Klubowicze Doktorek Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Pozostawiam Twoją dygresję bez komentarza ...,
jac555 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Witam czy jacyś chętni na spotkanie w czwartek o 19 .00 koło Reala ? A potem gdzieś na kawę i pogadać czy jedziemy grupowo do Jara na spotkanie w Suwaliszkach ? :kicking: !piwko Witam A może jednak skusicie się na czwartek o 19.00 tylko że w Mrągowie??? Pozdrawiam Napisał do mnie Awanturnik a może faktycznie zrobimy sesje wyjazdową do Mrągowa tylko trzeba by wyjechać odpowiednio wcześniej z Ol Czekam na odpowiedzi są chętni?
Klubowicze bargacz Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Z chęcią bym się przejechał, ale w czwartek mam popołudnie zajęte i raczej się nie wyrobię.
STALONE Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Cześć wszystkim ! Ja też nie mogę,chociaż fajnie by było spotkać się nad jeziorem Czos. Pracuję od 14 do 22 . Pozdrawiam !!!
mirdob Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 a ja natomiast mogę i z chęcią jutro podjadę gdzie trzeba.
jac555 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 No to super jeśli Mirek może jechać do Mrągowa to ja też chętnie się przejadę na spotkanie z Awanturnikiem tylko jest mały szkopuł muszę jutro odpalić Warszawę i myślę że 15-16 powinienem już być w Olsztynie tylko się ogarnę i mogę startować i myślę że w Wójtowie mogę być koło 18 tak żeby zdążyć na 19 .00 do Mrągowa jeśli są chętni na kulawkę to będę czekał na Lubelskiej koło Iveca od 17.20 do 17.45 Jac 555 A może się spotkamy w Mrągowie na parkingu koło Lidla to chyba najlepsze miejsce na spotkanie
Jurek_mwo Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Ehhh chętnie i ja bym poturlał się z wamai,ale siła wyższa,mnie trzyma ;[
Lordglaca Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Gdzie będziecie w Mrągowie bo do 17.45 nie wiem czy się wyrobie a jeśli polecę to dołączyłbym w Mrągowie.
jac555 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Spotkanie mamy koło Lidla i tam możemy poczekać na ciebie jak coś to mój nr komy 604371787
Klubowicze Doktorek Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Nie stety się z Wami nie spotkam w Mrągowie, od wczoraj wieczorem dopadły mnie kłopoty żołądkowe i nie mogę wyjść z domu ... czymś się zatrułem ...
jac555 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Witam wszystkich pozytywnie zakręconych! Kolejny spot tym razem wyjazdowy bo w Mrągowie można uznać za nad wyraz udany po raz pierwszy mógł z nami pojeżdzić Mirdob . Odwiedziliśmy piękne okolice amfiteatru nad Czosem . Z Giżycka dojechał Maciek Awanturnik z małżonką swoją nawą piękną BEJĄ Z powodu zapadających ciemności trzeba było wracać do domciu i niestety nasze sprzęciory czyli mój Kymcior i LordaG Sym nie należą do mega ścigaczy to poruszanie się z szybkością 100 km/h też robi nam wielką frajdę jeśli uda się nam objechać TIRA Tak że z przyjemnością zapraszamy wszystkich chętnych skuterowców i nie tylko na kolejne spotkania !!!!Pozdro Jac P.S. Lord G zrobił parę fotek może mu się uda wrzucić na forum !
mirdob Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 No... i było fajnie . Do następnego!
vizo Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 chyba nie będę zakładać nowego tematu i się nie obrazicie jak podpytam tu.. dobrego elektryka motocyklowego lub innego o by nie bał skutera, potrzebuję w Olsztynie, co by rozwiązał problem, a nie rozkładał ręce.. możecie kogoś polecić lub jaki serwis?
Jurek_mwo Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Panowie a gdzie relacja foto? Z miłą chęcią rzucę okiem:)
mirdob Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Panowie a gdzie relacja foto? Z miłą chęcią rzucę okiem:) Foty robili Glaca i Avanturnik
Klubowicze bargacz Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 31 Sierpnia 2015 chyba nie będę zakładać nowego tematu i się nie obrazicie jak podpytam tu.. dobrego elektryka motocyklowego lub innego o by nie bał skutera, potrzebuję w Olsztynie, co by rozwiązał problem, a nie rozkładał ręce.. możecie kogoś polecić lub jaki serwis? Znam takiego. Napisz na PM to Ci podam namiary
jac555 Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Z wielkim żalem muszę pierwszy raz odmówić zobaczenia się z kolegami w czwartkowy wieczór.Niestety otrzymałem długo oczekiwany urlop i wyjechałem na małe rybki ! Ale w przyszłym tygodniu będę już w OL i chętnie się z Wami spotkam przed wyjazdem do Suwałk Pozdrawiam Jac555
jac555 Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Witam kolegów czy ktoś chętny na czwartunio o 18.00 na pogaduchy i jakąś cole gdzieś w plenerze ?
Klubowicze bargacz Opublikowano 8 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Września 2015 Niestety, mam popołudnie zajęte
jaro_4setka Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Adaś,w sobotę wpadaj,do Suwałk, jakąś fajną wycieczkę zrobimy...
STALONE Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Ja pracuję od 14-tej ,także też odpadam. Adaś to dobry pomysł,Jarek rzucił !!!,w sobotę możesz przyjechać. Pomyśl !
Klubowicze bargacz Opublikowano 9 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Września 2015 Jak już pisałem, niestety muszę codziennie meldować się w szpitalu, a w obie strony jednego dnia to trochę dużo.
Lordglaca Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Elo witam kolegów jak tam czwartkowy spot? Jak coś to ja mogę na jakąś kawkę wpaść ale dopiero po 19.
jac555 Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Sciemko ja tu wpadam na Real a tu nikogo dopiero w domu przeczytałem że po 19 no trudno może innym razem bedzie okazja się spotkać i pogadać o przygodach na Wileńszczyznie
Jurek_mwo Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 Podsyłam dla zainteresowanych Byłem wróciłem,materiał był kiepski do montażu filmu,gdyż całą powrotną drogę lało,i nie było zbyt jak nagrywać ;[ mimo to jechałem jednym cugiem 1700km aż do celu,do domku do Mrągowa:)
Rekomendowane odpowiedzi