Sympatycy pawel883 Opublikowano 20 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 20 Marca 2014 Musze iść na parapetówe do kuzynki.Siła wyższa.
Sympatycy Anton Opublikowano 20 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 20 Marca 2014 No tak! Siła wyższa. Ja zabieram WIOSNĘ z sobą:
zenon Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Mnie też niebędzie przeziebienie i grypa mnie zmogła
Jaki 40 Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Zeniu bo na pewno rozgangany na tym nowiuśkim burku śmigasz co by wszystkie kobity za tobą się oglądały . A tera serio wypij kwaretkę czegoś mocniejszego a flaszką Się nacierej.
Klubowicze MarP Opublikowano 20 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2014 O! jak Anton będzie z WIOSNĄ to muszę dzisiaj przyjechać
Jaki 40 Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Anton trochę ją ubierz bo wiesz na skucie trochę niebezpiecznie jest. A w sumie niech wiosenka sama zdecyduje.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 20 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2014 Jak będzie ta WIOSNA to też będę Ale nie daj bóg że jej nie będzie To Anton stawia 12 golonek
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 20 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2014 to ja przyjadę zobaczyć te 12 golonek stawianych przez Antona
Sympatycy Anton Opublikowano 20 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 20 Marca 2014 Więc już w domciu. Wszyscy wpatrzeni w WIOSNĘ zapomnieli porobić zdjęcia. Jeden to nawet na Saturnie jej szukał. Po pracy, przemęczenie, głód i pragnienie - robią jednak swoje. Byliśmy wszyscy wyrozumiali! O dziwo! Ilu nas było? Jak w każdy czwartek = 3 stoły w pełni obsadzone. PS. Jeszcze raz witam "świeżo malowanych"
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 20 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2014 no to byłam dzięki za super spota .... byli starzy i nowi burgmaniacy witam kenobi jeszcze raz no i dowiedziałam się czemu w tym roku nie będzie wiosny .... oj nie jest dobrze, oj nie jest
Klubowicze MarP Opublikowano 20 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2014 Jak zawsze było super, uciech po pachy Czas spędzany w takim towarzystwie jest bezcenny
Klubowicze Patryk Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2014 Choć nie było wiosny to i tak było zajefajnie. no to byłam dzięki za super spota .... byli starzy i nowi burgmaniacy witam kenobi jeszcze raz Anton to o nas piszą, zostaliśmy zauważeni :-)))
Sympatycy Anton Opublikowano 21 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 21 Marca 2014 Anton to o nas piszą, zostaliśmy zauważeni :-))) Patryk - masz rację - o nas piszą. NARESZCIE!
Moni82 Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Patryk - masz rację - o nas piszą. NARESZCIE! Nieważne jak i nie ważne co, byleby pisali
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2014 I ja wszystkim dziękuję za spotkanie. Było jak zawsze mega. PS Grześ czekałem na ciebie do 22,30 i co ? Miałeś dojechać PS 2 Rozmawialiśmy o odległościach z domu na spotkanie To proszę min 53 km - max 65 i to do Szałasu MAPA A do Chudowa jak nie jechać to 71km - albo 85km MAPA Więc nie marudzić jak macie blisko tylko PRZYJEŻDŻAĆ
Sympatycy Anton Opublikowano 21 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 21 Marca 2014 Artur - czy to - co Ty napisałeś - ja powinienem rozumieć?, wiedzieć?, pokapować?, skapować, itd? Przeleciałem obie MAPA, znam tylko jednego Grzesia, K-ce mi się z nim nie kojarzą. Chyba się starzeję A może chciałeś coś na PW posłać i Tobie klawiatura nawaliła (?). PS. Moni - masz 100% rację! Byle by pisali! Generał odwiedza koszary. - I jak? - Ach, wszyscy narzekają! Kuchnia słaba, łóżka twarde, mundury za ciasne, zajęcia 16 godzin .... - To dobrze. 3 miesiące później. - I jak? - Bardzo dobrze. Nikt nie narzeka, wszyscy zadowoleni, żadnych skarg. - Oj! To nie dobrze! Co oni teraz znów knują?!!!!!
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2014 Czego Antonku nie rozumiesz ? PS 1 był jasno napisany do Grzesia ( umówił się ze mną abym czekał na niego bo pojechał do sklepu i miał wrócić -to czekałem a jego nie było ) PS 2 dotyczył mojej rozmowy z Joasią , Patrykiem i Krisem70 - powiedziałem że na spoty mam najdalej i spieraliśmy się o odległość - pokazałem mapy z trasą (chyba je widać ? ) i na nich jest czarno na białym jakie odległości mam z domu czy to do Szałasu czy do Chudowa. I tyle . Skomplikowane ?
Sympatycy Anton Opublikowano 21 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 21 Marca 2014 E no po takim tłumaczeniu -. wszystko jasne Tylko skąd ja to wszystko miałem wiedzieć? Co Ty "bokami" wyprawiasz. He?
ja-rek Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Kto robi boki a komu w głowie zboki .... mnie nie obchodzi. WIOSNY nie było.... trudno chociaż można by było... przynajmniej popatrzeć bo popodniecała wokoło-Anton to było LATO. Powiedzcie tylko czy MARYCHA-którą chciała spalić Ewa dojechała . ja-rek.
Klubowicze kenobi Opublikowano 21 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2014 A ja mam tak blisko,a tak długo do Was trafić nie mogłem... tyle lat zmarnowałem... .Troche mi to zejdzie wszystkich poznać i zapamiętać(koniec ze smalcem). Dziękuję Wam za miłe przyjęcie.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 22 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2014 Kto robi boki a komu w głowie zboki .... mnie nie obchodzi. WIOSNY nie było.... trudno chociaż można by było... przynajmniej popatrzeć bo popodniecała wokoło-Anton to było LATO. Powiedzcie tylko czy MARYCHA-którą chciała spalić Ewa dojechała . ja-rek. WIOSNY nie było bo: Marychę chyba spalił Anton przed spotkaniem i widział WIOSNĘ ( patrz zdjęcia powyżej) w swojej Żonie a potem do szałasu przyjechał sam. Antoś sorrki za złośliwości ale to z miłości kto się lubi.....
Klubowicze Patryk Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2014 Artur - czy to - co Ty napisałeś - ja powinienem rozumieć?, wiedzieć?, pokapować?, skapować, itd? Przeleciałem obie MAPA, znam tylko jednego Grzesia, K-ce mi się z nim nie kojarzą. Chyba się starzeję A może chciałeś coś na PW posłać i Tobie klawiatura nawaliła (?). .................. I proszę informować o wszystkim Antonka! On taki niedoinformowany :-(
Sympatycy Anton Opublikowano 25 Marca 2014 Sympatycy Opublikowano 25 Marca 2014 Patryk ma rację. Dlatego pytam: gdzie spotykamy się w czwartek? Szałas, czy zamek? Temperatura ma być około 6 stopni o 19:00.
Rekomendowane odpowiedzi