BURISMAN Opublikowano 26 Lipca 2017 Opublikowano 26 Lipca 2017 Trochę głupio, jak grupa to grupa . Wierz mi, tak bardzo potrzebny mi ten wyjazd jak nikomu innemu. Jak czegoś nie zrobię w weekend i nie odpocznę to będą mówili o mnie w TV w programie UWAGA .
Szakal9992 Opublikowano 26 Lipca 2017 Opublikowano 26 Lipca 2017 Heheh aż tak źle. PLAN znasz więc jeżeli masz ochotę to spoko hmm są plusy i minus tego że w grupie
BURISMAN Opublikowano 26 Lipca 2017 Opublikowano 26 Lipca 2017 Ok, damy radę. No wiesz jak to jest w pracy "na swoim", kumulacja problemów , a ja muszę głupotę własnych ludzi prostować, i za to mi się jeszcze dodatkowo od klienta obrywa Jak coś to przejdź na PW. Wysłałem Ci mój numer telefonu, byśmy się mogli zdzwonić w dniu wyjazdu.
Gość Robert JAPAN Opublikowano 26 Lipca 2017 Opublikowano 26 Lipca 2017 250 kilosów. Podziękował Gienkowi za towarzystwo. Kilka kaw wypitych, żurek i zapiekanka Malaguti spotkane przy biedrze w Żorach, kierownik nie zarejestrowany na forum, zaprosiłem go w czwartek do chudowa
BURISMAN Opublikowano 26 Lipca 2017 Opublikowano 26 Lipca 2017 23 minuty temu, Robert JAPAN napisał: Malaguti spotkane przy biedrze w Żorach, kierownik nie zarejestrowany na forum, zaprosiłem go w czwartek do Chudowa To mój kolega, inspirowałem go do malowania tego Malaguti na białą perłę , pomagałem mu tez zamontować te kufry, a moje nadal leżą w warsztacie . Mam być jutro u mnie na kawie w firmie, to mu wspomnę też o Chudowie, ale może być kiepsko z czasem u niego, a na dodatek w Sobotę zaczyna urlop, niestety na 4oo .
Użytkownicy Chop Opublikowano 26 Lipca 2017 Użytkownicy Opublikowano 26 Lipca 2017 23 minuty temu, Robert JAPAN napisał: 250 kilosów. Podziękował Gienkowi za towarzystwo. Kilka kaw wypitych, żurek i zapiekanka 305 kilosów Podziękował Robertowi za towarzystwo Kilka kaw wypitych, zurek i hot-dog Kilka ładnych widoków też zaliczyliśmy czyli plan wykonany Pogoda dopisała, chociaż w Koniakowie chcieliśmy przeciwdeszczowe ubierać
Conan Opublikowano 26 Lipca 2017 Opublikowano 26 Lipca 2017 Czy ktoś z Was wybiera się na AirShow Radom 26-27 sierpnia ? Bo chętnie bym pojechał na 2oo.
Tomii Opublikowano 30 Lipca 2017 Opublikowano 30 Lipca 2017 Dziękuję wszystkim za mile spędzony dzień Kilka zrzutów z kamery i fotek:
BURISMAN Opublikowano 30 Lipca 2017 Opublikowano 30 Lipca 2017 Ja też dziękuję, było fajnie i skończyło się bezpiecznie.
benniamo Opublikowano 31 Lipca 2017 Opublikowano 31 Lipca 2017 Bardzo dziękujemy za wspólną wycieczkę z super towarzystwem. Widoki było super! P.S. Wielkie dzięki dla naszego pilota:-)
Valdek_Tychy Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Wczoraj razem z moim zięciem wybrałem się na cały dzień pośmigać po czeskich drogach i zaliczyć trochę winkli.Warto było,drogi świetne,winkle wyborne,mało ludzi na drogach nic tylko ganiać.Ja byłem swoim burkiem 400,zięciu Satelisem 125 (dał radę)Myślę,że trasę powtórzymy jeszcze wczesną jesienią.Trochę zdjęć zrzuconych z kamerki.
Gość Robert JAPAN Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 i nie dałeś info o takiej fajnej wycieczce możesz zarzucić jaką to trasę obrałeś?
Valdek_Tychy Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 5 godzin temu, Robert JAPAN napisał: i nie dałeś info o takiej fajnej wycieczce możesz zarzucić jaką to trasę obrałeś? trasa na początku jest mapka nie dałbyś rady,za wolno jechaliśmy
Łukasz GP Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Cześć Ekipa!Mam sprawę! Czy ktoś może mi pożyczyć jakiś większy kufer Givi na 2 tygodnie? Od niedzieli Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
BURISMAN Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Hej. Tak mam dwa do dyspozycji jeden Maxia 56ltr., drugi z bagażnikiem 46ltr.
Marcin 78 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 A po co ci kufer jak GP-tki nie masz Jak przyjedziesz to coś wymyślimy ,tylko jak duży ma być ?Maxia wystarczy ?
Łukasz GP Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Jak największy. Muszę się na 2 tygodnie spakować a mam jeszcze tylko rollbag 60L Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
BURISMAN Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 1 minutę temu, Łukasz GP napisał: Jak największy. Muszę się na 2 tygodnie spakować a mam jeszcze tylko rollbag 60L Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Ten Maxia to chyba największy jest - 56ltr.
Gość Robert JAPAN Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Kurde pogoda ma być w kratkę. w sobotę jeszcze jako tako a w niedziele do du... bani Zaryzykuje i jutro lecę po oscypki i dżem jaki to nie wiem bo zapomniałem ale na szczęście maja tylko jeden 3 minuty temu, Jaki 40 napisał: Burisman rolbag to jest torba. Co się śmiejesz z kolegi, bardzo nie ładnie
Gość Robert JAPAN Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 2 minuty temu, Jaki 40 napisał: Żurawiny. Ooo właśnie tak. Dzięki za podpowiedz. W takim razie możesz się śmiać z Burismana
BURISMAN Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 40 minut temu, Jaki 40 napisał: Burisman rolbag to jest torba. Ej mądrale , co to jest rolbag to ja wiem . Poczytajcie sobie wątek uważnie i zobaczycie o czym piszę. Kolega chciał pożyczyć kufer, a ja mam takie dwa, jeden Maxia 56ltr, a drugi 46 ltr z bagażnikiem. W kolejnym poście napisał, że potrzebuję największy kufer jaki jest, więc odpisałem, że Maxia to jeden z największych, a o rolbagu nic w temacie nie piszę, bo On go ma 60 litrowy, dowcipnisie. 1
Rekomendowane odpowiedzi