ciesu Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Jeszcze nie, ale na pewno jest chętny hehe
RONIN Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Wypadałoby ustalić termin bo grafik na październik już ułożony.
jurczas Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 I w temacie cisza , może jednak póki pogoda ???
braszken Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Chyba ma w nim udziały. Grotniki ok! Carl nie mam żadnych udziałów ani profitów z tego że akurat tam odbyła się impreza. Objeździłem okoliczne pensjonaty i tam akurat moim zdaniem były dobre warunki. Patrzyłem min. tylko na to by każdy uczestnik wygodnie się wyspał, miał gdzie umyć w ludzkich warunkach a przede wszystkim nie położył się spać głodny i był miło obsłużony. Wiedz że są ludzie na forum którzy patrzą by zorganizować spotkanie po to by uczestnicy dobrze się bawili, byli zadowoleni i miło wspominali, a nie patrzą na to czy zarobią na zorganizowanej przez siebie imprezie. Dla mnie największą zapłatą i rewanżem za poświęcony czas przy organizacji są wypowiedzi osób biorących udział na forum. Zachowaj takie uwagi dla siebie pzdr braszken
Carl Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Wybacz że Cię uraziłem, to taki, przyznaję nieprzemyślany żarcik. Pensjonat znam, (byliśmy na wspólnym obiadku - Piknik Lotniczy), podoba mi się ale jestem zdania że zakończenie sezonu powinno być w okolicach Łodzi, no bo łódzkie. Relację ze spotkania "Płock zaprasza" czytałem i gratuluję zorganizowania tak udanej imprezy, wierz mi że nawet przez chwilę nie pomyślałem że mógłbyś to robić dla pieniędzy. Jeszcze raz przepraszam.
Klubowicze Marzena Opublikowano 25 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 25 Września 2013 RONIN żeby zorganizować w tym pensjonacie zakończenie sezonu co byliście,potrzebne jest dużo miejsc.W zeszłym roku było nas ok 40 osób z samego Łódzkiego.A z tego co mi wiadomo w pensjonacie w Płocku jest 30 miejsc góra 38 z dostawką tak przynajmniej jest napisane w wątku Płock zaprasza.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 26 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2013 Proponuję Grotniki,proszę o sugestie.Jak ustalimy termin podjadę i zapytam.Byle nie kolidowało z Mierzeją.
Klubowicze Marzena Opublikowano 26 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2013 Ja również jestem za Grotnikami i oczywiście po Mierzeji bo przed to już za późno.
RONIN Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Słyszałem coś o pomyśle spotkania w Uniejowie, dwie godziny w termach, potem jakiś pobliski hotelik. Pomysłodawca jest bardzo zapracowany i nie ma czasu ogarnąć tematu.
jurczas Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Ja się nie wypowiadam nie mam doświadczenia ale zima niebawem:-)
Carl Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Zdecydowanie Grotniki, więcej swobody niż w hoteliku. Do terminu się dostosujemy.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 26 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 26 Września 2013 Paździoch to szybka piłka póki jeszcze nie ma temp. minusowej. 18-20 październik w Grotnikach około 20 osób Podjedziesz ?
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 26 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2013 Piotrek podjadę ale dajmy sobie jeszcze ze 2 dni niech się więcej osób wypowie.
Carl Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Wypowiadam się - jestem za, Beata też.
Sympatycy Volvo Opublikowano 26 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 26 Września 2013 Skoro muszę się z wami wszystkimi spotkać w jednym miejscu i o jednym czasie to tez jetem na tak .
Administrator xmarcinx Opublikowano 26 Września 2013 Administrator Opublikowano 26 Września 2013 18-20 październik w Grotnikach Akurat służbowo jestem zajęty w ten weekend, szkoda.
Leppe Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 W sokolnikach jest fajna miejscówka http://www.lesnaosada.com.pl/ a odległość podobna.
Klubowicze Marzena Opublikowano 27 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2013 Tylko że w Sokolnikach w tej miejscówce co podałeś nie ma noclegów. Jestem za Grotnikami termin ok.
Julo Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Ja akurat pracuje, ale przyjade choc na kilka godzin.
Sympatycy Volvo Opublikowano 27 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 27 Września 2013 Co pracuje a może i dobrze będziesz nas rozwoził autobusem, się zrobi zjazd do zajezdni. Leppe przecież możesz podjechać i się zorientować w cenach i warunkach o spanku nie wspomnę.
jurczas Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Gdyby ktoś chciał mnie widzieć nowego, to z chęcią sie przyłączę może cosik swieżo ści też wniosę, ale wciąż mam szczene:-) po wypadku:-)
Rekomendowane odpowiedzi