Administrator MariuszBurgi Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Administrator Opublikowano 30 Maja 2012 My tu gadu gadu a ja niedawno dostałem telefono, że w Żywcu już się Żywiec leje Podobno na drodze Katowice> Bielsko widziane dziś były spore grupki maxi- skuterów ... No nic, jutro rano zaprzęgam rumaka i nadciągam z odsieczą co byście się tam sami nie męczyli "przedzlotowo" Drżyjcie Żywieckie wzgórki... Brać maxi nadciąga, hej! :clap:
dr.big Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 Czekamy, W Debinie WIFI w kazdym badz razie jest ... Pogoda super PS. Na zlot pierwszy wjechal Tmax, pozniej Krol, a na koncu Zacne cokolwiek by to mialo znaczyc
Arkadiusz Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 PS. Na zlot pierwszy wjechal Tmax, pozniej Krol, a na koncu Zacne cokolwiek by to mialo znaczyc Bo ostatni, będą pierwszymi
GrzechoCnik Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 Roni tylko tego tematu jeszcze nie zamykaj! A ruszającym jutro lub później życzę miłej przejażdżki.
Klubowicze Doktorek Opublikowano 30 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 30 Maja 2012 Bardzo żałuję ale nie stety nie dam rady być z Wami na Zlocie w Żywcu w niedzielę, musiałem pojechać z Mrągowa do Warszawy na badania lekarskie i po trudach podróży stwierdziłem , że jeszcze nie stety nie mogę jeszcze sam jechac w tak daleką podróż ... Szkoda ... trudno ... !placz1 !placz1 !placz1 pozdrawiam Was t życzę udanego Zlotu i miłych wrażeń Przemek Doktorek
Kulawy Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 No dobra. To ja się też szykuję do wyjazdu... tylko na salę operacyjną. Trzymajcie kciuki i koniecznie wypicie żywca za moją kulawą nogę. :-) Tapatalk
Sympatycy orzeł Opublikowano 31 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 31 Maja 2012 8.23 mc jankí ja jestem juz po herbacie a moich kompanów podróży jakoś nie widu. Może do wieczora dotrzemy.Gieńka sorry ale klucze od auta zabrałem specjalnie żebyś siedziała w domu i pilnowała robotników na pl. budowy ;-)
Miro71 Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 Witam .. po pierwszych 1100km przyszedl czas na mala przerwe w Jastrzebiu w oczekiwaniu na Jarka , ktory wczoraj poznymi godzinami dotarl do Zgorzelca ( z Belgii) dzis rusza do Jastrzebia i jutro rano zawitamy do Was
Jarek_PL Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 Jednak się zdecydowałem - jestem w drodze do Żywca!!! Wyjechałem wczoraj w południe , przespałem się w hotelu już na Polskiej ziemi , i za chwilę ruszam , ostatnie 450km. Mam nadzieje że na liście uczestników znajdzie się jeszcze jedna wolna pozycja , dla takich "ostatnio-chwilowców" jak Ja. Do zobaczenia niedługo.
Klubowicze Roni Opublikowano 31 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 31 Maja 2012 Roni tylko tego tematu jeszcze nie zamykaj! Spoko Grześ zamykam go dopiero w niedzielę
PJS Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 Ja startuję dzisiaj około dziewiętnastej. Kolejność najpierw Wrocław. Tam zabawię do następnego dnia do jedenastej. Tak przy okazji czy ktoś z Wrocławia nie ma w planie wyruszyć do Żywca pierwszego w okolicach tej godziny? Pozdrawiam ... PJS
Klubowicze karton Opublikowano 31 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 31 Maja 2012 śmigamy na dębine za godzine
Niunio Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 Miłej zabawy dla wszystkich. Mam nadzieję, że na kolejny zlot do Was dołączę. Sam nie mogę uwierzyć, że nie jadę
Sympatycy Zenek Opublikowano 31 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 31 Maja 2012 Jak pogoda w Żywcu dziś wygląda? Brać namiot czy ponton?
Wojtecki Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 Zycze Wszystkim spokojnej podrozy oraz wspanialej zabawy
Karo-Linka Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 Trzeba przyjezdzac szybko bo jeszcze nie pada a młotek mysle ze sie znajdzie
Arkadiusz Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 Karolcia, ale ja uwielbiam jeździć w deszcz, więc poczekam aż zacznie padać, ale pamiętajcie, zimny Żywiec obowiązkowo jak nie będzie to zawracam hi hi hi .
Lucas Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 Ja ruszam jutro rano. Tym razem nie biorę namiotu. Pogoda bardzo niepewna. Starczy mi, że ostatnio spędziłem dwie noce w namiocie na X Roadrunners Hardcore Party w Rejowie koło Skarżyska - Kamiennej.
macieklew Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 pakowanko się zaczęło !!!!!!, nadciąga specgrupa z Wrocławia, zbierać zapasy browaru
Bobas Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 Ja również życzę Wam miłej zabawy i ponownie jak co roku wielu skuterowych wrażeń. Za rok na Burgmanii nadrobie wszystkie straty
Arkadiusz Opublikowano 31 Maja 2012 Opublikowano 31 Maja 2012 Za rok na Burgmanii nadrobie wszystkie straty Mam nadzieję, kolego, mam nadzieję !!! Ale znając Ciebie, wiem, że tak będzie
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 1 Czerwca 2012 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2012 Co to taka cisza w temacie? Piszą tylko Ci co wyjeżdżają albo nie jadą, a Ci co dojechali siedzą cicho. Czyżby powitanie było takie huczne, że nikt nie ma siły? ( w Wawie pada ale twardzi jesteśmy i ruszamy ok 9:00)
Administrator Artix Opublikowano 2 Czerwca 2012 Administrator Opublikowano 2 Czerwca 2012 temat zamykam zapraszam do nowego "wrażenia po VIII Ogólnopolskim Zlocie Maxi Skuterowym"
Rekomendowane odpowiedzi