Bulba Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Co byscie powiedzieli na "male" spotkanko przy grilu i soczkach na lonie natury ? Termin 30.09.2011/01.10.2011/02.10.2011 W Grotnikach http://pl.wikipedia.org/wiki/Grotniki_%28wojew%C3%B3dztwo_%C5%82%C3%B3dzkie%29 Ośrodek http://www.grotniki.hg.pl/ Lista chetnych: 1.voy-ciach 2.Bulba +1 3.zdun13m +1 +2 x dziecko 4.Kulawy +1 5.VOLVO 673 +1 6.pazdzioch +1 +dziecko 7.Kaczuś +1 8.xmarcinx 9.T-Rex +1 +dziecko 10.Carl + 1 11.PAW_KOR +dziecko 12.atpaw Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 21 Września 2011 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Jak tanio to mogą być Grotniki. Zabiorę wtedy całą rodzinkę. I wszyscy będą Odnośnik do komentarza
Kulawy Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Też się chętnie spotkam. Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 21 Września 2011 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 No to Bulba twóż tabelkę chętnych na swój ośrodek i propozycję Vojciecha. Podając stawkę osobodoby. I mamy imprezkę. !walkm !piwko !czary !kiss Odnośnik do komentarza
Bulba Opublikowano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 . Odnośnik do komentarza
voy-ciach Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Post edytowany po rekonesansie w Ośrodku!!! ustalone z szefostwem Ośrodka W przyszły weekend w Grotnikach Ośrodek Plan jest następujący: 30.09.2011 Piątek 18:00 zakwaterowanie 19:00 rozpoczynamy biesiadowanie przy grilu na terenie ośrodka, na miejscu będzie do opłaty (ile podamy w przyszłym tygodniu) mała składka na kiełbaski, chleb, musztarda, naczynia jednorazowe etc. napoje we własnym zakresie !piwko 01.10.2011 Sobota 9:00 śniadanie - lekarstwo na trudy nocy czyli żurek z jajeczkiem i kiełbaską, wędlina pomidor, dla dzieci jajecznica. 10:00 zajęcia integracyjne 14:00 obiad - zupa pieczarkowa, drugie danie to dewolaj, ziemniaki i surówka oraz kompot 15:00 ciąg dalszy zajęć integracyjnych 18:00 kolacja strogonow pieczywo, wieczorny posiłek połączony z biesiadą do białego rana na sali w ośrodku DJ Zdun zaprasza !walkm Tu prośba do uczestników, żeby przybywali z "koszyczkami" tzn. kto co może przynieść ze sobą np. słoik smalczyku domowej roboty, słoik domowych ogórków itp. 02.10.2011 niedziela 9:00 śniadanie j.w. 11:00 - 14:00 pożegnania przyszedł czas a teraz o kosztach : !bicz cena za nocleg od osoby w pokoju trzyosobowym lub dwuosobowym z wspólną łazienką dla dwóch pokoi: 25,00 / 28,00zł - te pokoje są w pawilonach parterowych i są to pokoje szybciej wychładzające się tak nas poinformowano na miejscu. cena za nocleg od osoby w pokoju dwuosobowym łazienką za dobę: 34,00 zł - te pokoje są w budynku piętrowym i można o nich mówić ciepłe !YES Ceny posiłków: śniadanie 10,00 zł śniadanie dla dziecka 7,00 zł obiad 15,50 zł obiad dla dziecka do lat 7 11,50 zł kolacja 11,00 zł kolacja dla dziecka 8,00 zł nasza sala bankietowa !OKK Adres Ośrodka: ul. Ozorkowska 37, 95-073 Ustronie - Grotniki, gm. Zgierz, woj. łódzkie Tel. 042-717-90-00, kom. 697-625-335 Konto do wpłat zaliczek: FPH ANPA s.c. Zgierz ul. Piłsudskiego 19 Bank Spółdzielczy w Zgierzu Nr konta: 83878300040010581920000001 Aby zarezerwować miejsce trzeba dokonać wpłaty za minimum jeden nocleg, można też opłacić cały pobyt nocleg + posiłki. Wpłaty dokonujemy przelewem bądź osobiście w Ośrodku. Zapraszamy wszystkich skuteromaniaków zarejestrowanych na forum, zgodnie ustaliliśmy na spocie w czwartek, że miło nam będzie integrować się również w towarzystwie dosiadaczy innych motocykli którzy często z nami jeżdżą na wycieczki !V Prośba !TAZ Wpisujcie się w miarę szybko nie czekajcie z tym do ostatniej chwili. Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 No, no to mi się sąsiedzi tu rozbrykali :) ja niestety walczę z cholerną grypą, !sciana !sciana , i poza tym w niedzielę do fabryki, ale jak mi zaraza przejdzie to może w sobotę bym zajrzał do Was na pogaduchę choć, choć tyle !winkiss ---------------------------------------------------------------- Kurde, jednak mam gorączkę !placz1 i źle doczytałem, to ma być w ostatni weekend ? No to tutaj to już całkowita klapa w piątek mam dzień a w sobotę nockę !yeah Odnośnik do komentarza
Volvo Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Panowie obie propozycje są zarąbiste ale trzeba wybrać ta lepsza . Na pewno ktoś pomyśli inaczej ale trudno . Jestem za Grotnikami a co wybierzemy to się jutro ustali. . Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 21 Września 2011 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Vojciechu napracowałeś się na 5. Dla mnie Grotniki O.K. Kasa do przyjęcia bardzo a nawet jak w niedzielę nie będę mógł !scooter to wezmę taxi. Jestem na tak !OKK Bo w gruncie rzeczy nie ważne gdzie ważne z kim !holiday Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 może ? w sobotę, kto to wie... Odnośnik do komentarza
Kulawy Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Prawdopodobnie nie będę mógł być jutro na spocie, ale co większość ustali to zaakceptuję. Plecaczek praktycznie przekonany. Dostosujemy się do decyzji ogółu. Już się nie mogę doczekać ... szczególnie DJ'a Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 21 Września 2011 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Jarku to o której wyjazd z Łodzi. Ja poprowadzę Ty po tym zlociku zapomnisz o kontuzji i znowu będziesz musiał zmienić nick. !V Paździoch gdzie ty. Impra się szykuje Odnośnik do komentarza
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 21 Września 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Wywołany się czuję to jestem jutro i w Grotnikach !piwko Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 21 Września 2011 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Koledzy kto może niech zabierze rodzinkę. Dzieciaki się pobawią my pogadamy. Będzie rodzinnie. Odnośnik do komentarza
Kulawy Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Jarku to o której wyjazd z Łodzi. Ja poprowadzę Ty po tym zlociku zapomnisz o kontuzji i znowu będziesz musiał zmienić nick. Ja jestem otwarty na propozycje. Rozumiem, że będzie to weekend z rehabilitacją Zduna Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 22 Września 2011 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Ja jestem otwarty na propozycje. Rozumiem, że będzie to weekend z rehabilitacją Zduna Chłopie ja to cię dopiero uzdrowie !czary .Zobaczysz będzie adin,dwa, tri,cietyrie i cały ból odejdzie w niepamięć. Skutki uboczne: niepamięć będzie się utrzymywała jeszcze jakiś czas, i leki ból głowy. Ale to szybko minie. !ying Odnośnik do komentarza
Kulawy Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 BOSKO !!! Tego mi było trzeba Odnośnik do komentarza
krzysiu Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 puk puk zastałem Jolkę?? Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 22 Września 2011 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Te Jolka mam nadzieję że razem z żonką i córeczką będziesz z nami. Odnośnik do komentarza
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 22 Września 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Piszcie co ustaliliście na spocie i proponuje żeby Woyciach zrobił wstępną listę chętnych !OKK Odnośnik do komentarza
cyklon Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Niestety obawiam sie, że umnie jak zwykle skończy sie tylko na czytaniu TZN na całość to bez szans. - Czy ewentualnie będziecie akceptowali odwiedziny Odnośnik do komentarza
voy-ciach Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Na spotkaniu "Rada starszych" uchwaliła to co chciała czyli spotkanie na zakończenie sezonu za tydzień w Grotnikach. Dzisiaj po południu będziemy w ośrodku dogrywać część szczegółów. Wieczorem powinna być mała fotorelacja i wszystkie informacje dotyczące zakwaterowania i opłat. Odnośnik do komentarza
T-Rex Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Super, że za tydzień, bo choróbsko mnie dopadło. Za tydzień to !scooter Doczytałem, że z rodzinkami niektórzy planują wpaść. To może i ja z dzieciakiem i kobitką wpadniemy. Dziecko ma 8 lat, to jak ktoś ma też w tym wieku, to fajnie by było Nie będą się nudzić. Tylko czy jest pokój trzyosobowy? Komu i gdzie płacimy? Odnośnik do komentarza
Sympatycy zdun13m Opublikowano 23 Września 2011 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Koledzy zostało nie wiele czasu. A wiedza, ilu z nas będzie obecnych pozwoli na rozpoczęcie działań związanych ze spotkaniem. Wpisywać się.Wpisywać. Odnośnik do komentarza
voy-ciach Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Przed chwilą edytowany był post z programem T-Rex Napisany Dzisiaj, 16:19 Super, że za tydzień, bo choróbsko mnie dopadło. Za tydzień to !scooter Doczytałem, że z rodzinkami niektórzy planują wpaść. To może i ja z dzieciakiem i kobitką wpadniemy. Dziecko ma 8 lat, to jak ktoś ma też w tym wieku, to fajnie by było Nie będą się nudzić. Tylko czy jest pokój trzyosobowy? Komu i gdzie płacimy? W miarę otrzymywanych informacji Bulba będzie aktualizował listę w pierwszym poście, jak będzie znał wiek dziecka to dopisze, pokoje trzyosobowe są. Cieszymy się, że będziecie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi