Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozwolę sobie napisać Arek !scooter a Ci co mają inne wynalazki !placz1 .

Panowie to żarty , śmigłem kawał po paliwo o Matko jak fajnie , tylko jest w Kowalewie lekki wiatr . a le co tam :clapping: .

Miłego odpoczynku !OKK .

No to tera będzie :laughing: .

Opublikowano

no skuter a u mnie jest maxiskuter !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

Drogi Kisielku lubię gdy jest kolorowo a po za tym jest wesoło ale jak to stanowi jakiś problem to się dostosuje czyżbym dostał ei24kartka_zolta.gif a dlaczego posty maja byś czarno białe i szare wystarczy że życie nas gniecie pozdrawiam Klimek

No to akurat widzę .... problem stanowi to jedynie dla prawidłowego odbioru tych Twoich rebusów ;)

Żółtej kartki nie dostajesz - mój wpis był bardziej humorystyczny niż moderatorski.

Niech Cię dyscyplinują Ci, którzy muszą to czytać :)

Ale ostrzegam :P wjedziesz mi z taką choinką na Techniczne będą kłopoty, oj będą :)

Opublikowano

Tak, tak Marcin masz rację !OKK

Klimek i znów stawiasz :lol:

Opublikowano

tak kisiel masz rację a w technicznych go nie ma bo ruinę sam reanimuje i na wiosnę znowu impra bo helix nie zapali !vampire

Opublikowano

No to akurat widzę .... problem stanowi to jedynie dla prawidłowego odbioru tych Twoich rebusów ;)

Żółtej kartki nie dostajesz - mój wpis był bardziej humorystyczny niż moderatorski.

Ale ostrzegam :D wjedziesz mi z taką choinką na Techniczne będą kłopoty, oj będą :D

Jak widzisz Michałku nawet Kisiel lubi się pośmiać co do choinki na technicznym to niedługo święta ei24mikolaj2.gif Ale spoko tam będę grzeczny wolę uniknąć ei24klotnia1.gif po za tym Helenka na wiosnę odpali w przeciwieństwie do T-CUSIA już ja cię przypilnuje !vampire . Arek ja już postawiłem oczy w słup, bo wychodzi na to że nasze pisanie czyta pół polski o ile nie cała i widzę że ci się spodobały imprezy u mnie na które z resztą częściej zapraszam. Michał zapominasz że ty nie masz maxi tylko T-CUSIA

• Sympatycy
Opublikowano

T-cusia powiadasz ...

Pamiętaj, że próbując dopiec jednym możesz dopiec również innym .... którym dopiekać nie warto :D :D

Opublikowano

T-cusia powiadasz ...

Pamiętaj, że próbując dopiec jednym możesz dopiec również innym .... którym dopiekać nie warto :);)

Kisiel ,nie dopiekam,tylko z Klimkiem znam się 25 lat i zawsze mieliśmy odmienne zdania w niektórych sprawach, ale nigdy się nie pokłóciliśmy,on i tak wie że t max górą sam przyznaj, a helenka jak helenka skuterek taki sobie !pomidor na wiosnę nie odpali,ale jak Klimek a konto imprezę zrobi to kto wie odpał na 100procent !sciana

tak więc podsumowując Klimek wstawiaj już wódkę do lodówki ;) i ekipa w komplecie na powtórkę :D tylko termin zapodaj wcześniej i ruszamy :D

Opublikowano

Arek ja już postawiłem oczy w słup, bo wychodzi na to że nasze pisanie czyta pół polski o ile nie cała

A co Ty myślałeś, że to Teleranek jest ? Dlatego zawsze mówiłem, że trzeba ładnie pisać.

Ale zaraz, zaraz, jakoś tak tych emotów zmalało, pewnie Klimek zauważyłeś, że to jeszcze nie te święta :D

Opublikowano

A co Ty myślałeś, że to Teleranek jest ? Dlatego zawsze mówiłem, że trzeba ładnie pisać.

Ale zaraz, zaraz, jakoś tak tych emotów zmalało, pewnie Klimek zauważyłeś, że to jeszcze nie te święta :lol:

Arek święta prawda jak się go opi......szy to i pisać zaczął normalniej tylko kolegów nie słucha uparty jak osioł ;)

Opublikowano

wiadomo że honda helix bezawaryjna jest

T - Cuś górą Michale znowu coś brałeś :) a przypominam jak wyżej napisałeś we wcześniejszych postach i to nie ulega żadnej wątpliwości że zacna marka 23_130_8.gif, co do upartego osła to zawsze twierdze że swój swojego to w tłumie pozna ei28ok.gif , co do wódki images%2525252520332.jpg na imprezę :) to stoi już w lodówce i czeka, co do emotów to po prostu nie miałem czasu ale teraz się poprawie spoko już jest kolorowo.ei24prosze_bardzo.gif

gafa.gif Kisielku spoko inni jeżdżą T-MAX a tylko Michał T - CUSIEM takaemotka.gif

Opublikowano

T - Cuś górą Michale znowu coś brałeś :) a przypominam jak wyżej napisałeś we wcześniejszych postach i to nie ulega żadnej wątpliwości że zacna marka 23_130_8.gif, co do upartego osła to zawsze twierdze że swój swojego to w tłumie pozna ei28ok.gif , co do wódki images%2525252520332.jpg na imprezę :drunk: to stoi już w lodówce i czeka, co do emotów to po prostu nie miałem czasu ale teraz się poprawie spoko już jest kolorowo.ei24prosze_bardzo.gif

gafa.gif Kisielku spoko inni jeżdżą T-MAX a tylko Michał T - CUSIEM takaemotka.gif

Klimek jak będziesz cytował kawałki rozmowy to temat stoi w miejscu i t max tak górą !scooter

Opublikowano

Nie rozśmieszaj mnie bo mi żyłka od śmiechu pęknie 4_1_72.gif4_1_72.gif i kto tu się uparł jak osioł trzeba będzie ci wytłumaczyć ręcznie ei24wleb2.gif ale jak się spotkamy na imprezie to może zawrzemy pokój

Opublikowano

ale jak się spotkamy na imprezie to może zawrzemy pokój

Znów coś wymyśli, że ciotka, a to wujek....... !winkiss

Opublikowano

Nie rozśmieszaj mnie bo mi żyłka od śmiechu pęknie 4_1_72.gif4_1_72.gif i kto tu się uparł jak osioł trzeba będzie ci wytłumaczyć ręcznie ei24wleb2.gif ale jak się spotkamy na imprezie to może zawrzemy pokój

koledze rozum wraca coś o zawarciu pokoju pisze ok ale tmax wiesz że górą będzie !holiday

Znów coś wymyśli, że ciotka, a to wujek....... !winkiss

te komendant wiesz jak było !placz1

Opublikowano

te komendant wiesz jak było !placz1

Ja wiem, ale inni nie wiedzą, awantura, interwencja, dybki, trochę pałowania, spanie na dechach i ten bolesny rachunek :):P

Ja Ci mówiłem od początku, uważaj z kim siadasz do stołu 4_1_72.gif

Opublikowano

ta interwencja to klimka dotyczy !placz1 nie pamiętasz :)

Opublikowano

Ahaś Arek co on gada znowu to samo że T-cuś górą albo że interwencja mnie dotyczy znowu nachlany ei24brynda.gif od rana pisze i bredzi, ja już wiem to tak zwana euforia po dopalaczach ganja.gif lub po czyś mocniejszym B) Michał ja ci dobrze radze skróć ścieżkę bo źle skończysz ei24polegl.gif albo znowu mieszałeś viagrę z gorzałą oj niedobrze z kolegą nie dobrze 4_1_72.gif4_1_72.gif

Opublikowano

Klimek znowy głupoty wypisujesz !pomidor

Opublikowano

Cześć, ale widzę tu jakiś zastój jest !sciana

Pogoda ładna może by gdzieś wyskoczył na !scooter co wy na to ?

Opublikowano

No ja na wyskok !scooter jestem chętny ale jutro, godziny tak południowe, co wy na to ?

Ma być ładna pogoda +13C

• Sympatycy
Opublikowano

Ja dzisiaj trochę rozgrzałem t-maxa i powiem, że było ok! Bogdan, bacznie obserwuję ten temat i nie mówię "nie"

Opublikowano

Dobra chłopaki (nie mówię o dziewczynach z Płocka) :( jutro ruszamy, pisać mi tylko która godzina odpowiada.

Ja od godziny 10:00 jestem zwarty i gotowy !OKK

Trzeba pogodę docenić !!!

Opublikowano

Mamy telefony to sie zdzwonimy. Worlan spot w połowie drogi brzmi zachęcająco.

Opublikowano

Widzę że się szykuje fajny spot. Też się piszę.

Worlan, gdzie i o której wylot z Wawy?

Arek, czekam na fona.