Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Wekendowe i nie tylko wyjazdy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie, jestem początkujący. Zanim dojdzie do tego wyjazdu pewnie zrobie kilka tras w koło komina żeby oswoić sie z maszyną. Plus dojazdy do pracy itp. Może z 2 tys km sie nazbiera 

Wydaje mi się ze zejdzie mi jednak dłużej niz autem. Bo tam gdzie mozna jechać 100 km/h raczej skuterem tyle nie polecę. Myśle ze moje prędkości przelotowe bedą oscylowały w granicach 70-80. Co 100km obowiązkowa pauza na prostowanie kości, kawe, siku i tankowanie PCX-a dwoma litrami benzyny ?

Opublikowano

Honda S-wing 125 (czyli babcia PCXa ? ) - trasa Warszawa - Zakopane oczywiście siódemką - od drzwi do drzwi dokładnie 7 h z postojami tylko na tankowanie. Da się  ?  zX5_jT43ZfyCO21S3I9hPAm04xj60h8oT_hXf-oLEFNfoqSvl7pZDKOiCFmVzUhoeicuOZ_DX2LL6Pj8WXzTego7-daq2QaIpK_iAt_jEoXAPB5qAQdFYixs2fA0xBq0m5tuTZsrknutx1dIAGLoBDCII65geKabV6-ZtwGA2CedgchPTj_32Su2bemQy21-RPJZBVOueZjZjMsKr15bA_0juI6wticjSdMV7UElyoSCvgKHBd_tVpU253PTHOuKZvMjgqVCHFk3-EHQZJEATku9sdoXU_x4wOsnmEGh0u21ZtM8wcMpCDD_-95abuJc4IV3FcqXCihmjtag2wd17VGNGfqlhMzTKAjGmzRSp1M5HJvk3H871X_sJ6fQ_3V-T_QTR2ga3AdUE2Cjc3b6l4xqx3Ms3V_Y2X2HIBB7s7RziLnIyt4q84kuUXniuCsJUqSt9RruKkpHKh-hdR1cgsRBMfnTBfUiyk6H50qIaxH8otuWRBAwMWzMJjtO6te_hDPt4jGOdqGsNl8QOmbY_ozmdR6oXwDN1v47lsFNXyMtKF21LZrFpUvaoMEWdcqt1kI94yTm4YRlq1X8XVGeaLFdXXRdCPtlgi5cenjxjlMsBdfztVjfOTZ5UcfVfGrAz-JzLtQ7nMpxtSSqRH1-l3OrxvmVxwlnOztuCtZGOuVIXM1ZGw8XXS8=w473-h945-no

• Użytkownicy+
Opublikowano
  W dniu 8.03.2020 o 21:22, sito_zabrze napisał(a):

No właśnie, jestem początkujący....

Rozwiń  

zaglądnij   i poczytaj tutaj klik .    125-ką jedzie się trochę wolniej, ale da się ? 

Opublikowano

Buszuje po forum juz kilka dni i troche jestem mądrzejszy. Czytałem o Migu, widziałem tez to 

• Administrator
Opublikowano

PCX to dzielny sprzęt, dał radę. Szkoda tylko, że we Lwowie im go ukradli.

• Klubowicze
Opublikowano

Dodam i ja, że jakoś częściej dosiadam "PeCeVałkę" niż Burka.... jakosik lepiej i zwinniej.... 

.... oby się Burek nie obraził.... ?

Opublikowano
  W dniu 9.03.2020 o 12:49, kenobi napisał(a):

Dodam i ja, że jakoś częściej dosiadam "PeCeVałkę" niż Burka.... jakosik lepiej i zwinniej.... 

.... oby się Burek nie obraził.... ?

Rozwiń  

Burek pali jak smok i dlatego ??

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 8.03.2020 o 17:34, sito_zabrze napisał(a):

Cześć. Przerabiał ktoś ostatnio trase Śląsk - Podkarpacie ? Planuje na wiosne odwiedzić rodzine w okolicach Jarosławia. Autostrada odpada. Za bajtla jezdziłem z rodzicami autem zanim powstała A4 przez Wieliczkę , Bochnie, Tarnów, Rzeszów. Trasa która raczej do bezpiecznych nie należała. Dawno nią nie jechałem. Coś sie zmieniło ? Bede jechał Hondą PCX z powiedzmy 3-4 pauzami. Do przejechania mam 330km. Jeżeli znacie jakąś fajną alternatywę to poproszę. Nie zależy mi na widokach ani zwiedzaniu. Chce sprawnie i bezpiecznie dojechać do celu a po drodze napić sie dobrej kawy . 

Rozwiń  

Jeżdżę na Bieszczady co roku od 2007 dwukrotnie byłe pcx-em. Lubię drogę 28 niezłe widoki i nie zaduży ruch (poza miastami). Wpadnij na spotkanie czwartkowe to pogadamy na żywo. Kenobi i ja mamy pcx-sy i sporo jeździmy, a będzie Artur BB to nasz spec planowania fajnych tras.

Opublikowano

Pożyjemy zobaczymy ?

Teraz biore antybiotyk a do tego mam popołudniową zmianę.... a moplik czeka zarejestrowany i ubezpieczony na podrzucenie go z firmy do garażu bo tam mi go handlarz przywiózł. Dzisiaj go przepale w pracy. Niech sobie popyka ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jutro ciepło,więc wybieram się na hamburgera pod tatry?

• Sympatycy
Opublikowano
  W dniu 22.04.2020 o 10:38, zibi napisał(a):

Rozwiń  

Ale na hamburgera czy pod tatry?

McDonald jest pełno ?

Opublikowano

Konkretnie Dziki Byk w Czarnym Dunajcu

• Klubowicze
Opublikowano

Pomysł może i fajny. Ale i tak do końca tygodnia jestem uwiązany. Zaległe malowanie balkonu. ? 

• Sympatycy
Opublikowano
  W dniu 22.04.2020 o 16:32, arturo-bb napisał(a):

Pomysł może i fajny. Ale i tak do końca tygodnia jestem uwiązany. Zaległe malowanie balkonu. ? 

Rozwiń  

Ha,ha a ja chyba na czwartkowe do Kołdry lecę? Ale puszką ?

Opublikowano
  W dniu 22.04.2020 o 10:38, zibi napisał(a):

Rozwiń  

Aleś wybrał dzień.... ?

Opublikowano

Byłem w dzikim byku pod koniec sezonu 2019. Takie sobie te hamburgery.

Weekend wolny także jakieś małe kolanko się zaliczy

• Klubowicze
Opublikowano

Fajne burgery są na Słowacji. Koło miejscowości Martin. Tak samo żeberka. 

Opublikowano

Robak - Ty jak zwykle pojedziesz i się nie odezwiesz... ?

Arturro - Biorąc pod uwagę kwarantanne po przekroczeniu granicy wypadałoby wyłączyć telefon lub zostawić w domu

Opublikowano

20200423_133927_HDR.jpg

Opublikowano

250km w piątek - góra Żar

A dziś 300km - Olkusz i okolice

• Sympatycy
Opublikowano

A więc też się pochwale.?

Sobota 220km Gliwice i okolice szybki spontan 

Paszteciki, kaszaneczka ,gulasik itd?

Niestety bez foto bo szybki przelot ?

Pozdrowienia dla wszystkich LWG?

Opublikowano
  W dniu 26.04.2020 o 15:41, Robak napisał(a):

Olkusz i okolice

Rozwiń  

Dzisiejsze zdjęcia z "okolic":

IMG_20200428_125847.jpg

IMG_20200428_125318.jpg

Opublikowano

dzisiaj Paryż -

na wyciągnięcie ..... motocykla ?

IMG-20200430-WA0000_copy_1200x900.jpg

Opublikowano

W sobotę jedziemy do  Zakopca jak ktoś chętny dołączyć to zapraszam.Trzy lub cztery skutery polecą na pewno. 

Opublikowano
  W dniu 26.04.2020 o 19:52, subaru gtb320 napisał(a):

A więc też się pochwale.?

Sobota 220km Gliwice i okolice szybki spontan 

Paszteciki, kaszaneczka ,gulasik itd?

Niestety bez foto bo szybki przelot ?

Pozdrowienia dla wszystkich LWG?

Rozwiń  

Jaki lokal serwuje takie dania?