Sympatycy PawełJW Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2020 5 godzin temu, Nazir napisał: nad jezioro Chańcza. Potem to już poszło: Sandomierz i... mój ulubiony Zamek Krzyżtopór I na kawę nie zajżeli ☹️ 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Użytkownicy Opublikowano 23 Sierpnia 2020 3 godziny temu, PawełJW napisał: I na kawę nie zajżeli ☹️ 😉Dzięki Paweł ale czas napięty a pod zamkiem (na naszą prośbę😁) kobietka z budki zrobiła nam taką siekierę, choć tam to powinno być "topór kawę" 🤣, że i w nocy ciężko było zasnąć. 👋
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Wczoraj i dziś trasa po sąsiedzķu Czechy Słowacja. Ogólnie skromne 400km wpadło .🤨 Sobota upał który dał w "dupe "ostatnie 10km ulewa (ciuchy dopiero po kilku godz wyschły). Dziś pogoda idealna do jazdy. Piękne drogi zresztą jak zawsze.( w około komina które znam.) Żarcie, piwko (mogło by być lepsze) ,pogoda ,towarzystwo mega. Ważelnia piwa Karvina ,camping Rožnov, Namestovo itd
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Sympatycy Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Nie w temacie .🙂 ale musiałem Ale takie tam po weekendzie u sąsiadów 🤔. Decyzja padła dziś rano 3h i diagnoza jest. Zobaczymy jak z skladaniem😁 Mam pytanie czy ktoś może orientuje się czy gdzieś ktoś dorabia uszczelniacze ( problem z uszczelniacze na ostatnich 2 foto) wiem skutera to nie dotyczy ale może ktoś coś .zestaw naprawczy nie istnieje jedynie cały wysprzeglik 760zł🥴 Reszta już ogarnieta🙂
Marcin 78 Opublikowano 17 Września 2020 Opublikowano 17 Września 2020 Jeśli ktoś się wybiera na spotkanie regionów, a nie chce jechać nudną 1-ką, ma ochotę pokręcić po bocznych drogach to serdecznie zapraszam do wspólnego wyjazdu. Spotykamy się o 10.45 na Orlenie w Chorzowie ul. Katowicka 144a, o 11.00 🕚 ruszamy turystycznym tempem w stronę Majkowa by dojechać na spotkanie o 14.00 🕑 https://maps.app.goo.gl/wdCxrAGKvoHHZgpR9
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 17 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 17 Września 2020 Mi pasuje 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 17 Września 2020 Użytkownicy Opublikowano 17 Września 2020 Mi też pasuje tylko jak z czasem wyjdzie zobaczę. Planuję być😉 1
Użytkownicy tommac Opublikowano 18 Września 2020 Użytkownicy Opublikowano 18 Września 2020 Mimo wielkich chęci nie mogę.
Klubowicze kenobi Opublikowano 18 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 18 Września 2020 Też nie dam rady... Na 20-tą do pracy, czyli o 19-tej wychodzę...
Użytkownicy Nazir Opublikowano 18 Września 2020 Użytkownicy Opublikowano 18 Września 2020 ☝️Powiadasz Marcin o 10.45 w Chorzowie? - to samego Cię nie puszczę🤪 Co dwa burki to nie jeden😁 ( albo - czekam na info☝️ - dwa burki i trampek☺️) 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 18 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 18 Września 2020 Trzy Burki . Tylko jeden troszkę mniejszy 😜 1
Klubowicze kenobi Opublikowano 18 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 18 Września 2020 "rezerwę" czerwoną wyciągnął...
Użytkownicy Nazir Opublikowano 19 Września 2020 Użytkownicy Opublikowano 19 Września 2020 Cała Grupa Śląska startuje🤭 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 19 Września 2020 Użytkownicy Opublikowano 19 Września 2020 Po drodze😁 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano 19 Września 2020 Użytkownicy Opublikowano 19 Września 2020 Nic nowego nie napiszę🤷♂️ Było fajnie ale już w domu🤪 Tu też fajnie☝️ ale rajza za Marcinem i Arturem mega przyjemna, i dodająca pozytywną energię🔋. Mam jej teraz w c.. l🤭 Zatem rozsyłam Wam tę moc jak kenobi😁
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 19 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 19 Września 2020 Dziękuję za miły dzień i kolejne 540 km nakręcone w doborowym towarzystwie. Teraz gorąca herbata bo trochę żeśko było 😉
Użytkownicy Nazir Opublikowano 19 Września 2020 Użytkownicy Opublikowano 19 Września 2020 23 minuty temu, arturo-bb napisał: Dziękuję za miły dzień i kolejne 540 km nakręcone w doborowym towarzystwie. Teraz gorąca herbata bo trochę żeśko było 😉 Mieszkasz w najdalszej wsi to i kilometry Ci lecą🤭😁🤣🤣 A piździ tam prawie jak w kieleckim😁 Zobaczymy co Grupa Świętokrzyska napisze🤭 może mieli ze dwa stopnie mniej🤔😁 Marcin mi mówił, że też wskoczył w ciepłe kapcie🤪
Marcin 78 Opublikowano 20 Września 2020 Opublikowano 20 Września 2020 13 godzin temu, Nazir napisał: ... ale rajza za Marcinem i Arturem mega przyjemna, i dodająca pozytywną energii... 13 godzin temu, arturo-bb napisał: Dziękuję za miły dzień i kolejne 540 km nakręcone w doborowym towarzystwie. To ja Wam bardzo dziękuję, że się chciało, że mieliście ochotę pokulac bocznymi drogami i pojechać na spotkanie regionów👍. 13 godzin temu, arturo-bb napisał: Teraz gorąca herbata bo trochę żeśko było 😉 12 godzin temu, Nazir napisał: Marcin mi mówił, że też wskoczył w ciepłe kapcie🤪 Można przyznać wieczory już chłodne, i to czas kiedy trzeba ciepłej się ubierać, a nawet podczas jazdy zmienić rękawiczki na cieplejsze, ręce mi tak zgrabiały że garażu otworzyć nie umiałem 🤭
Sympatycy PawełJW Opublikowano 20 Września 2020 Sympatycy Opublikowano 20 Września 2020 13 godzin temu, Nazir napisał: piździ tam prawie jak w kieleckim Taki mamy klimat, ale tym razem my w słoneczku +20, cieplutko.
mario3101 Opublikowano 20 Września 2020 Opublikowano 20 Września 2020 I Charytatywny Zlot Motocykli Zabytkowych z Antonem i paroma MP3 wypad 😄 w: Łagiewniki Małe potem Było VIII Tarnogórski Zlot Pojazdów Zabytkowych Tarnowskie Góry no i Ustrzelony Kedzierzyn 😄 to juz my wiemy 🙂
Użytkownicy Nazir Opublikowano 20 Września 2020 Użytkownicy Opublikowano 20 Września 2020 No nie🥴🥺 tak blisko - na Górach😩. A tak liczyłem na Twój wpis w dziale FB🤷♂️ Fajne maszyny👍
Łobijabi Opublikowano 20 Września 2020 Opublikowano 20 Września 2020 Nazir dzisiaj miałeś prawie pod domem, bo w Andrychowie MotoShow
Użytkownicy Nazir Opublikowano 20 Września 2020 Użytkownicy Opublikowano 20 Września 2020 41 minut temu, Łobijabi napisał: Nazir dzisiaj miałeś prawie pod domem, bo w Andrychowie MotoShow Nooo prawie☝️ z deka 90km w jedną str🤭🤪 Za krótki filmik - nie dojrzałem sqterów 🤔
Łobijabi Opublikowano 21 Września 2020 Opublikowano 21 Września 2020 Ojj wybacz, myślałem, że Nowa Wieś to ta koło Kęt.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 21 Września 2020 Użytkownicy Opublikowano 21 Września 2020 2 godziny temu, Łobijabi napisał: Ojj wybacz, myślałem, że Nowa Wieś to ta koło Kęt. Nie ma sprawy nowychwsiów jak mrówków😜👍
Rekomendowane odpowiedzi