krzys-68 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Oj tam,trzeba mieć odwagę.U mnie stoi w garażu ,położyłem klientowi 6kpln na stole i .... !scooter i "wóz albo przewóz" BTW.Nadal jeżdzę "na łancuchu" Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Jak by co , to my go poznamy....., oglądaliśmy go dośc skrupulatnie Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 To były czasy !winkiss Coś z lata jak wam się podoba Tomek ja tam zaraz za tym latem to aż tak nie tęsknię , ale to lato co podałeś to całkiem inna rozmowa !OK . Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Upiorku jak Ci sie nie może podobać lato?.Przed nim jest jeszcze !OKK wiosna i tyle dni do !scooter !scooter !scooter a po nim jesień i !scooter Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Jak by co , to my go poznamy....., oglądaliśmy go dośc skrupulatnie Gdybym był nim zainteresowany to po takich oględzinach to nawet bym nie jechał po ten skuter. !scooter Tylko; 1. Dogadał ze sprzedający telefonicznie 2. Przelew 3. Zlecenie przewoźnikowi motocykli 4. Opijanie Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Upiorku jak Ci sie nie może podobać lato?.Przed nim jest jeszcze !OKK wiosna i tyle dni do !scooter !scooter !scooter a po nim jesień i !scooter No tak tylko te co zapodał Tomek , o nie mi chodzi jest takie wyjątkowe . !OKK . Dodam tylko jeszcze jedno . Bobasku ta KOOOOOOOOOza z pewnością nie była Ci pisana . Spokojnie znajdziemy ładniejszy !scooter . Panowie do dzieła . Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Gdybym był nim zainteresowany to po takich oględzinach to nawet bym nie jechał po ten skuter. !scooter Tylko; 1. Dogadał ze sprzedający telefonicznie 2. Przelew 3. Zlecenie przewoźnikowi motocykli 4. Opijanie Chcialeś sprzedać 650 (liczyłem na tego młodszego) !zorro kupileś? nadal chcesz sprzedać? (tanio oczywiście i pod warunkiem że nie zmienisz na cH...nię) Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Chcialeś sprzedać 650 (liczyłem na tego młodszego) !zorro kupileś? nadal chcesz sprzedać? (tanio oczywiście i pod warunkiem że nie zmienisz na cH...nię) Ty sobie grabisz Kolego . Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Ty sobie grabisz Kolego . Od wszelkich przesądów jestem daleki....OD PRZYJACIÓL BOŻE STRZEŻ .Z WROGAMI SOBIE PORADZĘ... Na wszelkie pozostałe wróżby i zaklęcia mam Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Chcialeś sprzedać 650 (liczyłem na tego młodszego) !zorro kupileś? nadal chcesz sprzedać? (tanio oczywiście i pod warunkiem że nie zmienisz na cH...nię) Nie czytałeś ogłoszenia? To żałuj Burgmany zostały „rozdysponowane” !scooter !scooter Jeden jest u Stasia, !scooter a od drugiego zainteresowani skutecznie oddaleni. !bicz http://www.forum.burgmania.net/topic/14424-witam/ Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Nie czytałeś ogłoszenia? To żałuj Burgmany zostały „rozdysponowane” !scooter !scooter Jeden jest u Stasia, !scooter a od drugiego zainteresowani skutecznie oddaleni. !bicz http://www.forum.burgmania.net/topic/14424-witam/ Czytałem,nawet miałem w "sledzonych"... !sciana i "łancuch jest łańcuch".Zmiana na wał Cardana ewentulanie.. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Jadę jutro obejrzeć następne brzydactwo Piaggio Beverly 500. Przymierzę się do niego z moimi girami. Jest jeden bardzo dobrze utrzymany, ale już na razie nie zdradzam gdzie stoi Najwyżej będę was gonił na skuterku typu RETRO Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Babasku powodzenia i za duzo nie klep Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 20 Lutego 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Jadę jutro obejrzeć następne brzydactwo Piaggio Beverly 500. Przymierzę się do niego z moimi girami. Jest jeden bardzo dobrze utrzymany, ale już na razie nie zdradzam gdzie stoi Najwyżej będę was gonił na skuterku typu RETRO Szkoda tego Pająka, ale może faktycznie nie był on dla Ciebie . Na Beverly spokojnie zmieścisz się z piszczelami, ale będziesz wyglądał na nim troszku jak na psie !pomidor !winkiss . W tym tygodniu koniecznie trzeba przygotować Zacną do sezonu, nowy pasek i roleczki, nowa tylna opona bo nie wiadomo kiedy bura s**a ustąpi, ale chyba już niebawem !TAZ . Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Nie wyobrażam sobie, że Bobas nie zakupi pojazdu na bieżący sezon. Mam tylko nadzieję, że dokonasz wybory rozsądnie a nie szybko. Trzymam kciuki a retro też fajne. Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Piaggio Beverly 500 ? Skąd my to znamy ... Zobacz tu: KLIK TU Ja ze swoimi 1,84m nie miałem na Beverly problemów ze zmieszczeniem kolan ... Najbardziej intensywną trasę zrobiłem nim bez problemów 500 km w ulewnym deszczu w jeden dzień i na drugi znowu 500 km po czym ruszyliśmy na dalsze zwiedzanie latarni... Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 W tym tygodniu koniecznie trzeba przygotować Zacną do sezonu, nowy pasek i roleczki, nowa tylna opona Oooo Robsonik, czyby się zacna w końcu doczekała ? !winkiss Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 21 Lutego 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Oooo Robsonik, czyby się zacna w końcu doczekała ? !winkiss Należy się jej !YES , już najwyższa pora - przebieg ponad 36tys.km od nowości. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Piaggio już po oględzinach. Padakaaaaa !!!!! Nawet nie chce mi się opisywać !NOT Generalnie to kurdupel do kwadratu ( połowa Spidermaxa ). Jak tak dalej pójdzie to ten sezon przejeżdżę taczką lub rowerem !sciana Chyba powoli rozumiem ludzi, którzy kupują nowy sprzęt w salonie. Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Za to jestes zacnych rozmiarów Ale jak by co to nasze sa dwu osobowe zawsze mozesz robic jako plecaczek np z Upiorkiem na Zacnej A tak na serio to nie chcial bym byc na Twoim miejscu,blizej wiosny bedzie zapewne wiekszy wybór ale i tez ceny wyższe. Szukaj a znajdziesz. powodzenia Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Za to jestes zacnych rozmiarów Ale jak by co to nasze sa dwu osobowe zawsze mozesz robic jako plecaczek np z Upiorkiem na Zacnej A tak na serio to nie chcial bym byc na Twoim miejscu,blizej wiosny bedzie zapewne wiekszy wybór ale i tez ceny wyższe. Szukaj a znajdziesz. powodzenia [/quote No jak nie jak tak . Ale by była ekipa , Bobasek robił by za żagiel , tylko po przejechaniu jakiegoś odcinka z pewnością będzie narzekał na kolana że za bardzo zgięte . No i co wtedy . Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Wtedy sie przesiada na inny model Bobas a tego z naszego forum brales pod uwage http://www.forum.bur...127#entry236127 Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Wtedy sie przesiada na inny model Bobas a tego z naszego forum brales pod uwage http://www.forum.bur...127#entry236127 Ty Kolego nudzi Ci się , czy totalny brak zajęcia . Zobacz co tam w lepiej w TV leci . Też mi zapodał temat !placz1 . O jeszcze ten podrabiany z pod Braniewa zaraz się doczepi spadam stąd , ZACNA !scooter śmigamy brym brym . Odnośnik do komentarza
krzysurban Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Jaki podrabiany z pod Braniewa, a ja jak dobrze pamiętam to nie mieszkałem pod Braniewem tylko w... A teraz mogę być podrabiany z Pruszcza.... Chciałeś to na życzenie odzywam się... Twoje życzenie zostało spełnione... Rozumiem,że lekko się stęskniłeś?? No co a tamten Burek zły?? Mój też nie jest zły.... wciąż czeka na swojego wybranka.... Ale nie za taka cenę jaką kolega tutaj wystawił w ogłoszeniu... Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Spadajcie co wam pozostaje przy tych gabarytach Chyba ze pogadasz z szamanem i zrobi jakas Zacna dla Bobasa a i wtedy dla mnie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi