Klubowicze bilety Opublikowano 17 Lutego 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Mi też już po nocach się śni "Zacna" Zaraz idę do niej do garażu !piwko A ja chyba jutro pojeżdzę, ten film mnie zainspirował. Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Mi też już po nocach się śni "Zacna" Zaraz idę do niej do garażu A mi król sni jak razem smigamy Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Chłopaki źle z wami Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Chłopaki żłe z wami Krzysiek, źle to by było gdybyśmy nie tęsknili, a tak to jest wszystko cacy, ach zejdziesz z łańcucha Krzysiu to zobaczysz jak to jest wspomnisz moje słowa !winkiss Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 A mi król sni jak razem smigamy I oto chodzi Tomek !OKK Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Krzysiek, źle to by było gdybyśmy nie tęsknili, a tak to jest wszystko cacy, ach zejdziesz z łańcucha Krzysiu to zobaczysz jak to jest wspomnisz moje słowa !winkiss Właśnie dlatego mam łancuch żeby się nie nudzić zimą-a to umyć a to nasmarować... i czas do wisny minął Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Krzyś masz tu rację bo Zacna dość nudna jest !winkiss Ps. Krzysiek oczywiście to wszystko to żarty, byś czasami i się nie obraził. Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Dla wszystkich fanów Zacnej : Jeszcze troszku i będziemy śmigać !scooter !TAZ . Już głupieje w domu, marzy mi się . Czyżby parada Burgmanii we Włoszech? !OKK Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 No to na te ostatki kto nie może tańczyć , to niech klaszcze . http://www.youtube.com/watch?v=uCpc9S2erRI&feature=related Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 18 Lutego 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Wicia jakie ostatki. Ja dopiero wruciłem z pracy, jutro na rano a ludzie się bawią. Jeden tak się dziś bawił że samochodem zgasił latarnię przy drodze a przy okazji wyłączył jedno osiedle kilku tysięczne z prądu oczywiście po dwóch !piwko 2.5 promila. a taryfa kosztuje tylko 15zł. w Malborku. Ale to nic za dwa tygodie bedę miał wekend wolny to wtedy nadrobie . Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Wicia jakie ostatki. Ja dopiero wruciłem z pracy, jutro na rano a ludzie się bawią. Jeden tak się dziś bawił że samochodem zgasił latarnię przy drodze a przy okazji wyłączył jedno osiedle kilku tysięczne z prądu oczywiście po dwóch !piwko 2.5 promila. a taryfa kosztuje tylko 15zł. w Malborku. Ale to nic za dwa tygodie bedę miał wekend wolny to wtedy nadrobie . To chyba rykoszetem i w Gdańsku godzinę temu nie było prądu Odnośnik do komentarza
krzysurban Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 No to ja dzisiaj właśnie przed chwilą wróciłem od swoich !scooter !scooter Króli.... Pogłaskałem, przetarłem i odpaliłem jednego pogadał ze mną, a drugi się chyba obraził i się nie odezwał... Ale jaka przyjemność zobaczenia ich po 3 miesiącach Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 No to ja dzisiaj właśnie przed chwilą wróciłem od swoich !scooter !scooter Króli.... Pogłaskałem, przetarłem i odpaliłem jednego pogadał ze mną, a drugi się chyba obraził i się nie odezwał... Ale jaka przyjemność zobaczenia ich po 3 miesiącach P.S Też miałeś co oglądać . Krzysiek ale po co to coś odpaliłeś , myślę że było to nie potrzebne . ale mogę się mylić różne są szkoły . Ja bym nie odpalał . Odnośnik do komentarza
krzysurban Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 P.S Też miałeś co oglądać . Krzysiek ale po co to coś odpaliłeś , myślę że było to nie potrzebne . ale mogę się mylić różne są szkoły . Ja bym nie odpalał . Pochodził do takiego momentu co był odpowiedni.... Samochód też w zimie odpalasz.... No lepiej patrzeć na dwa Króle niż na jedna zacna na dodatek pijaczke..... !vampire 1 Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Pochodził do takiego momentu co był odpowiedni.... Samochód też w zimie odpalasz.... No lepiej patrzeć na dwa Króle niż na jedna zacna na dodatek pijaczke..... !vampire No niech ja Cię tylko spotkam . Czy ty wież że !vampire , mają wielką moc !czary . Spytaj się tego Gościa z nad Nogatu , to On Ci opowie że z Upiorkem się nie zadziera , pilnuj się chłopaku od teraz . Krzyś a to ekstra dla ciebie !OK !OK . Odnośnik do komentarza
krzysurban Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 No niech ja Cię tylko spotkam . Czy ty wież że !vampire , mają wielką moc !czary . Spytaj się tego Gościa z nad Nogatu , to On Ci opowie że z Upiorkem się nie zadziera , pilnuj się chłopaku od teraz . Krzyś a to ekstra dla ciebie !OK !OK . Więc, ja już się nie będę się odzywał.... Może mi zagrozić i przejść na Króle... A Ty już nie bądź cięty na tych od Króli bożyłki popękaja i co wtedy?? Specjalnie dla Ciebie.... Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Więc, ja już się nie będę się odzywał.... Może mi zagrozić i przejść na Króle... A Ty już nie bądź cięty na tych od Króli bożyłki popękaja i co wtedy?? Specjalnie dla Ciebie.... No ten utwór to ma pewnie ze dwadzieścia lat . Dzięki i miłe niedzieli . Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 To były czasy !winkiss Coś z lata jak wam się podoba Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Pochodził do takiego momentu co był odpowiedni.... Samochód też w zimie odpalasz.... No lepiej patrzeć na dwa Króle niż na jedna zacna na dodatek pijaczke..... I tak trzymaj , masz + Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Panowie, ze Spidermaxa nici. Sprzedany !!! !sciana Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Panowie, ze Spidermaxa nici. Sprzedany !!! !sciana Tak sobie myślałem, że tak będzie, ale nie chciałem „KRAKAĆ” Nawet bym się nie zdziwił, że to kupił ktoś z naszego Forum? !scooter Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Tak sobie myślałem, że tak będzie, ale nie chciałem „KRAKAĆ” Nawet bym się nie zdziwił, że to kupił ktoś z naszego Forum? !scooter Też przeszło mi to przez myśl !pomidor Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Tak sobie myślałem, że tak będzie, ale nie chciałem „KRAKAĆ” Nawet bym się nie zdziwił, że to kupił ktoś z naszego Forum? !scooter To by nie było fajne Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 20 Lutego 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 A trzeba było napisać że złom i nikomu nie polecamy. A tak poczytali i kupili. Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 To by nie było fajne Kiedyś ktoś napisze, że on nic nie wiedział. Pojechał obejrzał i kupił. !scooter A jeżeli to ktoś z forum to „przycupnie” nie będzie się ujawniał jakiś czas. !pomidor A Bobasowi pozostało na razie ……….>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi