Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Zakonczenie sezonu w Łódzkiem\Centrum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze nie, ale na pewno jest chętny hehe

• Odpowiedzi 353
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Marzena

37

• zdun13m

33

• ciesu

32

• Volvo

30

Opublikowano

grotniki - mam sentyment :blush:

Opublikowano

Wypadałoby ustalić termin bo grafik na październik już ułożony.

Opublikowano

I w temacie cisza , może jednak póki pogoda ???

Opublikowano

Chyba ma w nim udziały. Grotniki ok!

Carl nie mam żadnych udziałów ani profitów z tego że akurat tam odbyła się impreza. Objeździłem okoliczne pensjonaty i tam akurat moim zdaniem były dobre warunki. Patrzyłem min. tylko na to by każdy uczestnik wygodnie się wyspał, miał gdzie umyć w ludzkich warunkach a przede wszystkim nie położył się spać głodny i był miło obsłużony.

Wiedz że są ludzie na forum którzy patrzą by zorganizować spotkanie po to by uczestnicy dobrze się bawili, byli zadowoleni i miło wspominali, a nie patrzą na to czy zarobią na zorganizowanej przez siebie imprezie. Dla mnie największą zapłatą i rewanżem za poświęcony czas przy organizacji są wypowiedzi osób biorących udział na forum. Zachowaj takie uwagi dla siebie

pzdr

braszken

Opublikowano

Wybacz że Cię uraziłem, to taki, przyznaję nieprzemyślany żarcik.

Pensjonat znam, (byliśmy na wspólnym obiadku - Piknik Lotniczy), podoba mi się ale jestem zdania że zakończenie sezonu powinno być w okolicach Łodzi, no bo łódzkie.

Relację ze spotkania "Płock zaprasza" czytałem i gratuluję zorganizowania tak udanej imprezy, wierz mi że nawet przez chwilę nie pomyślałem że mógłbyś to robić dla pieniędzy.

Jeszcze raz przepraszam.

• Klubowicze
Opublikowano

RONIN żeby zorganizować w tym pensjonacie zakończenie sezonu co byliście,potrzebne jest dużo miejsc.W zeszłym roku było nas ok 40 osób z samego Łódzkiego.A z tego co mi wiadomo w pensjonacie w Płocku jest 30 miejsc góra 38 z dostawką tak przynajmniej jest napisane w wątku Płock zaprasza.

• Klubowicze
Opublikowano

Proponuję Grotniki,proszę o sugestie.Jak ustalimy termin podjadę i zapytam.Byle nie kolidowało z Mierzeją.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja również jestem za Grotnikami i oczywiście po Mierzeji bo przed to już za późno.:(

Opublikowano

Słyszałem coś o pomyśle spotkania w Uniejowie, dwie godziny w termach, potem jakiś pobliski hotelik. Pomysłodawca jest bardzo zapracowany i nie ma czasu ogarnąć tematu.

Opublikowano

Ja się nie wypowiadam nie mam doświadczenia ale zima niebawem:-)

Opublikowano

Zdecydowanie Grotniki, więcej swobody niż w hoteliku. Do terminu się dostosujemy.

• Sympatycy
Opublikowano

Paździoch to szybka piłka póki jeszcze nie ma temp. minusowej.

18-20 październik w Grotnikach około 20 osób Podjedziesz ?

Opublikowano

Ja pojade

• Klubowicze
Opublikowano

Piotrek podjadę ale dajmy sobie jeszcze ze 2 dni niech się więcej osób wypowie.

Opublikowano

Wypowiadam się - jestem za, Beata też.

Opublikowano

Ok ja tez jestem za

• Sympatycy
Opublikowano

Skoro muszę się z wami wszystkimi spotkać w jednym miejscu i o jednym czasie to tez jetem na tak .

• Administrator
Opublikowano

18-20 październik w Grotnikach

Akurat służbowo jestem zajęty w ten weekend, szkoda.

Opublikowano

Nam pasuje.

• Klubowicze
Opublikowano

Tylko że w Sokolnikach w tej miejscówce co podałeś nie ma noclegów.

Jestem za Grotnikami termin ok.;)

Opublikowano

Ja akurat pracuje, ale przyjade choc na kilka godzin.

• Sympatycy
Opublikowano

Co pracuje :D a może i dobrze będziesz nas rozwoził autobusem, się zrobi zjazd do zajezdni. ;)

Leppe przecież możesz podjechać i się zorientować w cenach i warunkach o spanku nie wspomnę.

Opublikowano

Gdyby ktoś chciał mnie widzieć nowego, to z chęcią sie przyłączę może cosik swieżo ści też wniosę, ale wciąż mam szczene:-) po wypadku:-)