Gość Robert JAPAN Opublikowano 9 Września 2017 Opublikowano 9 Września 2017 co taka cisza ostatnio? Dzisiaj uzupełniłem zapasy żurawiny i oscypków, jutro ktoś coś planuje?
Sympatycy robert1973 Opublikowano 9 Września 2017 Sympatycy Opublikowano 9 Września 2017 większość "weekendowiczóf" na Bieszczadach.... mimo szczerych chęci odpadam praca :/....już prawie zapominam jak się jeździ na 2oo
Sympatycy krys70 Opublikowano 10 Marca 2018 Sympatycy Opublikowano 10 Marca 2018 Witam i zapraszam Wszystkich chętnych, do Brzegu na Śledzika :)) W związku z optymistycznymi prognozami, około +15*C jutro tj. w Niedzielę, można przewietrzyć wydechy i przegonić pająki planuję wycieczkę do Brzegu, gdzie znajduje się Restauracja Brzeska serwowali smaczne jedzenie i pysznego śledzika :). Zbiórka parking Agata meble w gliwicach godzina 11.00. Trasa z uwzględnionym powrotem trasa . Prędkość podróżna, przepisowa + 20 km/h Zapraszam
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 10 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2018 Aż mnie skręca .Tylko że za godzinę idę na imprezę wiec jutro mogę zapomnieć o jeździe Ale przy następnej ładnej pogodzie ............. nie odpuszczę. Miłego kulania
Gość Robert JAPAN Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 33 minuty temu, arturo-bb napisał: Aż mnie skręca .Tylko że za godzinę idę na imprezę wiec jutro mogę zapomnieć o jeździe Ale przy następnej ładnej pogodzie ............. nie odpuszczę. Miłego kulania nie tylko Ciebie skręca Również życzę miłego i bezpiecznego kulania
Klubowicze ziga Opublikowano 10 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2018 Z powodu kontuzji lewej ręki odpuszczam wycieczkę Życzę miłego i bezpiecznego kulania
Sympatycy pawel883 Opublikowano 10 Marca 2018 Sympatycy Opublikowano 10 Marca 2018 Ziga nie rób tego więcej lewą ręką. Zdrowiej chopie. ps.JADĘ
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2018 O jak fajną wycieczkę planujesz Krzysiek, i pogoda piękna a ja muszę niestety z rodziną jechać w zupełnie innym kierunku i innym celu no ale sezon dopiero się zaczyna, mam nadzieje, że jeszcze nie jedna okazja będzie na jakiś wyjazd
Klubowicze karton Opublikowano 10 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2018 Krzysiu jak meteorolog się nie jebnoł to my jedziemy Sabina nie lubi zimna zapodam pod kurtke kożuch i jadziem
Jaki 40 Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 Krzysiu a oprócz śledzika można coś innego tam przekąsać bo nie lubię.
Sympatycy krys70 Opublikowano 10 Marca 2018 Sympatycy Opublikowano 10 Marca 2018 Taaa sporo dobrego jedzenia tam byloKażdy znajdzie coś dla siebie Byle do wiosny Taaa sporo dobrego jedzenia tam byloKażdy znajdzie coś dla siebie Byle do wiosny
Jaki 40 Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 No nie wiem, nie wiem No i przekonałeś mnie.
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 11 Marca 2018 Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2018 Placek, mają sałatki pyszne
Valdek_Tychy Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Oficjalnie rozpocząłem dzisiaj tj. 11 marca sezon 2018. Nakręciłem dzisiaj 180km,przeleciałem się pod Kraków i nazad po drodze zahaczyłem o zamek Lipowiec
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 11 Marca 2018 Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2018 Pogoda dopisała, meteorolog się nie pomylił . Wycieczka zaliczona do udanych, słonecznie i pachniało wiosną a jedzonko pyszne . Nawet Migu się znalazł, gdzieś w polu po drodze . Pozazdrościł Nakulane 270 km , sezon uważam za rozpoczęty . PS. Podziękowania dla uczestników wycieczki pierwszy był Brzeg , później zamek w Toszku. Coś się zdjęcia odwrotnie posegregowały.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 11 Marca 2018 Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2018 Po zdjęciach widzę że ktoś na serwisie był czyżby BMW??? na poważnie zazdraszczam a ja z grabiami na działce w nierównej walce poległem, burek niestety bez akku w garażu samotny stoi.... :/
Sympatycy PawełJW Opublikowano 11 Marca 2018 Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2018 Witam. Ja samotnie na wyścigach z odrzutowcem na Anety maszynieWysłane z mojego UMI_SUPER przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 12 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 12 Marca 2018 Ale mieliście pięknie. Pogoda wymarzona na taki wyjazd Ja jeszcze muszę poczekać..... niestety moje cichy moto troszkę się "skurczyły" po moim ostatnim leniuchowaniu w domu
Klubowicze MarP Opublikowano 12 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 12 Marca 2018 Cóż mam powiedzieć? Zazdroszczę Wam Pogoda piękna - nic tylko jeździć Niestety ja jeszcze trochę poczekam. Skuter rozebrany, części do napędu płyną z Tajwanu - chyba kajakiem je transportują bo zamawiałem w listopadzie i jeszcze nie ma wszystkich
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 12 Marca 2018 Sympatycy Opublikowano 12 Marca 2018 6 godzin temu, MarP napisał: Cóż mam powiedzieć? Zazdroszczę Wam Pogoda piękna - nic tylko jeździć Niestety ja jeszcze trochę poczekam. Skuter rozebrany, części do napędu płyną z Tajwanu - chyba kajakiem je transportują bo zamawiałem w listopadzie i jeszcze nie ma wszystkich No tylko żeby na Kazimierz były, jak tak powoli to idzie. Trzymam kciuki
Użytkownicy Chop Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Użytkownicy Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Mam ochotę skosztować jutro smażonego pstrąga w Pokrzywnie, można potem wracać przez Jesioniki. Gdyby ktoś też miał takie zachcianki to chętnie dołączę
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Sympatycy Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Pierwsze 150km w około komina dla przetarcia sprzętu zrobione. Jaki (Jacek) dzięki za wspólne kulanie.
Użytkownicy Chop Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Użytkownicy Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Plan dzisiejszy wyjeżdżony, prawie 300km zrobione. pstrągi sobie pływały jeden miał pecha, ale był smaczny a na Czerwonogórskiej przełęczy motocykliści dorównali ilością narciarzom,
Użytkownicy Chop Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Użytkownicy Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Jak ktoś ma wolny czas to zapraszam na kawę na Równicę ok 12 godz.
Rekomendowane odpowiedzi