upiór Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Spadajcie co wam pozostaje przy tych gabarytach Chyba ze pogadasz z szamanem i zrobi jakas Zacna dla Bobasa a i wtedy dla mnie Tomeczku to prawda i jestem tego świadom że !scooter musi pasować kierowcy i jazda nim musi dawać zadowolenie , a nie zastanawianie się jak go prowadzić aby sobie i innym nie zrobić krzywdy . Pozdrawiam kolegów serdecznie . .
Klubowicze robson Opublikowano 21 Lutego 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Lutego 2012 Znalazłem dla Bobaska "nowego" Pająka, tylko troszku droższy, ale myślę że godny uwagi . Krzysiu - zajrzyj na PW, nie mogę napisać co i jak bo go zaraz podkupią .
Bobas Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Już z nim działam. Dzięki za info. Szamot, widziałem tego Burka. Nie chcę już starego padalca w wykonaniu Suzuki. Jak wrócę do AN-a to musi to być nowsza wersja taka jak Twoja. Na ten sezon muszę jednak wybrać opcję kryzysową skutera !scooter Paliwo ciągle w górę. 1 garnek napracuje się, ale zarobi na siebie !YES
michu Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Co tak raptem zacichli aaaa? Już chyba wszyscy smigają !scooter Toc to dzisiaj normalnie wiosna !OKK
Arkadiusz Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Co tak raptem zacichli aaaa? !w00t ACTA !w00t
Klubowicze robson Opublikowano 23 Lutego 2012 Klubowicze Opublikowano 23 Lutego 2012 Co tak raptem zacichli aaaa? Już chyba wszyscy smigają !scooter Toc to dzisiaj normalnie wiosna !OKK Ano śmigają !scooter . Dziś założyłem pasek i rolki no i jazdę próbną mam za sobą.Wszystko hula aż miło. Praktycznie można już jezdzić, troszku lodu i śniegu na poboczach, jak tak. dalej będzie to już regularnie do fabryki !scooter !TAZ .
krzys-68 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Nie powiem,w dzień =7-10C więc i mnie nosiło ale poczekam jeszcze do niedzieli
Klubowicze fundi600 Opublikowano 23 Lutego 2012 Klubowicze Opublikowano 23 Lutego 2012 Znacie znacie. Czy to jakiś konkurs?
krzys-68 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Zabijacz czasu raczej-do wiosny coraz....Trzeba łańcuch rozpedzić
michu Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 a tych znacie TU Dobre !OKK ale jestesmy popularni !OK !V
Klubowicze fundi600 Opublikowano 23 Lutego 2012 Klubowicze Opublikowano 23 Lutego 2012 Ciekawe czy Tych gości poznacie? i ich
michu Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 Hi Hi fajnie , jeszcze w starych kamizelkach , a Bobas na trampku !OK
LWfilip Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Opublikowano 24 Lutego 2012 Aj tam aj tam A ja właśnie wróciłem z przejażdżki !scooter , sprawdzzzziłem okolice CSW i mordka mi się cieszy. Czyli jutro do roboty śmigam już !scooter kwietniowym motorkiem !w00t !w00t !w00t I Git majonesss. Trzymta sie ramy.
Gość Bartheez5 Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 Tylko kolegom pozazdrościć Pozostało pierwszego kulanka na U nas jeszcze zima nie chce odpuścić P.s. A ochoty na jazdę narobiłeś LWfilip
LWfilip Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Opublikowano 24 Lutego 2012 Już wczoraj mnie nosilo ale trzeba jeszcze w piecach palić wiec musiałem sprawę załatwić. Dziś już nie wytrzymałem. Śniegu to w moim rejonie trochę było ale se kanalia poszla. Trzeba uważać na piasek pozimowy ale reszta jest OK. Dla reszty skuterowej braci też Słonko zaświeci. Pozdrawiam.
wooferai Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 Zaświeci, każdemu z Nas w odpowiednim czasie zaświeci Filip. !OK Dziś w Szczecinie było ponad 10 stopni na plusiku. Gdyby nie ten piach na drogach.... Ale kto wie, może jutro wytargam 2oo z garażu. Pozdrowionka.
upiór Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 Bobasku szukaj szukaj . A ku ku !scooter tu jestem . A to dla Ciebie na poprawę humorku . .
Mareczek Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 A ku ku !scooter tu jestem . . No i niestety ja też nie dam rady tam się stawić . A było tak pięknie . Pozdrawiam !vampire . Szkoda, bo mógłbyś śpiewać i tańczyć jak Baca ;)
LWfilip Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Opublikowano 25 Lutego 2012 Cholera z tym wiatrem. Mimo to pojechałem do pracy !scooter . Miło i sympatycznie choć wietrznie. Co tam. Sezonu nie zakończyłem bo śmigałem jeszcze w grudniu i już w styczniu więc i nie rozpoczynam . Po prostu jeździmy dalej. No i git majonez.
Gość Opublikowano 25 Lutego 2012 Opublikowano 25 Lutego 2012 Ja też, można powiedzieć, rozpocząłem sezon. Zrobiłem 4 km, po osiedlowych uliczkach i... dostrzegam pewną różnicę pomiędzy 250 a 500cc. Udało mi się zerwać przyczepność na starcie. Nabrałem podejrzeń, że trzeba może troszkę poćwiczyć po dłuższej przerwie i po przesiadce na większą pojemność.
krzys-68 Opublikowano 25 Lutego 2012 Opublikowano 25 Lutego 2012 Sezon rozpoczety wczoraj,niedużo bo kilka km ale...
Arkadiusz Opublikowano 25 Lutego 2012 Opublikowano 25 Lutego 2012 Żeby nie choroba, też bym już zacną dziś wytargał z garażu, ale cóż nie jest mi pisane na razie. Flyman !!! Panuj nad bykiem !winkiss A wszystkim życzę bezpiecznej jazdy i powoli zaczynamy kulanie.
LWfilip Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Opublikowano 28 Lutego 2012 Dziś rano pojechałem zadowolony !scooter do pracy. Ledwo dojechałem, se patrzeee a tu to biale g....o w kontrataku. Spadł z nienacka i po cichu, budlak. O mało mnie szlag nie trafil. Mimo to wróciłem do domu na !scooter nie dam sie kanalii.
Rekomendowane odpowiedzi