upiór Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Pozwolę sobie napisać Arek !scooter a Ci co mają inne wynalazki !placz1 . Panowie to żarty , śmigłem kawał po paliwo o Matko jak fajnie , tylko jest w Kowalewie lekki wiatr . a le co tam . Miłego odpoczynku !OKK . No to tera będzie .
limmp1 Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 no skuter a u mnie jest maxiskuter !scooter
Sympatycy Kisiel Opublikowano 31 Października 2011 Sympatycy Opublikowano 31 Października 2011 Drogi Kisielku lubię gdy jest kolorowo a po za tym jest wesoło ale jak to stanowi jakiś problem to się dostosuje czyżbym dostał a dlaczego posty maja byś czarno białe i szare wystarczy że życie nas gniecie pozdrawiam Klimek No to akurat widzę .... problem stanowi to jedynie dla prawidłowego odbioru tych Twoich rebusów Żółtej kartki nie dostajesz - mój wpis był bardziej humorystyczny niż moderatorski. Niech Cię dyscyplinują Ci, którzy muszą to czytać Ale ostrzegam wjedziesz mi z taką choinką na Techniczne będą kłopoty, oj będą
Arkadiusz Opublikowano 31 Października 2011 Autor Opublikowano 31 Października 2011 Niech Cię dyscyplinują Ci, którzy muszą to czytać Tak, tak Marcin masz rację !OKK Klimek i znów stawiasz
limmp1 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 tak kisiel masz rację a w technicznych go nie ma bo ruinę sam reanimuje i na wiosnę znowu impra bo helix nie zapali !vampire
KLIMEK Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 No to akurat widzę .... problem stanowi to jedynie dla prawidłowego odbioru tych Twoich rebusów Żółtej kartki nie dostajesz - mój wpis był bardziej humorystyczny niż moderatorski. Niech Cię dyscyplinują Ci, którzy muszą to czytać Ale ostrzegam wjedziesz mi z taką choinką na Techniczne będą kłopoty, oj będą Jak widzisz Michałku nawet Kisiel lubi się pośmiać co do choinki na technicznym to niedługo święta Ale spoko tam będę grzeczny wolę uniknąć po za tym Helenka na wiosnę odpali w przeciwieństwie do T-CUSIA już ja cię przypilnuje !vampire . Arek ja już postawiłem oczy w słup, bo wychodzi na to że nasze pisanie czyta pół polski o ile nie cała i widzę że ci się spodobały imprezy u mnie na które z resztą częściej zapraszam. Michał zapominasz że ty nie masz maxi tylko T-CUSIA
Sympatycy Kisiel Opublikowano 1 Listopada 2011 Sympatycy Opublikowano 1 Listopada 2011 T-cusia powiadasz ... Pamiętaj, że próbując dopiec jednym możesz dopiec również innym .... którym dopiekać nie warto :D
limmp1 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 T-cusia powiadasz ... Pamiętaj, że próbując dopiec jednym możesz dopiec również innym .... którym dopiekać nie warto Kisiel ,nie dopiekam,tylko z Klimkiem znam się 25 lat i zawsze mieliśmy odmienne zdania w niektórych sprawach, ale nigdy się nie pokłóciliśmy,on i tak wie że t max górą sam przyznaj, a helenka jak helenka skuterek taki sobie !pomidor na wiosnę nie odpali,ale jak Klimek a konto imprezę zrobi to kto wie odpał na 100procent !sciana tak więc podsumowując Klimek wstawiaj już wódkę do lodówki i ekipa w komplecie na powtórkę tylko termin zapodaj wcześniej i ruszamy
Arkadiusz Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Opublikowano 1 Listopada 2011 Arek ja już postawiłem oczy w słup, bo wychodzi na to że nasze pisanie czyta pół polski o ile nie cała A co Ty myślałeś, że to Teleranek jest ? Dlatego zawsze mówiłem, że trzeba ładnie pisać. Ale zaraz, zaraz, jakoś tak tych emotów zmalało, pewnie Klimek zauważyłeś, że to jeszcze nie te święta
limmp1 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 A co Ty myślałeś, że to Teleranek jest ? Dlatego zawsze mówiłem, że trzeba ładnie pisać. Ale zaraz, zaraz, jakoś tak tych emotów zmalało, pewnie Klimek zauważyłeś, że to jeszcze nie te święta Arek święta prawda jak się go opi......szy to i pisać zaczął normalniej tylko kolegów nie słucha uparty jak osioł
KLIMEK Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 wiadomo że honda helix bezawaryjna jest T - Cuś górą Michale znowu coś brałeś a przypominam jak wyżej napisałeś we wcześniejszych postach i to nie ulega żadnej wątpliwości że zacna marka , co do upartego osła to zawsze twierdze że swój swojego to w tłumie pozna , co do wódki na imprezę to stoi już w lodówce i czeka, co do emotów to po prostu nie miałem czasu ale teraz się poprawie spoko już jest kolorowo. Kisielku spoko inni jeżdżą T-MAX a tylko Michał T - CUSIEM
limmp1 Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 T - Cuś górą Michale znowu coś brałeś a przypominam jak wyżej napisałeś we wcześniejszych postach i to nie ulega żadnej wątpliwości że zacna marka , co do upartego osła to zawsze twierdze że swój swojego to w tłumie pozna , co do wódki na imprezę to stoi już w lodówce i czeka, co do emotów to po prostu nie miałem czasu ale teraz się poprawie spoko już jest kolorowo. Kisielku spoko inni jeżdżą T-MAX a tylko Michał T - CUSIEM Klimek jak będziesz cytował kawałki rozmowy to temat stoi w miejscu i t max tak górą !scooter
KLIMEK Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Nie rozśmieszaj mnie bo mi żyłka od śmiechu pęknie i kto tu się uparł jak osioł trzeba będzie ci wytłumaczyć ręcznie ale jak się spotkamy na imprezie to może zawrzemy pokój
Arkadiusz Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Opublikowano 2 Listopada 2011 ale jak się spotkamy na imprezie to może zawrzemy pokój Znów coś wymyśli, że ciotka, a to wujek....... !winkiss
limmp1 Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Nie rozśmieszaj mnie bo mi żyłka od śmiechu pęknie i kto tu się uparł jak osioł trzeba będzie ci wytłumaczyć ręcznie ale jak się spotkamy na imprezie to może zawrzemy pokój koledze rozum wraca coś o zawarciu pokoju pisze ok ale tmax wiesz że górą będzie !holiday Znów coś wymyśli, że ciotka, a to wujek....... !winkiss te komendant wiesz jak było !placz1
Arkadiusz Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Opublikowano 3 Listopada 2011 te komendant wiesz jak było !placz1 Ja wiem, ale inni nie wiedzą, awantura, interwencja, dybki, trochę pałowania, spanie na dechach i ten bolesny rachunek Ja Ci mówiłem od początku, uważaj z kim siadasz do stołu
limmp1 Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 ta interwencja to klimka dotyczy !placz1 nie pamiętasz
KLIMEK Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Ahaś Arek co on gada znowu to samo że T-cuś górą albo że interwencja mnie dotyczy znowu nachlany od rana pisze i bredzi, ja już wiem to tak zwana euforia po dopalaczach lub po czyś mocniejszym Michał ja ci dobrze radze skróć ścieżkę bo źle skończysz albo znowu mieszałeś viagrę z gorzałą oj niedobrze z kolegą nie dobrze
limmp1 Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Klimek znowy głupoty wypisujesz !pomidor
Arkadiusz Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Opublikowano 5 Listopada 2011 Cześć, ale widzę tu jakiś zastój jest !sciana Pogoda ładna może by gdzieś wyskoczył na !scooter co wy na to ?
bogdan201 Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 No ja na wyskok !scooter jestem chętny ale jutro, godziny tak południowe, co wy na to ? Ma być ładna pogoda +13C
Sympatycy Worlan Opublikowano 5 Listopada 2011 Sympatycy Opublikowano 5 Listopada 2011 Ja dzisiaj trochę rozgrzałem t-maxa i powiem, że było ok! Bogdan, bacznie obserwuję ten temat i nie mówię "nie"
Arkadiusz Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Opublikowano 5 Listopada 2011 Dobra chłopaki (nie mówię o dziewczynach z Płocka) jutro ruszamy, pisać mi tylko która godzina odpowiada. Ja od godziny 10:00 jestem zwarty i gotowy !OKK Trzeba pogodę docenić !!!
bogdan201 Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Mamy telefony to sie zdzwonimy. Worlan spot w połowie drogi brzmi zachęcająco.
GrzechoCnik Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Widzę że się szykuje fajny spot. Też się piszę. Worlan, gdzie i o której wylot z Wawy? Arek, czekam na fona.
Rekomendowane odpowiedzi