Marcin 78 Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 Może nie pierwsze ,ale kolejne 230km, co razem dało ponad 700 Pogoda super,choć na Salmopolu jeszcze śnieg przy drodze,jedno zdjęcie zaliczone,ciacho zjedzone,oby tylko tak dalej Dzięki za kulanko ,hmm nie kulanko chyba raczej latanko Było zajefajnie
Sympatycy krys70 Opublikowano 28 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 28 Marca 2016 Kurde myślałem ,ze świętujecie.... A tu masz pojechali na wycieczkę, Ale i ja tez z synem pierwsze km nawinąłem Faktycznie pogoda super,aż chce się żyć "Wiosna,wiosna,wiosna ach to ty...." lalallaa śpiewałem sobie Grechutę.... Pozdrawiam Was i do zobaczenia.......
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 28 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 28 Marca 2016 Krzyśku właśnie tak świętowaliśmy ... najlepszy sposób jak pięknie słońce świeci
kamil1984 Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 Artur a jaka pogode przypasowac do danej trasy:-P
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 28 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 28 Marca 2016 Jak do niedzieli będzie tak jak dzisiaj to do Zakopca lecimy przez Zawoję. ( na Babiej długo leży śnieg ) A powrót przez Słowację.
Tomii Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 TOMI chyba ma wole od pc. Ps teraz jestem w BB shell przy jawmoto Dziś zrobiłem z dzieciakiem "w koło komina" ok 30 km z prędkością maks 40km/h Trzeba się umówić konkretnie na jakiegoś spota
GadekW Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 Prognozy są optymistyczne, więc chyba lecimy do Zakopca... Jupi!!!
Klubowicze Patryk Opublikowano 28 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 28 Marca 2016 Też dzisiaj zaliczyłem wyjazd w to samo miejsce co Ty Marcin :-))) Jeszcze można było w kilku miejscach pojeździć na nartach.
Darkhem Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Witam. I ja wczoraj nakręciłem 100km. Kurde ale było fajnie. Po kilku miesiącach postoju Suzi wreszcie zapaliła -co prawda trochę musiałem kręcić ale w końcu chwyciła. Potem już chwytała na styk. Nawet moja żona nie chciała zejść tylko by chciała jechać i jechać i jechać itd. .itd. . Do Zakopanego jeśli pozwolicie to może wybralibyśmy się z Wami. Pozdrawiam
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 29 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 29 Marca 2016 Wszyscy zainteresowani mile widziani
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 31 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2016 Na 99% lecimy z wami do Zakopca. !OK
Gość Robert JAPAN Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Wszyscy zainteresowani mile widziani marne 125cc też? Gdzie dokładnie planujecie start i o której i najbliższy postój? Bo mam trochę porypaną pracę i nie wiem czy przypadkiem coś mnie chwilowo nie zatrzyma - najwyżej będę w tzw grupie pościgowej
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 31 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2016 Tak jak napisałem w poście #1392 ( trzeba kliknąć kolorowy napis - będzie mapka ) Pierwszy postój - Zakopane pod Wielką Krokwią. Potem spacer , kawa , ciacho , pogaduszki. Zupka i do domu
Tomii Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 marne 125cc też? nie ma potwierdzenia więc pewnie nie
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Da radę każdy. Na trasie jedziemy max 90. Poza tym będzie dużo sprzętów to i szybkość niewielka.
Tomii Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Chętnie bym się wybrał z Wami ale nie wiem czy się wykuruje do niedzieli.
Grześ Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ja się wybieram jeśli można zabieram kumpla ma ochotę z nami pośmigać.....trzeba w końcu wypróbować mojego grata
GadekW Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Skuter odkurzony, przewietrzony, napompowany i gotowy do drogi. Jutro startujemy z Żor około 9... jupi!!!
kamil1984 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Dziekuje za wspólna wycieczke, 400 km nawiniete. Widoki super. Uważajcie miśki wyciagneły 2oo. Pzdr LwG
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2016 I my w domu. Baaaaaardzo wszystkim dziękujemy za wspólny wypad. Nie spodziewałem się że będzie nas aż tak duża grupa ale daliśmy radę Do zobaczenia
Klubowicze Migu Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Fotorelacje proszę ( przeziębiony jestem to sobie chociaż pooglądam zdjęcia jak nie mogłem pojechać).
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2016 i już w domu na kanapie słońce, krokusy i towarzystwo - to przepis na super wyjazd Ewa, Artur - dziękuję, że zorganizowaliście tą wycieczkę ( a kto komu zasługi podebrał rozstrzygnijcie sami )
Klubowicze KasiaP Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2016 My też już w domu Dziękujemy Ewie i Arturowi za zorganizowanie wycieczki, a wszystkim za miłe towarzystwo Do zobaczenia
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Witejcie roztomili, ja też już w domu , dzięki za wspólne kulanko , królowi i królowej za organizację imprezy . Fajne te nasze Tatry.
Darkhem Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Dzięki za mile spędzony czas. Wycieczka była przednia. Wrażenia super, widoki piękne - tylko szkoda że tak krótko w tych górach byliśmy. Pozdrowienia dla wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi