Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Wekendowe i nie tylko wyjazdy

marcho

Rekomendowane odpowiedzi

Patryk ale mnie olśniłeś... Kiedy byliśmy nad jeziorem Rożnowskim? Za nic nie mogę sobie przypomnieć... Przespałem czy co? 

My już też dotarliśmy do domu ,było zaje..... fajnie :),dzięki za miło spędzony dzionek ,rewelacyjne widoki i piękne kręte drogi .Na liczniku przybyło 585 km nakręcone w fajnym towarzystwie , spalanie... hmmm nie wiedziałem że mogę swoim Burkiem zejść poniżej 4.5 litra ;),a za tą jazdę odwdzięczył mi się bardzo sympatycznie- cieknącą pompą wody :furious: Teraz zostało znaleźć jakiegoś znachora co go uleczy :D

Łukasz GP-tka ładna ,a Ty zacząłeś się już w nią nieźle wkręcać ,dzięki za wspólną drogę powrotną,co cię zgubiłem to za chwilę się pojawiałeś  ,mam nadzieję że nie było za szybko :lol:

Artur dzięki :notworthy:!OKK

Patryk ,a jechaliśmy coś zwiedzać?

• Klubowicze

I ja dziękuję za mile przejechane z Wami 160 km :) Królu Arturze dzięki, że mnie zabrałeś z sobą na chwilę ;) 

w domu byłam 15:19 ... ale zdążyłam zmienić ciuchy ;) 

i na imprezkę rodzinną .... prawie zdążyłam przez szukanie dowodu rejestracyjnego ... nie ma to jak zgubić dokumenty na początku wycieczki , dobrze, że uzmysłowiłam to sobie dopiero po powrocie ;) 

pozdrawiam i mam nadzieję, że następny wyjazd już cały przejadę z Wami :)

• Sympatycy

Wojtuś ty wtedy pod mostem byłeś
My również cali i zdrowi dotarliśmy do domku. Dzięki za długą wycieczkę warto było nadrobić kilka km dla widoków
92a79bb08367be5d3301dc7737bfa4c4.jpg6f8f21bdd1bbcdd303ec96db17bd4073.jpg55d76a2c79f20740a9f313747e8c9eab.jpg6a93107d4646b67183324961c85bc470.jpg11e864df6e40a195382dcb0e205052ba.jpg6cf8f2f55242245401306dd18dff77b4.jpg41dd0f8b15cd9ff9b148c200fd5287dd.jpg

Dzięki za świetną wyprawę!!! Moja dupa i głowa na pewno jej nie zapomną!!! Na dyni mam siniaki jak bym dostał basebalem!!!

Wybaczcie za spowolnione zakręty, poprawie się, obiecuje!!

Marcin dzieki za rady i drogę powrotną! Nie było za szybko :) (dobrze że nie widziałeś jak bym wywalił w barierki :D)

Piszę się na następny, tylko wytnę pare rzeczy z kasku :)

Dzisiaj:

Dystans - 585km

Średnie spalanie - 4,8L/100km

V max - 210km/h (w drodze powrotnej zaliczyłem kawałek A4 :) )

Dzięki wszystkim, świetna tworzycie atmosfere.

13 minut temu, Łukasz GP napisał:

Nie było za szybko :) (dobrze że nie widziałeś jak bym wywalił w barierki :D)

V max - 210km/h (w drodze powrotnej zaliczyłem kawałek A4 :) )

No nie ma czym się za bardzo chwalić :furious:,(jakbym widział to :bangin: )  a jakbym wiedział że będziesz mnie cały czas gonić to bym ci dał jechać przede mną ,przynajmniej miałbym cię na oku i ograniczał twoje zapędy do szaleństw ;)

Nie uważasz że 210 to trochę za szybko jak na początek ? Szczególnie że miałeś tylko kask i rękawiczki ,bo cywilne ciuchy przy tej prędkości to trochę za mało :(

Jak kupisz jakieś moto ciuchy to zapraszam na tor do Wodzisławia ,pojeździmy poszalejemy nabierzesz wprawy  i będzie Ok 

• Sympatycy
11 minut temu, Marcin 78 napisał:

Jak kupisz jakieś moto ciuchy to zapraszam na tor do Wodzisławia ,pojeździmy poszalejemy nabierzesz wprawy  i będzie Ok 

Święta RACJA!!! widziałem w lusterku Twoją(Łukasz) "jazdę".... naprawdę warto poćwiczyć...... w ciuchach:D

V max - 210km/h (w drodze powrotnej zaliczyłem kawałek A4

Jak widać nie tylko ja jeżdżę metodą "uda się"

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka

11 godzin temu, Marcin 78 napisał:

Szczególnie że miałeś tylko kask i rękawiczki ,bo cywilne ciuchy przy tej prędkości to trochę za mało :(

Myślę że przy tej prędkości to nawet gdyby był ubrany w ludowy stroj łowicki nic by to nie dało 

Pany to był tylko krótki test możliwości. Nie mam zamiaru tak jeździć ani ubrany ani na golasa. Ciuszki powoli kupię kompletnie. Teraz gp jest w spa a ja wyjeżdżam do pracy także do zobaczenia. Jak wrócę to podrzeźbie kask i się widzimy.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Taka zajebis...a wycieczka i mnie omineła:angry:.Panowie super wyprawa tyle kilosów zrobić w takim pięknym rejonie aż mnie ściska :o.:(

Co do wycieczki pamiętałem ale wybrałem romantyczny weekend z Wiolą w podobnych rejonach Szczawnickich.

Piątkowa pogoda nie rozpieszczała  a więc (podróż puszką ):(

Jeszcze w piątek rano byłem spakowany na moto ale jak dupło deszczem wybrałem auto choć plan był inny.Chciałem  gdzieś się z wami spotkać  w niedziele w okolicy i wracać razem. 

Żałuje że nie byłem na 200  ale weekendowy wyjazd z moją (pierwszy od 20lat tylko we dwoje)  rekompensuje mi wszystko.

Wiem że już nie ma podobnej wycieczki w weekendowych ale morze coś da się zrobić :P

Artur proszę o powtórke bardzo proszę:) (jak nię będzie, to drogowcom postawie skrzynke 40% żebyś do pracy jechał 2h):lol::lol::lol:.

p.s 

pozdrwawiam wszystkim co byli i tych co nie mogli 

czytając i oglądając foto zaj.....a  wycieczka.

1 godzinę temu, Krzychu13 napisał:

V max - 210km/h (w drodze powrotnej zaliczyłem kawałek A4

Jak widać nie tylko ja jeżdżę metodą "uda się" emoji6.png

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka

11 godzin temu, Marcin 78 napisał:

No nie ma czym się za bardzo chwalić :furious:,(jakbym widział to :bangin: )  a jakbym wiedział że będziesz mnie cały czas gonić to bym ci dał jechać przede mną ,przynajmniej miałbym cię na oku i ograniczał twoje zapędy do szaleństw ;)

Nie uważasz że 210 to trochę za szybko jak na początek ? Szczególnie że miałeś tylko kask i rękawiczki ,bo cywilne ciuchy przy tej prędkości to trochę za mało :(

Trzy tygodnie temu po 500km  1000 zarkretów, itd trzy km od domu jadąc ok 50km/h kobita mi wyjechał .Ale jak i ja tak i plecak  miał ciuchy na moto i chwała bogu bo spkonczyło by się znacznie gorzej  .Nigdy nie wiadomo kiedy?

• Klubowicze
23 minuty temu, subaru gtb320 napisał:

Artur proszę o powtórke bardzo proszę:)

Coś pomyślimy bo trasa Słowacką stroną była BOMBA !

24 minuty temu, subaru gtb320 napisał:

jak nię będzie, to drogowcom postawie skrzynke 40%

To już lepiej postaw ta skrzynkę mnie.

Będzie mi się szybciej myślało ;)

To może i ja coś napiszę bo słyszę same ochy i achy:P

Wycieczka była długa, monotonna i dostałam chyba udaru z tej hicy, ale w sumie dziś wstałam czyli żyje i nawet nie jest tak źle że mną hehe. :D

Dobra wyżaliłam się to teraz będą ochy i achy :D Jak zwykle było super, pogoda i wesołe towarzystwo dopisało no i jestem dumna z siebie, że pokonałam tyle km :D...tylko kurna gdzie to jezioro było hihi

Do następnego razu :) 

Dzięki Artur, że mnie zabrałeś na wycieczkę :D

41 minut temu, arturo-bb napisał:

Będzie mi się szybciej myślało ;)

I czas do pracy będzię szybszy :lol:

mamy urlop do 16:D (to znaczy moja) a potem każdy weekend 

bo ja bidny znowu na L4 (ale dojazd do lekarza mam usprawiedliwiony:lol:)

15 minut temu, Moni82 napisał:

Wycieczka była długa, monotonna i dostałam chyba udaru z tej hicy, ale w sumie dziś wstałam czyli żyje i nawet nie jest tak źle że mną hehe. :D

Dobra wyżaliłam się to teraz będą ochy i achy :D Jak zwykle było super, pogoda i wesołe towarzystwo dopisało no i jestem dumna z siebie, że pokonałam tyle km :D...tylko kurna gdzie to jezioro było hihi

Do następnego razu :) 

Haha Monia wy z Natalią  prawie rówieśniczki jesteście .A Natalia po wycieczce zawsze pyta to już koniec:D i pytanie wakacyjne Tata a kiedy jedziemy na zapiekankę nad morze :o

Ale podziw dla wszystkich plecaków za setki km w siodle

Przez te wszystkie lata na moto Natalia raz mi powiedziała i się rozpłakała tato było super ale muszę dwa dni odpocząć przed następnym spontanicznym wypadem Muszę się mentalnie przygotować 1400km za jednym strzałem to troche długo . 

Niestety nie mogłem jechać a bardzo chciałem hondzie przetestować. Teraz czekam na więcej fotek i kolejny wyjazd gdzie napewno dołączę. Pozdrawiam.

3 godziny temu, subaru gtb320 napisał:

Taka zajebis...a wycieczka i mnie omineła:angry:.

Nie wierz we wszystko co czytasz,oni tylko tak ściemniają ;)

Trochę moich zdjęć foto

kilka ostatnich zdjęć to zrzuty z kamerki bo niestety Artur nie dawał się zatrzymać po drodze w miejscach gdzie można by foty strzelić,tylko jechać,jechać i jechać  !sciana!scooter

50 minut temu, Valdek_Tychy napisał:

Nie wierz we wszystko co czytasz,oni tylko tak ściemniają ;)

Trochę moich zdjęć foto

kilka ostatnich zdjęć to zrzuty z kamerki bo niestety Artur nie dawał się zatrzymać po drodze w miejscach gdzie można by foty strzelić,tylko jechać,jechać i jechać  !sciana!scooter

haha i wbrew opini Suuuzuki dało rady :lol:

choć czytając to chyba nie wszystkie:(;) te roczniki te mają:P

53 minuty temu, Valdek_Tychy napisał:

Nie wierz we wszystko co czytasz,oni tylko tak ściemniają

Artur nie dawał się zatrzymać po drodze w miejscach gdzie można by foty strzelić,tylko jechać,jechać i jechać  !sciana!scooter

Wiem wiem pewnie wycieczka była w około komina tylko Artur musiał coś napisać i powymyślać bo  mu żal  innych było.;)

Jak zawsze nuda ,nuda i nuda :huh:

Ale mimo wszystko jak nie będzie takiej wycieczki jeszcze raz to mu gwozdzie rozsypie przed wiazdem;) do pracy.

P.S 

Artur jak złapiesz kapcia to nie ja :D

super foto jak i jednego ,drugiego i trzeciego:o

Róbcie smaka dalaj a z depresji nie wyjde:angry:  do następne wycieczki