Użytkownicy Nazir Opublikowano 16 Maja 2020 Użytkownicy Opublikowano 16 Maja 2020 Miało być delikatne rozmrażanie moto-turystyki. Niestety sezon conviaut rozpocząłem z Robertem1973? a On zmienił moto na BMW 1200 i jazda na kolano poza asfaltem była normą? Wpadło 363km ale na szczęście nie wypadł 'mi' żaden winkiel? I jeszcze parę foci
Marek1980 Opublikowano 16 Maja 2020 Opublikowano 16 Maja 2020 Świetnie, można się przyłączyć Panowie? Kiedy planujecie następny wypad? Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem Burgmana 650 ? Szukam ekipy do wyjazdów weekendowych i nie tylko ?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 16 Maja 2020 Użytkownicy Opublikowano 16 Maja 2020 Godzinę temu, Marek1980 napisał: Świetnie, można się przyłączyć Panowie? Kiedy planujecie następny wypad? Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem Burgmana 650 ? Szukam ekipy do wyjazdów weekendowych i nie tylko ? ?Burgman 650? Moim zdaniem najlepsza maszyna (bo nie dosiadałem innych? -... prawie?) Wypady się rozkręcają jak nasza gospodarka. Na razie po leku w małym gronie. Ale jak sami utrzymamy reżim to nic się nie rozwali i nie nałożą mam nowych blokad. Ekip do wyjazdu na Śląsku w ciul (już zapodałem film gdzie mowa o tym, że to słowo wiele znaczy??). Normalnie bym napisał: duża grupa to fajnie ale teraz latają małe patrole. Dziś był spontan ale poczekaj - będą wyjazdy/wypady/imprezy. Jak nie powiesz nikomu to Ci zdradzę, że: 'będzie znowu normalnie!!' . Walniemy wielkie ognicho (tym razem w sezonie) i zaczniemy grupowe kulania. (GURU MARCIN78 ma plan i nie zawaha się go zrealizować?) Koła się kręcą, czas szybko leci - damy znać? tu nikt nie zostanie sam☝️
Sympatycy robert1973 Opublikowano 17 Maja 2020 Sympatycy Opublikowano 17 Maja 2020 7 godzin temu, Nazir napisał: Koła się kręcą, czas szybko leci - damy znać? tu nikt nie zostanie sam Amen. Dzięki za spontan
Klubowicze kenobi Opublikowano 17 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 17 Maja 2020 Tego typa co się maskuje nie znam. Chyba musi być oszkliwie szpetny... ?
Yazinz Opublikowano 27 Maja 2020 Opublikowano 27 Maja 2020 Piękna pogoda, dzień urlopu.... Dzisiaj wpadło 540 km. Trasa: Białystok-Olsztynek-Ostróda-Wielbark-Białystok. Część trasy przejechałem lokalnymi drogami, na niektórych odcinkach wygodniej i szybciej byłoby na XADV ale i tak nie było źle, trzeba było tylko trochę wolniej jechać ? Wiosenne klimaty są super, no może nie licząc całej masy robali ? Pozdrawiam.
Paul Opublikowano 27 Maja 2020 Opublikowano 27 Maja 2020 2 minuty temu, Yazinz napisał: Piękna pogoda, dzień urlopu.... Dzisiaj wpadło 540 km. Trasa: Białystok-Olsztynek-Ostróda-Wielbark-Białystok. Część trasy przejechałem lokalnymi drogami, na niektórych odcinkach wygodniej i szybciej byłoby na XADV ale i tak nie było źle, trzeba było tylko trochę wolniej jechać ? Wiosenne klimaty są super, no może nie licząc całej masy robali ? Pozdrawiam. Następnym razem zapraszam na kawusię ? do Olsztyna
Yazinz Opublikowano 27 Maja 2020 Opublikowano 27 Maja 2020 Dzięki za zaproszenie. Obecuję, że się odezwę i do tego samego zachęcam jeśli będziesz w okolicach Białegostoku.
Yazinz Opublikowano 28 Maja 2020 Opublikowano 28 Maja 2020 Przepraszam za ten wpis o wyjeździe po Mazurach w części śląskiej! Jakoś tak z rozpędu..... Potraktujcie to proszę jako reklamę ? Dobrego dnia ? 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 28 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 28 Maja 2020 Spoko . My również zapraszamy do nas. U nas i z nami jest fajnie ? 1
Yazinz Opublikowano 28 Maja 2020 Opublikowano 28 Maja 2020 Dzięki Arturo ? Odezwę się, bo w tym sezonie mam zamiar pojeździć w Waszych stronach.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 28 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 28 Maja 2020 To daj znać. Może się uda spotkać.
Marcin 78 Opublikowano 24 Lipca 2020 Opublikowano 24 Lipca 2020 Jeśli ktoś ma ochotę pokręcić wspólnie trochę kilometrów bocznymi drogami, a na koniec posiedzieć przy ognisku to zapraszam w niedzielę na wycieczkę . Kierunek - Nałęczański Park Krajobrazowy i okolice Wyjazd o godz 9.00 z stacji Orlen Chorzów ul. Katowicka 144a https://maps.app.goo.gl/wdCxrAGKvoHHZgpR9 Jedziemy do Ranczo za Mostem Kamion 41, 98-324 Kamion 43 842 24 50https://maps.app.goo.gl/fuDvQiWpf8tFTmMG7 Na zimne 🍻 lub ciepły 🍜 Później pojedziemy sprawdzić czy nie wyschło Siedem żródełhttps://maps.app.goo.gl/Wyr9aDHtcjiDoG8s7 Dla wytrwałych w drodze powrotnej (uzgodnione z Migiem) jedziemy na pogaduchy przy ognisku do Andrzeja (Czechowice-Dziedzice) Proszę przy okazji o zabranie trochę cierpliwość i dużo dobrego humoru 😉
Użytkownicy Nazir Opublikowano 24 Lipca 2020 Użytkownicy Opublikowano 24 Lipca 2020 Jest ciekawie, ja na tak💪
kaczor72 Opublikowano 25 Lipca 2020 Opublikowano 25 Lipca 2020 Jestem na tak i będę 👏 , a czy na ognisko zabrać swoje jedzenie czy na na ognisku zapłacić ?
Klubowicze Migu Opublikowano 25 Lipca 2020 Klubowicze Opublikowano 25 Lipca 2020 4 godziny temu, kaczor72 napisał: Jestem na tak i będę 👏 , a czy na ognisko zabrać swoje jedzenie czy na na ognisku zapłacić ? Zaopatrzenie kupię będzie na miejscu 👍.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 25 Lipca 2020 Użytkownicy Opublikowano 25 Lipca 2020 45 minut temu, Conan napisał: Ile osób jedzie jutro? Ile przyjedzie🤪 Nie dla ilości ta wycieczka to nie FB🤭
Użytkownicy Nazir Opublikowano 26 Lipca 2020 Użytkownicy Opublikowano 26 Lipca 2020 12 godzin temu, Conan napisał:
Marcin 78 Opublikowano 26 Lipca 2020 Opublikowano 26 Lipca 2020 Pierwszy postój zaliczony - zalew żurawie
Marcin 78 Opublikowano 26 Lipca 2020 Opublikowano 26 Lipca 2020 Nad Wartą I gdzieś w szczerym polu Siedem Źródeł tętni życiem 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 26 Lipca 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Lipca 2020 No fajna wycieczka, tylko dlaczego na zdjęciach sami faceci ? 🤔 wszystkie kobietki zastrajkowały ? 🙂
Marcin 78 Opublikowano 26 Lipca 2020 Opublikowano 26 Lipca 2020 2 godziny temu, EndriuBis napisał: No fajna wycieczka, tylko dlaczego na zdjęciach sami faceci ? 🤔 wszystkie kobietki zastrajkowały ? 🙂 Andrzej, bo to męski wyjazd jest 🤣😂 Już u Miga na ognisku
Rekomendowane odpowiedzi