Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Cykliczne spoty w W-M

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jestem na tak,będę o 14,może jeszcze pojedzie kumpel trampkiem.. Ty Rafał, też pomytaj swoich,czy mają ochotę...

Opublikowano

Ja także jestem na tak. Tylko taka propozycja, że możnaby trochę wcześniej wyjechać, ma być piękna pogoda to i by można było gdzieś się zatrzymać, pogadać itp.

Gość Bartheez5
Opublikowano

Jarku ok 14 ej mam nadzieje ze wyjedziemy Z Ełku. Jestem jeszcze w kontrakcie z osobami spoza forum także może będzie ok, 10 maszyn.

Opublikowano

Ok,to będę po 13 :-)

Opublikowano

no ja tak jak rozmawiałem z Jarem czyli dla mnie za późno,niestety tym razem odpadam ..szkoda ale może innym razem.pozdrawiam.

Gość Bartheez5
Opublikowano

Czaro ty nie wymiękaj tylko w sobotę obieraj kierunek Ełk! !!!! Chyba że chcesz mieć u siebie wieczorkiem kolegów z wizytą? ??

Opublikowano

szkoda,że nikt nie wie gdzie Czaro mieszka mieszka ;)

Gość Bartheez5
Opublikowano

Jaroo tą kwestię zostaw dla mnie , ja ustalę i to bardzo szybko ...... :-)

Opublikowano

A słyszałem, że u Czarka jakaś imprezka będzie, to się zalapiemy ;-)

Opublikowano

Nic dodać nic ująć ?..mam zaplanowaną imprezę rodzinną na okolice godziny 16tej....

Opublikowano

Dzisiaj rozmawiałem z makim,też jedzie... ;-)

Opublikowano

Good news, że wujenka MAKI też będzie! !!

Paka nam się zebrała zacna :-)

P.s. dla tych co się jeszcze nie zdecydowali informacja że startujemy jutro o 14 -ej spod stacji paliw Statoil przy Kilińskiego w Ełku. Na spóźnialskich NIE CZEKAMY! !!

• Klubowicze
Opublikowano

Czemu taka cisza po Waszej wycieczce? Żadnych relacji ani fotek? Czy wybieracie się do Olsztyna ?

Opublikowano

Adaś kulanko 11.04. Wyszło bardzo fajnie nawineliśmy około 300 km . Pogoda dopisała - porostu bajka 21 stopni 1c6d9bb332002c34bb4cecc87039f419.jpg

Co widać na załączonym zdjęciu :-)

Jesli chodzi o mnie 25. 26. 04. Pracuje także Olsztyn muszę odpuścić

Opublikowano

W sobotę zapowiada się ładna pogoda, może jakieś spotkanie na Tabunadzie w Olsztynie?

• Klubowicze
Opublikowano

Ja będę ok. 11.00 na miejscu zbiórki do parady

Opublikowano

Macie dobrze ja muszę pracować ale będziecie jechać po Szarych Szeregów koło mojej pracy to popatrzę z łezką w oku i zazdrością że nie mogę z wami pojeżdzić :mad2:

Opublikowano

jac555 zrobisz sobie przerwę na papierosa i dołączysz na parę minut.

Opublikowano

Nie da rady pracuję u Walesiaka i mamy sezon na wymianę oponek i ktoś to musi robić żeby jeżdzić mógł ktoś !!! poza tym mam umówionych klientów na wymianę oponek w szlifierkach tak że nida rady pobrykać :frusty:

Opublikowano

To pozdrów Tomka Mozola od Mirka Dobrzynskiego

Opublikowano

Pozdrowię na pewno to może przejedziecie po naszym placu ale był by ubaw w śród chłopaków :clapping:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś przejeżdżając z żoną scootrem przez Purdę widziałem dwóch kolegów na całkiem zacnych maxiakach pałaszujących lody,a może to ktoś znajomy na rajdziku? Pozdrowienia od Jaca 555 :smile1:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A tu cisza... patrząc po tematach w grupie i ikonkach z prawej strony, to koledzy jeszcze dochodzą do siebie po zlocie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam kolegów z braku odzewu postanowiłem dzisiaj troszkę przewietrzyć 200 i zaliczyłem Biskupiec, Szczytno, Jedwabno , Nidzicę i wylądowałem w Olsztynku na festynie potem szybki przelot do Zgniłochy Butryny i do domku i tak jakoś wyszło 223km ! Może następnym razem polecimy w większym gronie ? Tak że do następnego czu-waj :sp_ike:

• Klubowicze
Opublikowano

Witajcie. Powoli dobiega końca mój pobyt w Sanatorium i po powrocie do domu w planoach mam przejażdżkę w WM, pozdrawiam Was i może do zobaczenia