Szakal9992 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Witam można dołączyć do was? Sobota czy niedziela? Mozna wiedzieć ile km chcecie zrobić? Odnośnik do komentarza
Gość Robert JAPAN Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 1 minutę temu, Szakal9992 napisał: Witam można dołączyć do was? Sobota czy niedziela? Mozna wiedzieć ile km chcecie zrobić? Możesz (choć to wycieczka Artura to jego trzeba się spytać )niedziela wyjazd o 8. W Bielsku wszystko masz na poprzedniej stronie posty Arturo BB Odnośnik do komentarza
Szakal9992 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 No może odpisze do niedzieli;-) po postach lubisz dalekie trasy? Odnośnik do komentarza
Valdek_Tychy Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Wszystkie znaki na ziemi i w niebie wskazują na to że w niedzielę będę na Orlenie w BB Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 6 Lipca 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 1 godzinę temu, Szakal9992 napisał: Witam można dołączyć do was? Mozna wiedzieć ile km chcecie zrobić? Czytamy !!!!!! Dnia 30.06.2017 o 08:46, arturo-bb napisał: Ponieważ trasa wytyczona na zamek jest WIDOKOWA i ma 270 km Powrót to trasa 160 km więc z powrotem w BB będziemy około 19-20 I wszystko jasne. Dnia 30.06.2017 o 08:46, arturo-bb napisał: Kto ma ochotę to zapraszam do wspólnej przejażdżki. Chyba dodatkowych zaproszeń nie trzeba . Odnośnik do komentarza
Wiiz Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Valdek zabierz zięcia, jestem mu winny coca-colę. Byłaby okazja zresetować zobowiązania. Odnośnik do komentarza
Gość Robert JAPAN Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 ponad 300km z Szakal9992 wpadło, dzięki za kulanko. No to do jutra, oby pogoda dopisała Odnośnik do komentarza
Szakal9992 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Do następnego;-) dzięki Odnośnik do komentarza
Valdek_Tychy Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Dnia 6.07.2017 o 23:05, Wiiz napisał: Valdek zabierz zięcia, jestem mu winny coca-colę. Byłaby okazja zresetować zobowiązania. nie ma problemu,ja za niego wypiję Odnośnik do komentarza
Łukasz GP Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Dajcie mi adres tego LOTOSa bo jestem nowy a chciałbym z wami podróżować Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 8 Lipca 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Qfa No przecież jest napisane Dnia 30.06.2017 o 08:46, arturo-bb napisał: wyjazd planowany jest o godz. 8,00 ze stacji LOTOS w Bielsku Wystarczy KLIKNĄĆ w napis Odnośnik do komentarza
Łukasz GP Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 14 minut temu, arturo-bb napisał: Qfa No przecież jest napisane Wystarczy KLIKNĄĆ w napis Wybacz Artur, jestem nowy Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 8 Lipca 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 No dobra. Jesteś usprawiedliwiony. Odnośnik do komentarza
Wiiz Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Niestety muszę odwołać swoją obecność kumulacja dziwnych spraw i zdarzeń uniemożliwia mi wycieczkę z Wami. Valdku następnym razem się zrewanżuje i dowieziesz mu tą colę w brzuchu Odnośnik do komentarza
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 9 Lipca 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 6 godzin temu, Wiiz napisał: Niestety muszę odwołać swoją obecność .... I Komu ja będę zdjęcia robiła ???? Odnośnik do komentarza
Kekuti Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Dnia 30.06.2017 o 08:46, arturo-bb napisał: Jak niektórym wiadomo 09.07.2017 planowany jest niedzielny wyjazd w kierunku jeziora Rożnowskiego . W planie zwiedzanie zamku TROPSZTYN i nie tylko. (...) Kto ma ochotę to zapraszam do wspólnej przejażdżki. Fajnie byłoby Was spotkać i razem przejechać kawałek. Tylko jak Was namierzyć w ciągu dnia?! Przez Kraków nie jedziecie, ale może gdzieś w okolicy Nowego Wiśnicza, Lipnicy Murowanej? LwG! Odnośnik do komentarza
Krzychu13 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Dzięki Artur za prowadzenie wycieczki - było super. U mnie 550 km i już w domku. Odnośnik do komentarza
Klubowicze KasiaP Opublikowano 9 Lipca 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 My też już w domku Dziękujemy za fajną niedzielną wycieczkę i do zobaczenia Odnośnik do komentarza
GadekW Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 My w domku zameldowaliśmy się o 20 Dzięki Arturze za fajną wycieczkę, wszystkim za towarzystwo, a Robertowi Japan za wspólny powrót. Odnośnik do komentarza
Gość Robert JAPAN Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Ja również dziękuję za wspólny wypad, było super jedynie mój tyłek ma inne zdanie Dzięki za dynamiczny powrót z GadekW, dzięki czemu nie zasnąłem za kierownicą Odnośnik do komentarza
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 9 Lipca 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Dziękuję za mile spędzony dzień. Męczący jak to zwykle na wycieczkach ale warto było. Odnośnik do komentarza
Valdek_Tychy Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Oj było zmęczenie, było. W sumie 550 km,w domu o 21.30 jutro wrzucę trochę zdjęć. Niemniej jednak fajna wyprawa,dzięki za to wszystkim uczestnikom Odnośnik do komentarza
Sympatycy robert1973 Opublikowano 9 Lipca 2017 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Jak dla mnie "bomba" 654 km zrobione w ponad 15h w tym 10,5h samej jazdy :D:D widoki, traska super, zdobyłem sprawność zawracania w każdym miejscu z pasażerem Naprawdę mile spędzony dzień mimo że ruszyliśmy o 6 rano a wróciliśmy o...... 21:15 jestem dumny z mojej Pasażerki( Moni82 ) że dzielnie zniosła ten dystans naprawdę dziewczyna się "rozkręca" Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 9 Lipca 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Fajnie że się podobało. Wiem że męcząco ale myślę że widoki z trasy to wynagrodziły. Sam jestem zdziwiony że w odległości paruset km są takie fajne boczne dróżki z takimi widokami. A i zakrętów nie brakowało. Jak ogarniemy fotki to wstawię Odnośnik do komentarza
Klubowicze Patryk Opublikowano 9 Lipca 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Dziękuję za dzisiejszą wycieczkę, miło było się z Wami pokulać. A co mieliśmy zwiedzać? ......... bo zapomniałem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi