boochos Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 I co dalej w temacie koszulek? Jakaś lista chętnych, rozmiarówka?? Boochos: 1 x pomarańczówka : S 3 x cytrynówka : S, M, XL 2 x polar "grubszy" : M, XL PS. Jeśli będzie można nicki to wchodzę w to też !winkiss ...
Gość Bartheez5 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 W razie czego dla mnie poproszę TAK Pomarańczówka w rozm. XXL i jedna w rozm. S Cytrynówka szt. 1 w rozm. XXL Polar ten grubszy 2 szt. rozm.X XL i S
Jurek_mwo Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Ja tak: Pomarancz sztuk 1.XXL Cytrynówka sztuk 1.XXL Polar grubszy XXL Chętnie z nickiem
Klubowicze Doktorek Opublikowano 2 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 2 Stycznia 2012 Proszę o koszulki: pomańczowa XXL 1. szt. i 1 szt. zółta XXL oraz polar grubszy XXL chętnie z nickiem
donio Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 dobra koszulka nie jest zla.....a musza byc pomaranczowe? !sciana
Moplic Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2012 Witam! Wieczorem ogarnę temat. Zrobię listę chętnych na polary, koszulki i loga. Wzory bluz i t-shirtów jak w poście 26 z możliwością zamawiania również cytrynówek. Nie będzie koszulek polo. Podam również rozmiarówkę do ewentualnej weryfikacji. Wszyscy, którzy wcześniej zadeklarowali chęć zakupu gadżetów zostaną wpisani na listę. Jeśli ktoś będzie rezygnował proszę o informację. Umieszczę również kalkulację cenową, która w przypadku koszulek może się zmienić jeżeli będzie mniej niż 25 sztuk. Pozdrawiam
Gość Bartheez5 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 dobra koszulka nie jest zla.....a musza byc pomaranczowe? Nie wiem czy kolega wcześniej wczytywał się w posty ,że POMARAŃCZÓWKA jest naszą regionalną koszulką Braci W-M Nikt nikogo nie namawia do kupna
boochos Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Moplic. mam nadzieję, że na kuligu będą koszulki do odebrania...? A propos, pojutrze będę podpisywał umowę i zaliczkował ten drugi, tańszy ośrodek - proszę o zerknięcie do tematu kuligu - lista jest uaktualniona - rezerwuję na tyle osób co na liście - termin 28-29.01. (sorry za OT )
Moplic Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2012 Witam! Lisa na polary, koszulki i naszywki - patrz post 1 UWAGA Proszę wszystkich o weryfikację danych! Zamknięcie list 10 stycznia. Dopiero wtedy podam ostateczny koszt koszulek, który myślę, że nie przekroczy 25 zł. Wszystko zależy od ilości chętnych. Bluza polarowa wraz z haftem, to koszt 93,50 zł, ponieważ wybraliśmy model grubszy. Naszywki z nickiem 4 zł. Czy dam radę na kulig? To wszystko zależy od kilku czynników: czy wszyscy poddadzą się reżimowi czasowemu przy zapisach i późniejszych wpłatach, czy poczta nawali, ..., czy igła się złamie, ..., czy ogarnie mnie lenistwo. Ja ze swej strony będę się starał, aby wszystko załatwić szybko i sprawnie. Pozdrawiam.
czaro69 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Proszę o dopisanie do listy chętnych: Koszulka pomarańczowa rozmiar XXL męska - 2 sztuki; Polar rozmiar XXL - 2 sztuki. Nicki na polarach: 1. "czaro69" 2. "ADA"
Gość Bartheez5 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Mniemam iż Kolega Moplic weźmie pod uwagę sugestię NOWEJ KOSZULKI NA ROK 2012 i projekt z DUŻYM Burgmanem na plecach i Żaglówką w części przedniej jest najbardziej opcjonalny Gdyż jak już wcześniej wspomniałem powtórzenie projektu z roku ubiegłego WIEJE NUDĄ I uważam zbędnym wydawaniem kasy na coś co już MAMY Panowie i Panie TO JUŻ było czas na coś innego a kolor POMARAŃCZÓWKI uważam że można przyjąć za NASZ grupy W-Mazursk
czaro69 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Faktycznie. Lechu coś tam narozrabiał? !NOT Projekt to powtórka z rozrywki z tamtego roku... Może lepiej już zrobić koszulki i polary z jednakowym logo?
Moplic Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2012 Witam! Przepraszam z lekka pomyliłem projekty przy wklejaniu (post 26). Teraz wszystko jest tak jak należy. Jest, to ostateczna wersja (post 26), kompromis między wszystkimi opcjami. Pozdrawiam i przypominam o weryfikacji list do 10 stycznia. Ps. Z czystej ciekawości czy jest ktoś za projektem jak niżej, który byłby o kilka złotych droższy?
boochos Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Moplic - wszystko się zgadza,oprócz tego, że nick na polarze w rozmiarze M to: agabuko !tut (wszystko małymi literami). Ten ostatni projekt również "sie podoba sie" - ale, to jeszcze będziemy wybierac projekty, czy te z postu #26 zamawiasz...? Jesteś wspaniały, że to robisz, w nagrodę wybierasz sobie pierwszy - miejsce na saniach. PS. Moja podpowiedź - nie bierz tego - tuż za koniem...
Klubowicze bargacz Opublikowano 4 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Stycznia 2012 Wita Poproszę koszulki pomarańczowe 2 szt - XXL Polar z nickiem - 2 szt. -XXL nicki - bargacz - Elga
Gość Bartheez5 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Tyż fajny Dla mnie ZAJEFAJNY i pisze się w 100% na ten projekt I to widać że jest Nowa edycja na 2012rok Logo Grupy W-Mazursk. Zachowane na pierwszym planie , Barwa Ok. No i tył też BOMBA Jestem gotów dołożyć kilka złotych za ten projekt
Moplic Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 Witam! Proszę o potwierdzanie zamówienia jak na liście - patrz post 1. Ewentualnie wyrażenie opinii o projekcie z postu 34. Im szybciej tym sprawniej. Pozdrawiam! 1
STALONE Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Witam kolegów ! Lechu, potwierdzam wcześniejsze zamówienie na koszulki. Co do wzoru jestem z wiekszością,nowy też jest fajny. stalone !YES
Jurek_mwo Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Tak jak pisałem. Potwierdzam zamówienie.
Moplic Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 Witam! Lista uaktualniona! Coś cienko z koszulkami. Nawet nie ma 20 zamówień, a przy tak małej partii koszty mogą być znacznie, znacznie większe. Nie wiem czy, to się będzie opłacać. Na polary nie ma ilościowego ograniczenia (jak w przypadku sitodruku na koszulkach) dlatego, w tym przypadku będzie 100% realizacji. Pozdrawiam i po herbatce na dobranoc!
Klubowicze Doktorek Opublikowano 4 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Stycznia 2012 Oczywiscie deklaruję się do wypowiedzi reszty Braci, a resztę pozostawiam Wam decyzję Doktorek
boochos Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Moplic, a kubeczki też można zamawiać...?
Klubowicze MAKI Opublikowano 5 Stycznia 2012 Klubowicze Opublikowano 5 Stycznia 2012 Witam Wszystkich po dłuższej nieobecności !! Spowodowanej służbowym wyjazdem za Odrę. Widzę że atmosfera koszulkowa zrobiła się ciepła .W związku z powyższym zamawiam !!! --koszulka 1 x XXL 1 x M --Polar 1 x XXL - nick ,,MAKI '' 1 x M - nick ,, Krystynka67 '' P.S KUBEK 1 x męski może być do 1 x damski
Rekomendowane odpowiedzi