STALONE Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 A ja potwierdzam uczestnictwo. Pogoda pokarze,czym dotrę na miejsce spotkania. Pozdrawiam stalone
czaro69 Opublikowano 14 Września 2011 Autor Opublikowano 14 Września 2011 A ja potwierdzam uczestnictwo. Pogoda pokarze,czym dotrę na miejsce spotkania. Pozdrawiam stalone No i takie posty lubię !OKK, Sylwek wierzyłem,że będziecie !piwko
LWfilip Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 No i takie posty lubię !OKK, Sylwek wierzyłem,że będziecie !piwko Jeśli tylko tyle trzeba aby ktoś miał dobre samopoczucie to ja też potwierdzam. Wyruszam w piątek rano i już nie mogę się doczekać.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 14 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2011 My przyjedziemy !scooter na 98% ale ta 19 to może być niewykonalna, ale będziemy się starali.
boochos Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Informuję, że przyjadę niestety bez Mojej Żony . Kolega Darek również przybędzie solo. Reasumując - ode mnie 2 osoby P.S.Możemy mieć 1 pokój dwuosobowy. Oczywiście w grę wchodzą tylko 2 łóżka ...nie wiadomo co w kim może obudzic się !TAZ po !piwko
Klubowicze Campto Opublikowano 14 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2011 Jeszcze wczoraj rano było 31 osób. A teraz już o 10 mniej !placz1 . Ale i tak na pewno będzie super !piwko !!
Klubowicze morwa37 Opublikowano 14 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2011 Jestem na pewno oj bedzie sie działo !piwko
Gość Bartheez5 Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Noooooooo to ładne rzeczy na forum 1 dzień mnie nie było i 10 os, wywiało
Moplic Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Witam! Do godziny 19 z minutami będę śmigał na !scooter , kto zbłądzi niech dzwoni 508 388 551. Pozdrawiam i do piątku!
LWfilip Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 numer zapisałem sobie a tak na marginesie to przygotowałem małą niespodziankę, naprawdę małą. Mam nadzieję, że się spodoba.
GrzechoCnik Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Ja wyjeżdżam !scooter około 15tej z Wawy. Skoro ta godz. 19ta taka ważna to mus być na czas. Dozobaczyska
Gość Bagieta Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Hej. Ja też będę . Przyjeżdża też nowy skuterman z Białego + kobitka. Jarek+plecaczek. On będzie w sobotę do niedzieli. Także jedni się wykruszają a inni dochodzą. Jak to w życiu No właśnie. Panie rezyseze. Proszę o uwzględnienie Jarka+Plecaczka. Ja wpadam w pt.
Gość Bartheez5 Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Siemka!! Dziś zostały dopięte ostatnie szczegóły odnośnie spotu w Hotelu Selment Odnośnie biesiady przy grillu to spokojnie zaczynamy o godz. 20ej , także myślę że godzina optymalna dla wszystkich aby dojechali bez niepotrzebnego pospiechu A na Sobotę popołudnie mamy coś EXTRA w godz popołudniowych , o szczegółach na miejscu Pozdrawiam wszystkich i do Zobaczyska Jutro
boochos Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 A na Sobotę popołudnie mamy coś EXTRA w godz popołudniowych , o szczegółach na miejscu czyżby był to konkurs puszczania latawców lub windsurfing....? Wszak wiaterek niemały
Sympatycy siemik Opublikowano 15 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 15 Września 2011 Nawet nie wiecie jak ja wam zazdroszczę. Życzę wszystkim udanego spotkania.
Gość Bartheez5 Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Siemiczku !!!!! Myślałem że zaszczycisz nas swoją os.
Gość Bagieta Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 Uff. Dotarłem do domu. Wracalyśmy z Makym, Barthezem i Lechem taxą. A z tyłu kobity. Trzy były w bagażniku. Tak pomyślałem że zajrzę do netu jak przyjadę do jakiejś bazy. Jest fajnie
Sympatycy siemik Opublikowano 17 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 17 Września 2011 Siemiczku !!!!! Myślałem że zaszczycisz nas swoją os. Rafał uwierz ze starałem się !placz1 Mam nadzieję że pogoda i wszystko inne dopisuje wam tak jak sobie zaplanowaliście. Pozdrawiam Siemik i udanej zabawy.
Jurek_mwo Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Czekamy na jakieś foty,ci co nie mogli być chociaż tyle,za tego będą mieć
Klubowicze MAKI Opublikowano 18 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 18 Września 2011 Witam wszystkich! No i dobiegło końca "zakończenie lata w okolicach Giżycka" Wraz z moją połową dziękujemy za mile spędzony czas. Myślę, że takie spotkania od następnego roku będą odbywały się co raz częściej. Po wczorajszej wycieczce wokół Ełku możecie chyba sami stwierdzić, że przyroda i natura na Mazurach to swojskość. Jeszcze raz dziękujemy i GŁOSUJMY na "Mazury Cud Natury" P.S. Fotki oraz filmik prześlą Moplic oraz Czaro
Jurek_mwo Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Maki czekamy na foty,a jak ciężarki zamontowane? !scooter
czaro69 Opublikowano 18 Września 2011 Autor Opublikowano 18 Września 2011 Witam, my już w domku. Dziękuję Wszystkim za super spotkanie a w szczególności: !tut !w00t Burgmaniakom z Ełku i ich żonom, że pozwoliły !w00t !tut
Jurek_mwo Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Ładna grupka szkoda ze nie mogłem być z wami,i poznać innych ale może innym razem okazja będzie.
Klubowicze MAKI Opublikowano 18 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 18 Września 2011 Jureczku foty będą !- trochę później niech ludziska dojdą do siebie.Ciężarki też są na swoim miejscu. Jeszcze raz dzięki !!
Rekomendowane odpowiedzi