Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Wekendowe i nie tylko wyjazdy

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Aż mnie skręca że ja muszę kolejny wekend w domu siedzieć a wam tak fajnie :)

Opublikowano

Artur nic się nie martw. Na wypadzie stwierdziliśmy, że następny kierunek obieramy na Kotlinę Kłodzką. A Ty jako zaprawiony podróżnik może byś coś zaplanował?

• Klubowicze
Opublikowano

Tyle do zwiedzenia że tygodnia nie starczy.Pytanie czy chcecie zwiedzać czy tylko pojeździć.

Kopalnia Złoty Stok to 2,5 godz. zwiedzania ,potem Twierdza Kłodzko myślę że tak samo(jedno z niewielu miejsc w kotlinie gdzie jeszcze nie byłem)Szczeliniec Wielki i Błędne Skały to min.po 3 godz.

Trochę dalej Twierdza na Srebrnej Górze oraz po drógiej stronie gór sztolnie z czasów II wojny.

Do tego Bazyliki ,pałace ,zamki a to wszysko oddalone od siebie o 60-100km.Reasumując jak na jeden dzień to max. dwa miejsca do zwiedzenia oddalone nie za daleko a i tak czas to ok. 12 godz. z dojazdem

Opublikowano

No to po lekku, ale do przodu. Ja nie byłem prawie nigdzie. A na śmiganiu stwierdziliśmy że lepiej odwiedzać miejsca mało zatłoczone. Z noclegiem to prawdopodobnie będzie trudniej ekipę zebrać.

No to kierunek mamy, trzeba pojeździć bo rejony fajne, a i coś zwiedzić by się zdało. Bosmal z synem też mówił że się pisze na taką wyprawę.

Opublikowano

Zważywszy na prognozowane temperatury to raczej nikomu nie będzie się chciało chodzić zbyt wiele :clapping: może zatem warto uderzyć gdzieś nad wodę w tamtym rejonie,a zwiedzanie głównie ze skuta.

Opublikowano

Witajcie. Tworzy się grupa wypadowa na Niedzielę. Kierunek jeszcze bliżej nie określony. Na razie jest nas prawdopodobnie cztery maszyny... Może ktoś z fajnym pomysłem?

• Klubowicze
Opublikowano

Moja propozycja :Zamek w Dobczycach a potem Pałac w Nowym Wiśniczu koło Bochni

Ale pojadę tam gdzie wszyscy zadecydują

Edit

Prognozy na niedzielę nie są zachwycające :msn-wink:

Opublikowano

To może Ojcowski Park Narodowy? Zamek w Pieskowej Skale i Maczuga Herkulesa...jeszcze mnie tam nie było...

• Klubowicze
Opublikowano

Też może być.Tylko jak się umawiamy.Gdzie i o której?

PS

Pogoda taka 50/50 może popadać.

Tak podają przynajmniej na teraz ale to się może zmienić

Opublikowano

Podajcie miejsce i czas spotkania

• Klubowicze
Opublikowano

Niedziela MC Donald w Pszczynie przy trasie w kieunku na Katowice.

Spotykamy się o 9,30 a wyjazd o 10,00

Kierunek Pieskowa Skała a potem się zobaczy może Nowy Wiśnicz.

Wszystko zależy od pogody.

Jak będzie ciepało żabami albo prognozy będa zapowiadały ulewy to przenośimy wyjazd na inny termin.

Do zobaczenia

Opublikowano

Ok. Do zobaczenia...

Opublikowano

4ry maszynki plus pies (ok suka) ej tam podam tel jak by co 502 307 965

Opublikowano

Chłopaki jadę z Wami :)

tel 500036873 gdyby wyjazd odwołano to piszcie eska

Trzymajmy kciuki za pogodę

PS Gadek pojadę z Rybnika przez Żory na Pszczynę - jak napiszesz gdzie się spotkamy np. o 9.00 to od Żor pojedziemy razem

Opublikowano

Ok. 9 na parkingu przy Lidlu koło kościoła. Aleja Zjednoczonej Europy...

Opublikowano

Może ktoś podać trase przez Zator czy trzebinię dołączył bym gdzieś na trasie.

pozdrawiam 606809957

Opublikowano

Ok znalazłem na mapie Żor :) będę jutro o 9.00 chyba że utonę po drodze gdyby była ulewa :)

Opublikowano

Franio czekaj rano na telefon około10. Jakoś się rano umówimy. Będziemy lecieć z pominięciem autostrady.

u mnie bez zmian, zaraz startuje...

• Klubowicze
Opublikowano

Startuję o 9,00

Opublikowano

Mokro mokro ale w domu Dzieki

• Klubowicze
Opublikowano

Ja też w domku.

Dziękuję wszystkim za mile spędzony dzień.

PS

BOSMAL bardzo wam dolało ? Bo chyba wpadliście w największa burzę?Sami się nie bała?

Nas tylko postraszyło przez 30-40km

Opublikowano

2o,15 w domu ,w Jaworznie ani kropelki.

Dzięki pozdrawiam

Opublikowano

Też się melduje. Głowa trochę boli od kasku, ale przynajmniej nie jechałem w mokrym :gathering:. Proszę podać adres na który mam go odesłać, na priv lub kralewicze(małpa)wp.pl.

Opublikowano

My już też napojeni, nakarmieni i z bananem na buziach. Dzięki chłopaki za zajefajny dzień...

...i trochę dla tych co nie mogli...

100_4982.JPG100_4949.JPG100_4958.JPG100_4957.JPG100_4956.JPG100_4955.JPG100_4954.JPG100_4953.JPG100_4952.JPG100_4951.JPG

U mnie 470 km pękło... szlakiem trzech zamków...

100_4959.JPG100_4962.JPGIMAG0311.jpgIMAG0316.jpgIMAG0329.jpgIMAG0328.jpgIMAG0327.jpgIMAG0326.jpgIMAG0325.jpg

Do następnego....sezon jest taki krótki...

• Sympatycy
Opublikowano

Qrde! Ale Wam zazdroszczę! No ale córka, synowa, wnuczka, wnuki itd itp (u mnie w domu :gathering:)

GRATULUJE wypadu! Pięknie!