wooferai Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 O jak późno, to ja będę !scooter bliżej 19.30, no może 20.00. Oczywiście jak nic nie stanie mi na przeszkodzie. Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 W tej sytuacji to i ja ściągam pokrowiec ze sprzęta. Odnośnik do komentarza
Samba Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Widzę Joasiu, że nareszcie zawitałaś na naszym forum. Tak w koncu dołaczylam chociaz wejscie nie mialam zbyt dobre. Od razu na wstepie zawaliłam. Ale poprawie sie. Odnośnik do komentarza
melmacie Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Foto z plywania czyli link zdjec z zamiany skuterow na ...kajaki. Kajakiem Witam Sambe. I jeszcze do ostatniego wypadu do Nowego Warpna. Asfalt ukradli Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Maćku, chyba coś źle robię albo te linki nie działają. Odnośnik do komentarza
Sent Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Melmacie widziany 15:40 koło Domu Marynarza Odnośnik do komentarza
melmacie Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Maćku, chyba coś źle robię albo te linki nie działają. Sprawdzilem jeszcze raz linki i u mnie chodza całkiem szybko. Coś jednak musi być inaczej skoro u ciebie nie działaja. Zaraz poproszę aby jeszcze ktoś sprawdził. Już poprawiłem. Dzięki za zwrócenie uwagi. Odnośnik do komentarza
Drek Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Halo halo toż to Elita PES pływa kajakami Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 No i po 2 dniach mokrej jazdy doczekaliśmy się słoneczka! !YES Jakieś weekendowe pomysły? Spotkanko przy fontannie? Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 9 Września 2011 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Wszystkie sugestie mile widzane !OKK Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Może trza by się rozejrzeć za jakąś miłą kawiarnią z możliwością parkowania/lansu. Tak na chłodniejsze dni... A moja maskotka nabrała nowego znaczenia: http://wiadomosci.onet.pl/swiat/pijany-los-wywolal-zamieszanie-zle-wygladal,1,4842122,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Do października soboty i niedziele (9-17) zajęte. Zapisałem się na kurs z groupona pod wpływem natchnienia . !sciana Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 No i co jest Panie i Panowie? Mimo ładnej pogody wszyscy okopani na domowych frontach? Ja wczorajszej ciepłej nocy uprawiałem cruising tak gdzieś do 1.00... Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 11 Września 2011 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Mnie nie trzeba namawiać o 16-tej jadę na Potulicką Odnośnik do komentarza
Sent Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Chyba okopany w błocie Dzisiaj, jak do tej pory, dzień kręci się wokół 3 rzeczy: motocykl, Baja Poland i F1 Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 12 Września 2011 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Na 20-tą jadę na stację do Rzelu, może ktoś ma ochotę? Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Uznaję że jesień się zaczęła. Jadąc rano Dworcową wielki kasztan śmignął mi koło kasku Tymczasem zapraszam dziś i jutro na kawę i powietrze z kompresora. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 13 Września 2011 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Ja zaraz wybieram się do Stargardu, może w drodze powrotnej zawitam znów, chociaż już zatankowałem ale ta kawa! Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Może by na weekend zaplanować jakiś mały grupowy wypad? Zagajam z 4 dniowym wyprzedzeniem to może się uda. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 14 Września 2011 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Może by na weekend zaplanować jakiś mały grupowy wypad? Zagajam z 4 dniowym wyprzedzeniem to może się uda. Napisz propozycję to na pewno coś zmontujemy Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Sobota -> 11-12? -> ueckermunde -> okolice -> pchli targ? 3-4 godzinki Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 15 Września 2011 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Sobota -> 11-12? -> ueckermunde -> okolice -> pchli targ? 3-4 godzinki Najbliżej znalazłem tu zobacz lub zobacz też tutaj Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 No to są chętni? Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Jak pozwoli kondycja (po imprezie integracyjnej) oraz pogoda - to chętnie. Odnośnik do komentarza
Samba Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Jak pogoda będzie względna np. taka jak dzisiaj to ja też się piszę na tą wycieczkę. Od razu odwołuję zaplanowaną na dziś imprezkę aby nie powtórzyć sytuacji z przed dwóch tygodni. !holiday Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi