Kulawy Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Może rzucić temat w ogólnych, albo w imprezach i podróżach. Może ktoś z dalszych rejonów miałby ochotę z nami spędzić weekend. Pogoda ma być wzorcowa.
T-Rex Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Też mi się tak wydaje, ale nie śmiałem zaproponować Niektórzy lubią kameralnie no i czy te Grotniki są przygotowane na najazd całej Polski hehehe d:)
Sympatycy zdun13m Opublikowano 28 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 28 Września 2011 Może rzucić temat w ogólnych, albo w imprezach i podróżach. Może ktoś z dalszych rejonów miałby ochotę z nami spędzić weekend. Pogoda ma być wzorcowa. Bardzo dobry pomysł.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 29 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 29 Września 2011 Rzucić temat na ogólnym to trzeba było z tydzień temu.Teraz to już musztarda po obiedzie !sciana
voy-ciach Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 słusznie, za rok na ogólnym !guns odliczanie rozpoczęte !piwko
PAW_KOR Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Zgodnie z dzisiejszymi wieczornymi ustaleniami dopisuję się do imprezy, tzn. Ja + mój syn. Pozdrawiam
PAW_KOR Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Z tego co wiem rozmawia z MAŁŻONKĄ
T-Rex Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 No to jest nas więcej! Może jeszcze tajemniczy nieznajomy na czerwonym rumaku z Chin do nas zawita? BTW czy ktoś z Was bierze rower dla dziecka? Ktoś to gdzieś zaproponował, ale temat jakoś na siłę ciśnięty i nie idzie. Jak mam brać ten rower tylko dla mojego syna, to on będzie jeździł, a reszta dzieci latała za nim? Lepiej jakby więcej dzieci miało bicylke.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 29 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 29 Września 2011 Ja ze Zdunem bierzemy rowery dla dzieci
bogdan201 Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Jak zdrowie dopisze to chciałbym Was odwiedzić w Sobotę na kilka godzin w Grotnikach. Będzie można ?
T-Rex Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 No i o to chodziło To jutro rano podrzucę rowerek dzieciaka. Ktoś będzie mi go mógł zabrać z powrotem? Jeśli nie, to podskoczę firmówką w poniedziałek Jak zdrowie dopisze to chciałbym Was odwiedzić w Sobotę na kilka godzin w Grotnikach. Będzie można ?No ba! Nie masz nawet wyjścia! Jak byś został, to byśmy Cię wyleczyli !piwko
voy-ciach Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Bogdan, na poprawę zdrowia to My zaserwujemy Tobie weekendową kurację odkażającą Przyjeżdżaj
atpaw Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 a szwagier !TAZ ??? Oczywiście jadę, ale sam. Proszę mnie dopisać do listy, ale tylko jeden nocleg piątek/sobota - to wynik wczorajszych negocjacji Pozdrawiam, atpaw
Carl Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 No to na 18 na pewno się nie wyrobimy...
Bulba Opublikowano 30 Września 2011 Autor Opublikowano 30 Września 2011 Pierwsze relacje z placu boju... Impreza taka ze KLĘKAJCIE NARODY !!!
Arkadiusz Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 No więc kontrola zrobiona, impreza na 6 + Dzięki za kawę, prezent i wspólne śmigniecie do Łęczycy, Fajnie macie a ja do fabryki !sciana
Administrator xmarcinx Opublikowano 1 Października 2011 Administrator Opublikowano 1 Października 2011 Dziękuję za świetne towarzystwo i zabawę. Żałuję że musiałem wracać. Chylę czoła przed Zdunem i jego żoną za przygotowanie zaplecza. A dzięki Voyciachowi przypomniałem sobie czar ośrodka wczasowego sprzed 30 lat. Pozdrawiam wszystkich.
bogdan201 Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Byłem widziałem, kto nie był niech żałuje, imprezka mega fajna. Dziękuję wszystkim za pogaduchy, gościnę i wspólną przejażdżkę do Łęczycy.
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Października 2011 Sympatycy Opublikowano 1 Października 2011 Byłem widziałem, kto nie był niech żałuje, imprezka mega fajna. Dziękuję wszystkim za pogaduchy, gościnę i wspólną przejażdżkę do Łęczycy. Jakieś podobne miejsce /Grotniki 2007/ 1
bogdan201 Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Grzesiek mało z krzesła nie spadłem !OKK Twoja reputacja +1 !YES
Kulawy Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 No my też już w domu. Dziękujemy VOYCIACHOWI za ogarnięcie tematu ośrodka i organizację, Zdunowi, Zdunowej, Paździochowi i jego żonie za zaplecze techniczno-gastronomiczne, a całej reszcie za fantastyczne towarzystwo i wspólne imprezowanie. Oby tak było jak najczęściej.
voy-ciach Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Wszystko co dobre szybko się kończy !OK, Dziękuję wszystkim przybyłym za to że stworzyli wspaniały klimat , wizytatorom za wysoką ocenę !w00t delegatowi z mazowieckiego, Paździochowi za przygotowanie nagród, a szczególnie chcę podziękować Zdunowi za perfekcyjne ogarnięcie tematu grila i wszystkich jego pochodnych . Piotrek jesteś WIELKI. Bardzo, ale to bardzo się cieszę, że region rośnie w siłę i tyle fajnych ludzi chciało wspólnie bawiąc się, grając, śpiewając i degustując spędzić weekend Fotki wrzucę jak je ogarnę.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 2 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2011 Wielkie dzięki wszystkim za super zabawę szczególnie dla Zduna za ekstra catering !OKK
Rekomendowane odpowiedzi