Klubowicze pazdzioch Opublikowano 23 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 23 Września 2011 Bulba dopisuj prędko żonę i 8 letnią córkę Zuzię !OKK !piwko
Administrator xmarcinx Opublikowano 23 Września 2011 Administrator Opublikowano 23 Września 2011 Planuję zawitać. W środę będę wiedział czy mi się uda. Jeśli tak, to będę od piątku wieczorem. Do zobaczenia.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 23 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 23 Września 2011 Przybywaj Marcin,może uda się jeszcze komuś wyrwać ze Stolicy.Będzie Pan zadowolony !piwko !holiday
Sympatycy zdun13m Opublikowano 23 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 23 Września 2011 Marcinie widzę że na ciebie można liczyć. Bardzo się cieszę na tą wiadomośc. Przybywaj !scooter
T-Rex Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 Pazdzioch mój syn ma też 8 lat. Chyba Nie ważne! Będą się razem bawić i my wtedy też !piwko Ja akurat będę kończył antybiotyk, to z piwkiem normalnie jak Ale super by było, jakby ludziska spoza Łódzkiego się zjechali Ps. Voy-ciach mój syn pyta czy jest tam Wi-Fi, bo jak nie to musi przemyśleć wyjazd. Ale sam nie zostanie, bo się boi
Kulawy Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 Planuję zawitać. W środę będę wiedział czy mi się uda. Jeśli tak, to będę od piątku wieczorem. Do zobaczenia. Fantastyczna wiadomość. Miło będzie się spotkać i pogadać przy
voy-ciach Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 Marcin super że będziesz w nagrodę jak na razie za najdalszą pokonaną trasę !scooter dostajesz do obsługi w piątek gril Co do wifi to jutro sprawdzę, a z tego co zaobserwowałem to zasięg Plusa jest znikomy.
T-Rex Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 Co do wifi to jutro sprawdzę, ale z tego co zaobserwowałem to zasięg Plusa jest znikomy. Hehehe nie szalej! To był taki mały żarcik, bo niektórzy jak nie ma WiFi to nie pojadą. Mój młody to mu dasz patyk i zajmie się nim przez cały dzień Muszę teraz przekonać żonę (czytaj nakazać jej wyjazd na super imprezkę). Ale fajnie wymyśliliście. Już się nie mogę doczekać. Grotniki są blisko, to może kobita by swoją 50-tką przykulała. Trochę by się dowartościowała, że dojechała na zlot hahaha
Arkadiusz Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 No więc moi drodzy, ja jak pisałem pracuję akurat, ale jeśli pozwolicie, to w sobotę przegonię "Zacną" do Grotnik by z Wami pogadać parę godzin, a może i kawę jakąś dostanę. !winkiss
Sympatycy Volvo Opublikowano 24 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 24 Września 2011 Jak tylko przyjedziesz to kawę osobiście ci zorbie !YES . Ps.Jak przyjedziesz z kimś to masz u mnie !piwko .
voy-ciach Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 Arek, czekamy z kawą, a jakby się okazało że zostajesz do niedzieli to i !piwko się znajdzie.
Arkadiusz Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 Ps.Jak przyjedziesz z kimś to masz u mnie !piwko . No to chyba będę miał to !piwko Temat w Płockim zarzucony, czekam na odzew !winkiss Ps. Wojtek z dziką chęcią bym został z Wami, ale w sobotę na noc do fabryki !sciana
Krzewik Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 Ja bym podjechał na parę godzin bo sytuacja rodzinna mi na więcej nie pozwala a dziś poświęciłem, czas na zlot w Belchatowie i nie wiem czy sytuacja pozwoli mi na dłuższą wizytę u Was,ale postaram się odwiedzić Was na chwilę.
T-Rex Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Eeee no nie gadaj. Masz z Łodzi rzut beretem, więc możesz nas odwiedzać codziennie
romarjo Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Jednak mimo bardzo wielkich chęci nie dam rady !placz1 i będę z wami myślami przy !piwko
voy-ciach Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Ci śmiali już się zadeklarowali, teraz czekamy na tych nieśmiałych Jeżeli macie jakieś propozycje, coś co chcielibyście robić na naszym spotkaniu to piszcie np. !starwars W przypadku braku propozycji zaserwowany zostanie "zestaw sportowy" Propozycja, aby rodzice zabrali do Grotnik rowerki dla pociech.
T-Rex Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Propozycja, aby rodzice zabrali do Grotnik rowerki dla pociech. Yyyy jak? Nie przyjeżdżamy skuterami? Ja myślałem, że skuterami !scooter
voy-ciach Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Skuterami !scooter !scooter !scooter W dwóch przypadkach wiem, że za mężem na skuterze będzie jechała żona z dziećmi i całym zapleczem technicznym !winkiss samochodem.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 27 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 27 Września 2011 Koledzy ja na ten moment mam już, karaoke,dla dzieciaków kolorowanki,a dla nas piłki do nogi i siatki. Szykujcie swoje gardła. Oczywiście że na śpiewanie.
Kulawy Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 ...a dla nas piłki do nogi i siatki. no to sobie pogramy
T-Rex Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 To ja wezmę rakietki do badmin... bambin... tona i lotki Przystreczuję do skutera A może lepiej by to komuś wrzucić do auta?
Sympatycy zdun13m Opublikowano 27 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 27 Września 2011 no to sobie pogramy Jarku to jest oczywiste że w siatkę to ty nie za bardzo. Ale na bramce? To już teraz chciałbym być z tobą w drużynie. Będziemy się zmieniać. Ja kiedyś też stałem na bramce. I co z tego że na dyskotece.
Kulawy Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 No skoro mój osobisty rehabilitant zaleca to pozostaje mi tylko się dostosować. OK Stoję na bramce
Sympatycy zdun13m Opublikowano 27 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 27 Września 2011 Cosik nia za wiele nas. A przecież obecność obowiązkowa była. !bicz
Marynarz Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 nadal czekam na grafik na październik
Rekomendowane odpowiedzi