Jurek_mwo Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zobacze co z tym wyjdzie:) ale prosze was piszcie jesli nic przeciwko nei macie jak go umieszcze na Yotube Mam tam swoje juz filmiki w sumie w stanie surowym,a ten całkiem całkiem znosny jest:) i nie ukrywam chetnie bym go dodał do kolekcji,za waszym zezwoleniem
Jurek_mwo Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Filmek nie będzie długi,ale na moje oko całkiem całkiem,zmontowany,a i pamiatke bedziemy miec,i ini ja zobaczą nic więcej nei moge pisac bo potemto juz,aaaa sami wiecie:) Czekajcie wkrótce się pojawi.
Gość Bartheez5 Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 JURAS podaj wkońcu ten link..........
Jurek_mwo Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Spoczko Rafi,jeszcze ciutkę,nie wiedziałem ze to tyle pochłania czasu,a chcem to jakos zkleic do kupy.
Jurek_mwo Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 Więc tak,trochę to trwało,ale ważne ze coś mozna zobaczyć,pierwszy zmontownay filmek więc życze miłego oglądania:)
czaro69 Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Opublikowano 25 Lipca 2012 Jurek, film malina... :) Czekamy na dalszą część
Jurek_mwo Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 Nigdy nie robilismy czegos takiego,więc wybaczcie co do,jakosci itp. Musielismy wycąc sporo filmu bo były kłopoy z baterią,padała bateria i film nie nagrał sie jak powinien więc czesc została pominieta i usunięta . Bywa.. Ważne że tyle ,udało się zmontować
Roman Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 Dzięki Jurek za filmik .Super pamiątka z wjazdu .
Gość Bartheez5 Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 Noooooooo JURAS piknie piknie .............
boochos Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 Jurek, dołączam się do wyrazów uznania - dzięki za pamiątkę, odrazu chce się znów gdzieś ruszać...
jaro_4setka Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 Jurek brawo brawo ps. Szymon ,jak pieknie pokonujesz winkielki
Klubowicze Doktorek Opublikowano 25 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 25 Lipca 2012 Jurek gratulacje za bardzo miły filmik z Waszego wyjazdu do Wilkowyj , na prawdę widać Wasz duży wkład pracy Waszego opracowania tego filmiku , dzięki niemu wirtualnie jechałem z Wami, łezka sama sie w oku zakręciła ale jak tak dalej będę wracał do zdrowia i sprawności !V to jesienią dołącze do Was następna Zacną !scooter
Klubowicze MAKI Opublikowano 26 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 26 Lipca 2012 No Juras !! W końcu Brać W-M ma też swoje 5 min. na You Tube . Gratki ! I chyba sprawię sobie takiego gadżeta !
boochos Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 MAKI - kupuj kamerę, bo Jurek większą cześć roku jest za wodą, a tu, u nas, ciągle się coś dzieje godnego zapamiętania-wytrawnym okiem operatora ps. Szymon ,jak pieknie pokonujesz winkielki Obserwuję najlepszych... próbuję naśladować... eeech gdzie mi tam do Mr.Winkielka... hehe
Jurek_mwo Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 Nic wielkiego to tylko filmik,i w sumie to pierwszy raz bawiliśmy się,w montaż...
Jurek_mwo Opublikowano 29 Lipca 2012 Opublikowano 29 Lipca 2012 Zdjęcia z parady Piknik Country 2012:
czaro69 Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Opublikowano 29 Lipca 2012 Jurek, bardzo fajne foty P.S. Mam nadzieję, że Bożena i Sylwek cało dotrą do chaty
Jurek_mwo Opublikowano 29 Lipca 2012 Opublikowano 29 Lipca 2012 Myślę że jakoś poradzili sobie ,spowrotem do domku.
avanturnik Opublikowano 29 Lipca 2012 Opublikowano 29 Lipca 2012 Sylwek i Bożena dojechali do Adasia i raczej zostawią sprzęt w Olsztynie. Z kodu błędu wynika że padł czujnik prędkości. Dobrze że to nie skrzynka. Wymiana tańsza i bezproblemowa. Pozdrawiamy i dziękujemy za miłe spotkanie.
Jurek_mwo Opublikowano 29 Lipca 2012 Opublikowano 29 Lipca 2012 Dzwonił Sylwek,sprzęt zostawili u Adaśia i wracaja srodkiem komunikacji PKP bądz PKS-em Tylko się cieszyć że nie stało się to podczas jazdy do Wilkowyje:)
boochos Opublikowano 29 Lipca 2012 Opublikowano 29 Lipca 2012 Na fotkach widac, że impra udana... (...) Z kodu błędu wynika że padł czujnik prędkości(...) ...ale, co za przygodę mieliście??? dajcie jakieś szczegóły, jakie objawy??? nie palił???nie jechał???
Rekomendowane odpowiedzi