 skuty. Zaprosiłem ich do siebie na kawę. Od godziny 16:00!. Dlatego odważę się zaproponować zmianę jutrzejszego, naszego spota - z Chudowa do Górek Wielkich. Nie mam zamiaru nikogo "gwałcić", ale miło będzie spotkać się w większej grupie. Kawy powinno wystarczyć, frytki Seba 500 przywiezie (frytkownica i stary olej - jest!), jeden prosiak już zabity, a drugi czeka na strzał! Po ciacha do ciastkarni pieszo 400 m. Chlebek rozmrażam, albo nie - kupię jednak świeży Jakaś sałatka do rożna by się przydała. I co Wy na taką propozycję? PS. Moją ślubną wygoniłem na tą okazję. Nie będzie marudzić :)
Klubowicze Roni Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2014 No jak Roni ( nie mylić z RONInem ) ma nas zaszczycić swoją obecnością to nietakt było by go zostawić samego Arturo, luzik! Zapytałem bo będę jutro w okolicy Tarnowskich Gór i mógłbym zachaczyć o Chudów. Do Antona ciut daleko, chociaż jeśli jest propozycja spania to kto wie.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Seba weź może jeszcze jednego kartofla... na wszelki wypadek gdyby komuś zasmakowało
Klubowicze Patryk Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2014 To jak jutro ktoś się pojawia to przyjadę na spotkanie. O której robimy? Może wcześniej niż zwykle? Seba - jeszcze jeden, może być mały.
Klubowicze kenobi Opublikowano 1 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2014 No to gdzie się spotykamy? Propozycja Antona jest git. Jakby ktoś jechał wiślanką bym sie przyczepił np. w Żorach,bo nie znam drogi do GW. (Jakaś zbiórka grupy, gdyby więcej osób jechało-Żory?Chudów?godzina?)
Sympatycy Anton Opublikowano 1 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 1 Maja 2014 To jak jutro ktoś się pojawia to przyjadę na spotkanie. O której robimy? Może wcześniej niż zwykle? Seba - jeszcze jeden, może być mały. Halo Patryk, prawdopodobnie przeoczyłeś: >Z Grupy Łódzkiej jutro wyjeżdżają na Śląsk (na razie) 3 skuty. Zaprosiłem ich do siebie na kawę. Od godziny 16:00!. Dlatego odważę się zaproponować zmianę jutrzejszego, naszego spota - z Chudowa do Górek Wielkich.<
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 1 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 1 Maja 2014 Witejcie roztomili , skoro spot u Antona i zacni goście to i ja będę . Kenobi nie wiesz jak trafić do Antona , użyj jasnej mocy , albo zaczekaj na trasie Wiślanej np. w barze Szaszłyk na parkingu ( naprzeciwko naszego Szałasu ) przed Żorami będę jechał około 17 00 , wcześniej nie dam rady bo jestem w pracy . Gdyby ktoś jeszcze się dołączył to zapraszam w imieniu Antona .
SEBA 500 Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Ja mogę jechać do Antona ale to teraz co ??? szlak trafi frytki ! chyba że wszyscy jadymy do Antona to wezmę ciasto jakieś .
Rekomendowane odpowiedzi