Tomekgdz Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Wart zobaczyć !scooter Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Wart zobaczyć !scooter Oglądałem dobre. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Ja też obejrzałem. Całkiem fajny film. Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Coś się dzieje, pora na zmiany. Nie wszyscy widzieli nową fotkę Prezesa Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Coś się dzieje, pora na zmiany. Nie wszyscy widzieli nową fotkę Prezesa Ja mam podobne zdjęcie teom ka w beretce Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 14 Lutego 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Tak jak wcześniej już mówiłem,Tomek w każdej sytuacji potrafi się odnaleźć.Tak trzymć !OKK . Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Bo to fotka z serii: "Kulaj Beret". Prezes wygląda zacnie !OKK A ja dziś zrobiłem sobie wycieczkę i odwiedziłem Robsona w pracy !piwko Przyjemną robotę ma, nie ma co gadać !YES Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 14 Lutego 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Bo to fotka z serii: "Kulaj Beret". Prezes wygląda zacnie !OKK A ja dziś zrobiłem sobie wycieczkę i odwiedziłem Robsona w pracy !piwko Przyjemną robotę ma, nie ma co gadać !YES Troszku mnie kolega zaskoczył tą wizytą, i jeszcze prezenty na walentynki dostałem . Dzięki Czaruś jeszcze raz !V . P.S. Żeby nie było - te prezenty to nowy pasek i rolki do Zacnej, się ucieszy bardzo !TAZ. Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Troszku mnie kolega zaskoczył tą wizytą, i jeszcze prezenty na walentynki dostałem . Dzięki Czaruś jeszcze raz . P.S. Żeby nie było - te prezenty to nowy pasek i rolki do Zacnej, się ucieszy bardzo . Prezent to prezent tym bardziej w walentynki Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Smaczności życzę wszystkim Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Smaczności życzę wszystkim Bardzo dzieki !OKK !OKK za chwilkę się wybieram na kolejną porcję pączusiow !w00t Bo rzarty jestem na te kulki okropnie. Zdrowia wszystkim życze. I smacznego. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Smaczności życzę wszystkim Basiu wzajemnie A co jak szlec to szalec , w pracy pączki w domku pączki !YES !TAZ !OKK No kochani normalnie widzę dzisiaj Upiorka , toc to dzisiaj dla niego RAJ !zeby i lody na dokładkę . Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 No kochani normalnie widzę dzisiaj Upiorka , toc to dzisiaj dla niego RAJ Tak Michu tu masz rację, normalnie widzę to: flaczki przegryzane pączkiem, gulasz z trzema batonami "Grześ" Oj znamy to znamy. :lol: Ps. Również życzę smacznego i zdrówka. Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Ps. Również życzę smacznego i zdrówka. Jakaś impreza że takie toasty !pomidor Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Witam , że co że pączki e tam :lol: . W związku z tym że wszyscy we wsi wiedzą że ja słodkiego jak ognia się boję dlatego napiszę tak . W pracy chcieli mi koledzy niespodziankę zrobić i kupili tylko dla mnie 10 sztuk , i co z tego jak ja sam o 5,20 nabyłem mały kartonik . Co prawda w czasie drogi do pracy z tego kartonika znikło dziesięć , co prawda nie wiem jak , ale wsiąkły . Czyli reasumując zaznaczam że śniadanie nie brałem do pracy bo i po co . osiemnaście w pracy i w domu jeszcze pięć sztuk . Co prawda żaden to wynik , ale chyba zaraz pęknę . Ja również życzę smacznego . No i taki tłusty czwartek może być raz w miesiącu !OK . Co prawda :lol: . Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 i jeszcze powiedz gdzie Ty to mieścisz? Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 16 Lutego 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 smacznego dla wszystkich nie mam już siły na pączki Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 a ja twardo-ani jednego Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 smacznego dla wszystkich nie mam już siły na pączki Włodek bo trzeba tak : pączek !piwko pączek !piwko pączek !piwko pączek !piwko pączek !piwko !piwko !piwko Wchodzi jak trza Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Włodek bo trzeba tak : pączek !piwko pączek !piwko pączek !piwko pączek !piwko pączek !piwko !piwko !piwko Wchodzi jak trza Zdecydowanie lepiej bez pączka !OKK Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 16 Lutego 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 A tak na poważnie może jakieś spotkanko na ostatki? Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 16 Lutego 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Jak to pokazują w "ameryknackich" filmach, zjadłem dzisiaj już kilka w pracy, teraz w domku jeszcze dwa a do tego, ale juz po polsku, popiłem kilkoma !piwko, teraz leżę na plecach i nie widzę telewizora bo brzuch mi przeszkadza . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 A tak na poważnie może jakieś spotkanko na ostatki? Gdzie i kiedy Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 17 Lutego 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Dla wszystkich fanów Zacnej : Jeszcze troszku i będziemy śmigać !scooter !TAZ . Już głupieje w domu, marzy mi się . 2 Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Jeszcze troszku i będziemy śmigać !scooter !TAZ . Już głupieje w domu, marzy mi się . Mi też już po nocach się śni "Zacna" Zaraz idę do niej do garażu !piwko Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi