ciesu Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Było ZAJEFAJNIE!!!!!!! Super atmosfera i wyborowe towarzystwo :-) Marzenie i Volvo dziękujemy za organizację i wybór miejscówki. Edycie i Zdunowi za atrakcję lampionową. Agnieszce i Bulbie za miejsce przy stole i dużo śmiechu a wszystkim innym za świetną zabawę i wspaniałe jedzenie!!!! Aneta już kolejnej wspólnej imprezy na pewno mi nie odpuści hehe PS: o której dziś wyjechaliście z Księży Młyn??? Odnośnik do komentarza
Bulba Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Bylo bardzo milo zresetowac sie z Wami Dzieki i do nastepnego... Wyjechalismy chyba kolo czwartej Odnośnik do komentarza
ciesu Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Bylo bardzo milo zresetowac sie z Wami Nam również :-) Wyjechalismy chyba kolo czwartej Czyli był obiad u gospodyni, czy może nie pamiętała, jak się z Marzeną i Edytą umawiała na konkretną ilość potraw hehe??? :-) Odnośnik do komentarza
krzysiu Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 https://picasaweb.google.com/108721729145315327036/Zakonczenie12?authkey=Gv1sRgCLjAgOvEt4a2vwE Odnośnik do komentarza
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 30 Września 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dlaczego mnie tak mało na wzdęciach,było super dzięki wszystkim,do następnego Odnośnik do komentarza
ruslan007 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Już się pozbierałem ,powrót w niedzielę super droga do Łasku na Piotrków i Tomaszów, zero dziur.Świetne spotkanie oby tak częściej ,było dużo o naszych Burkach , dogadałem temat z Carlem i Krzysiem, wiecie sami jaki. Teraz trochę fotek ( kto ma link ten ogląda ,taka opcja ). https://picasaweb.go...CPuviMmNr5fH9AE# ps. aha sorry za jakość zdjęć. Odnośnik do komentarza
krzysiu Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 link nie działa Odnośnik do komentarza
Bulba Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Dziala dziala Odnośnik do komentarza
krzysiu Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Super impra Odnośnik do komentarza
ciesu Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Teraz trochę fotek SUPER ZDJĘCIA!!!! :-) Aparat często ostrości nie łapał, ale tam gdzie złapał jest GITES!!!!!!!!!!!! :-))) Pozdrawiam!!!! Odnośnik do komentarza
Carl Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 K**** mać, przez guza którego nabiłem sobie w sobotę nie mogę kasku założyć! Odnośnik do komentarza
Bulba Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Najpierw korek odkrec ))) Odnośnik do komentarza
Volvo Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 To załóż jakiś większy garnek Odnośnik do komentarza
Carl Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Nie żebym coś sugerował, tak tylko powspominajmy .... Odnośnik do komentarza
Volvo Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 A co przestała cie już głowa bolec i szukasz guza . Odnośnik do komentarza
Carl Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Rany się wygoiły, czas na nowe Odnośnik do komentarza
RONIN Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Właśnie wróciliśmy z Płocka, padła propozycja, żeby wspólnie zorganizować zakończenie sezonu. Co wy na to? Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 21 Września 2013 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Ale gdzie i kiedy ? Odnośnik do komentarza
Klubowicze Marzena Opublikowano 21 Września 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Piotruś może Grotniki reaktywacje zrobić.Powiem szczerze że byłam pod wrażeniem tego miejsca. Odnośnik do komentarza
Administrator xmarcinx Opublikowano 21 Września 2013 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Grotniki bardzo miło wspominam. Chętnie znowu wpadnę z wizytą. Odnośnik do komentarza
RONIN Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Braszken zaproponował ten hotel w którym dzisiaj byliśmy. Odnośnik do komentarza
Carl Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Chyba ma w nim udziały. Grotniki ok! Odnośnik do komentarza
RONIN Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Ja nie mam a bardzo mi się tam podoba, rewelacyjne warunki za rozsądne ceny. Ale to tylko propozycja, jak znajdziemy coś lepszego lub równie fajnego też będzie dobrze i Płock przyjedzie do nas. Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 22 Września 2013 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 A może ognisko, kiełbaska? Znam fajną miejscówkę. Aleksandrów Łódzki, Klonowa 5 Odnośnik do komentarza
Carl Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Czy kolega Jacek coś o tym wie? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi