Sympatycy Ania 77 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Dziękujemy Wszystkim za fajny dzień. Piękne te krokusy........a było Tak )) To dla tych co nie byli )
Marek Leśniak Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 My też już w domciu. Serdeczne dzięki organizatorom wycieczki a wszystkim uczestnikom wielkie dzięki za super towarzystwo.Wycieczka Zajefajna Pozdrawiamy do następnego.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ja już też jakiś czas w domu, nowy zanabytek przetestowany ( nawet na lekkim off-road) obkopany Fajnie było z Wami się pokulać, dzięki tandemowi z B-B za organizację. Migu dla Ciebie mini foto jak ogarnę to z cam zarzucę jakieś filmidła. Pozdrawiam i do następnego
Klubowicze Patryk Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Dziękuję bardzo za miły wypad i już mi nawet nie przeszkadzało, że nie było kawy w Zakopanem ale była inna atrakcja - jak wjazd skuterem bezpośrednio na Gubałówkę. Dziękuję Parze Królewskiej za pomysł wycieczki i zorganizowanie. Szczególne podziękowanie dla dwóch "Towarzyszek" podróży. Zapraszam częściej.
Marcin 78 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Dziękujemy wszystkim za wspaniałą wycieczkę, miło spędzony dzień i towarzystwo ,szczególne podziękowania dla organizatorów za zorganizowanie i wykonanie Ewa,Artur Dzionek zleciał, 400km nakręcone ,ach tego było mi trzeba ? Dzięki i do nastepnego
GadekW Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 I my już wypoczywamy po fantastycznym dniu. Dziękujemy Ewie i Arturowi za fajne kulanie, super widoki i kapitalne towarzystwo. Z Wami spędzanie czasu, to prawdziwa przyjemność. Do następnego...
Sympatycy robert1973 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2016 W związku z brakiem możliwości edycji..... Moni82 dziękuje za pozdrowienia i moc całusów
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2016 My również wielkie dzięki za super spędzoną niedziele. Pogoda super,widoki super,towarzystwo super. Wielkie dzięki Królu Arturze za organizacje . Pozdrowienia dla wszystkich
Jaki 40 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 I ja bardzo dziękuje za przemiłe towarzystwo, wspólne kulanie. Ewci no dobra Arturowi też za piękną pogodę którą załatwili bo załatwili czyż nie
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2016 W drodze powrotnej przez Słowacje.(były nierówności w asfalcie) Ale nie dla wszystkich. Żywiec. kawa lody itd Rozmowa z Andrzejem Kurde ale mnie wytrzepało na dziurach . Andrzej mi mówi (na jakich) !scooter dziwne że nie była płatna. Jak dla niego droga jak stół. Byle by takie drogi w Mongolii były . Andrzej dalej jest sercem i tyłkiem w Mongolii.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 6 Kwietnia 2016 no a gdzie zdjęcia ?? piękną fotoreporterkę mieliśmy przecież
Darkhem Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Witam. A czy mógłby mi ktoś doradzić jak można tu wrzucać zdjęcia?
Klubowicze MarP Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Fotki muszą być umieszczone na jakimś serwerze zewnętrznym (np. na Picasa web albums). Zdjęcia wstawiasz przez wstawianie adresu URL w okienku które wyskoczy po naciśnięciu przycisku '"Image" w okienku pisania wiadomości. To tak w skrócie
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Fotoreporterka ciężko pracuje od rana do wieczora. Więc zdjęcia będą później
Marek Leśniak Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Witojcie Pieknie CD. Witojcie pieknie
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Obiecane fotki z wycieczki https://goo.gl/photo...CfqzwSfj6uGHjF7
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2016 ale to była fajna wycieczka dzięki Ewa jeszcze raz z pomysł i za fotki
Sympatycy KriSSo Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Ale fajną mieliście wycieczkę - super fotki, piękne widoki BTW. Joasiu, to jak to jest? Czasami wymieniacie się z Arturem Ewcią-B-B? Bo widzę, że Ewa raz za Arturem (co jest w sumie oczywiste), potem zdaje się, że za Tobą? Może Artur oddał Małżonkę, bo chciał motocykl w zakrętach poskładać i pomęczyć Hondzinkę SW-T-bb
Tomii Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Fajna wyprawa, świetne fotki i żadnej 125-ki
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2016 KriSSo Ewcia lepszego kierowcę ode mnie wybrała i przystojniejszego
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Super fotki . Jeszcze raz wielkie dzięki za wspólne kulanie. p.s Ewuś kradne jedno zdjęcie.
Klubowicze Patryk Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Aż się boje coś tu napisać bo zaraz usłyszę Gdzie są zdjęcia!!! .... .... .... Poczekam aż się nacieszymy zdjęciami Ewy.
Rekomendowane odpowiedzi