Klubowicze MAKI Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Tak jest !!! Dołączam się do podziękowań ! Dzięki za wszystko !!! Było Super . Do Domu dotarłem o 14.00 . Roman ze swoją połówką poleciał dalej na Suwaliszki przez Olecko a Jaro Pocioł Na Białystok Przez Mońki -- pewnie już są w swoich gniazdkach !.Dzięki za wspólne powrotne kulanie . Do miłego obaczyska - Pewnie w maju zrobimy sobie jakąś 1- dniówkę . No i oczywiście czekamy na fotki i filmik z Kopernikiem
boochos Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 czytam Wasze posty, siedząc w przedziale 2klasy pkp.Delikatnie odpycham głowę jakiegoś dziadka z mojego ramienia i jednocześnie zazdraszczam udziału w olsztyńskiej imprezie, stwierdzając oczywistą oczywistość, że impreza w Waszym gronie-jak zwykle była udana. Z przyczyn niezależnych ode mnie nie stawiłem się w Olsztynie, czego bardzo żałuję. Proszę więc uprzejmie: DAJCIE FOTKI ZE SPOTU... albo chociaż jakiś link na PW . Czy w przyszła sobotę reflektowałby ktoś z szanowanych kolegów na małe kolanko z jakimś obiadem w plenerze...?
Jurek_mwo Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Czekamy na fotki,z waszego spotku,i turlanka,ja nie mogłem byc jak wiecie,ale w Maju bedę od 13-go na kilka dni więc gdyby było jakies 1-dno dniowe turlanko jestem chętny !OKK
Roman Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Suwałki też meldują bezpieczny dojazd do domu.Podziękowanie dla Adama i Eli.Do zobaczenia na następnych zlotach. Pozdrawiamy Roman i Anna.
czaro69 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2012 To czekamy jeszcze info na z Sopotu i Białegostoku !OKK !OKK
Klubowicze bargacz Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 22 Kwietnia 2012 To organizuj coś a my będziemy się starali dostosowac. AKURAT MAJ MAMY WOLNY To było apropo Jurka. Jeszcze nie umiem wszystkiego na tym paskudnum urzadzenuiu
jaro_4setka Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Białystok melduje sie,pogoda na droge powrotną dopisała wielkie podziekowania Adamowi i Eli za organizacje super spotkania,było fajnie,jedzonka dużo i baaardzo dobre !piwko , mam propozycje na oficjalny hymn spotkania w Klewkach koło Olsztyna http://www.youtube.com/watch?v=PdlrgGlsJx8 , pozdrawiam wszystkich,i do nastepnego razu !OKK
Gość Bartheez5 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Wielkie Dzięki za Organizację Bargaczowi i Eli !!!! Super spędzony weekend w doborowym towarzystwie. Przepraszam że nie moglem podziękować i pożegnać się osobiście w z wami i po 7-ej wystartowałem w kierunku Ełku Jeszcze raz bardzo dziękuję za SUPER weekend i do zobaczyska następnym razem
Sympatycy spinka Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Po wizytacji w Stegnie, deszczu przed Cedrami ( niestety parasolki nie mieliśmy )jesteśmy cali i zdrowi w domku. Wielkie podziękowania dla Adasia i Eli że skrzyknęli nas. Adaś - dzięki za paradę. !kisss Ela - smalczyk pychota. !OK Wszystkim ukłony za pogaduchy, !piwko i . Hymn spotkania w Klewkach !OKK
czaro69 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Ok, czyli wszyscy cało i zdrowo dotarli do domku.... !OKK !OKK Pozdrowienia i do następnego razu !piwko !piwko Ps. Wojtek, sorki ale z Bydgoszczy rzadko mamy gości !vampire
wojtazzz75 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 I Kujawiak z Bydgoszczy melduje swój powrót do domku. Troszkę to trwało bo po drodze wpadłem na chwilkę do Jeleniej Góry :) . Serdeczne dzięki za zaproszenie, dzięki Adam, Rafał. Było fajnie, !YES !OKK . Obiecuję, że jeszcze nie raz zawitam na Mazury i przywiozę moje supeeer fajerwerki, już mam trzy paczki cympletek :) . POZDRAWIAM
czaro69 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witam, wstawcie proszę chociaż jedno foto... !YES Niech Ci co nie byli zobaczą, jak się bawiliśmy !piwko !piwko
boochos Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 właśnie, Czaro ma rację... czekamy, czekamy
Gość Bartheez5 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Jak dopadnę kabel do kamerki to zgram filmik BY SPINKA z pokładu Bargaczowego Burasa, a jeśli chodzi o zdjęcia to za szybko mi te 2 dni minęły gdyż aparat zalegał na dnie w torbie
jaro_4setka Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 moje zdjecia ma maki,miał wrzucic na forum,ale na pewno odsypia Olsztyn... tak chrapał,że sam siebie budził w nocy... !TAZ
czaro69 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ok, to czekamy na Makiego, ale Wrzonio i Avanturnik też robili zdjęcia
Klubowicze MAKI Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Spokojnie ! Jak MAKI nie wrzuci fotek to kto?U mnie jest ich niewiele- zresztą robione przez Jaro. Dziś postaram się uaktualnić forum
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Niewiele tego ale coś jest tu Parasolki parasolki bardzo tanie, proszę brać panowie panie...... A następnego dnia... zaginione parasolki Lecha.
wandalistka Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Dopiero teraz znaleźliśmy trochę czasu żeby ściągnąć i przeglądnąć zdjęcia z wypadu. Następnym razem postaramy sie szybciej !OKK Link do fotek z Klewek
czaro69 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Wanda spoko, Maki dalej śpi...A film by Spinka jest podobno bardzo fajny !OKK !OKK
Klubowicze Doktorek Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Cieszę się, że udane było ostatnie Wasze spotkanie ale ,załuję, że nie mogłem z Wami się tym razem spotkać życząc pogodnej prawdziwej wiosny Przemek Doktorek
Jurek_mwo Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 No no fotki superanckie,jedyne co to brak mnie tam,ale coraz blizej lipca a wtedy mam urlop,więc nie obejdzie sie z wspolnym smiganiem !scooter
Klubowicze MAKI Opublikowano 2 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2012 https://picasaweb.go...gCPeb1MWwzPjnBw Przepraszam, że tak późno, ale u nas wiosna przychodzi później i komp się zbiesił. Przesyłam fotki, link wyżej! A to mój nowy nabytek kupiony na alledrogo za 370 z butami -> https://picasaweb.google.com/118112875699351934587/SuzukiBurgman
czaro69 Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Opublikowano 2 Maja 2012 No to poszedłeś po bandzie Krzysiu, ubiór na !scooter to podstawa....Dzięki za fotki !OKK
Moplic Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 To teraz wiem czemu Krzysiek taki zajęty! Zmienił profesję! Sesje zdjęciowe i te rzeczy. Chłop zajęty.
Rekomendowane odpowiedzi