T-Rex Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Również dziękujemy z rodzinką za gościnę, wszelkie przygotowanie super imprezy i od strony technicznej i gastronomicznej. Świetna zabawa w dobrym towarzystwie to podstawa! Do następnego Miejscówka super! Łezka się w oku kręci. Dziękujemy też gościom spoza Łodzi za przybycie do nas.
cyklon Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Co tu dużo pisać. Gratuluję i zazdroszczę udanej zabawy L Mam nadzieję, że następnym razem mnie nie zabraknie.
Sympatycy Volvo Opublikowano 2 Października 2011 Sympatycy Opublikowano 2 Października 2011 Wielkie dzięki wszystkim za fajną imprezę i super towarzystwo . Zdunom , Voy-ciachowi i Pazdziochom oni wiedza za co. !OKK
Sympatycy zdun13m Opublikowano 2 Października 2011 Sympatycy Opublikowano 2 Października 2011 Wraz z żoną też wszystkim bardzo dziękuję, za udane spotkanie. Jeżeli w przyszłości będą odbywać się tego rodzaju imprezy to już dzisiaj deklaruje swoją pomoc przy cateringu. Dla takich ludzi jak wy gotowanie sprawia mi dużą przyjemność. Ponieważ ostatnio modne stało się zmienianie nicków to proponuję aby Jacek Paździoch dzięki Agnieszce zmienił na Dyplomata
T-Rex Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Ja myślałem, że odwrotnie? Dla zainteresowanych historia naszego zamku, a w okolicy są jeszcze trzy Klik
Carl Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Dziękujemy wszystkim za super towarzystwo i świetną zabawę... Beata i Karol
PAW_KOR Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Ja również dziękuję organizatorom i wszystkim uczestnikom za mile spędzony czas. !OK !scooter !piwko Pozdrawiam PAWKOR + syn + szwagier P.S Wszystkie fotki postaram się wrzucić w ciągu najbliższych dni.
Kulawy Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 No to "mała" porcja fotek TUTAJ
Bulba Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 Oł li ja piernicze ile tego jest Poprosze to na plytce jesli mozna Odbiore w czwartek
Kulawy Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Raczej wystawię spakowane na serwerze, ale potrzebuję chwilę czasu.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 3 Października 2011 Sympatycy Opublikowano 3 Października 2011 Jarku wreszcie odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku . Zrobiłeś chłopie mnóstwo fotek i muszę ci powiedzieć że każde zdjęcie jest super. Dzięki jesteś wielki.
krzysiu Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 To racja, z wielką przykrością nie było mnie na miejscu, stwierdzam na podstawie dokumentacji foto,że impreza byla SuuuuuuuuuuuuuuuuPER Pozdrowienia
Kulawy Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 To racja, z wielką przykrością nie było mnie na miejscu(...) następnej imprezy Ci nie odpuścimy
Arkadiusz Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 To racja, z wielką przykrością nie było mnie na miejscu, stwierdzam na podstawie dokumentacji foto,że impreza byla SuuuuuuuuuuuuuuuuPER Pozdrowienia Nic straconego, już niedługo następna KLIK
krzysiu Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Tak wiem i namawiam żonke na wyjazd, sam nie pojade bo bede mial bieszczady2 lub 2,2
Sympatycy zdun13m Opublikowano 4 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2012 Odświeżam temat. Myślę że czas najwyższy aby pomyśleć o podobnym spotkaniu. Kiedyś rozmawiałem z Marzeną volvo, miała dobrą miejscówkę na spotkanie tego typu. To była jakaś leśniczówka w okolicach Poddębic. MARZENA DO TABLICY.
Sympatycy Volvo Opublikowano 4 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2012 Tu Marzena niezmiernie mi przykro ale w mojej miejscówce jest właśnie remont.Jestem bardzo ale to bardzo .
Sympatycy zdun13m Opublikowano 4 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2012 OK. Szukamy następnego miejsca. Każda propozycja będzie brana pod uwagę. Tylko może Grotniki to już nie. Grotniki już poznaliśmy. A może coś takiego http://noclegi.onet.pl/sumex,peczniew.html
Carl Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Wczoraj przeglądałem z łezką w oku właśnie ten wątek i fotki... ZDUN czytasz w moich myślach! Już możesz zapisać mnie i Beatę.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 4 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2012 Namówiłeś mnie, siebie z rodzinką już też zapiszę.hi hi
Sympatycy Volvo Opublikowano 4 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2012 Znam to miejsce jest super.Możesz nas też wpisać na listę.
Administrator xmarcinx Opublikowano 4 Września 2012 Administrator Opublikowano 4 Września 2012 Chętnie się pojawię, jeśli można.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 4 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2012 Jak zwykle jesteś mile widziany. Po powrocie z Bieszczad wezmę się za to poważnie tj. ustalenie terminu, negocjacja ceny za noclegi, ustawka wyżerki. Proponowany termin to: 28-30.09.2012
voy-ciach Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Też rozpoczałem szukanie miejscówki w okolicach zalewu tyle że Sulejowskiego Chętnie się pojawię, jeśli można. Zawsze jesteś mile widziany !piwko
Rekomendowane odpowiedzi