Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanko - zauważyłem że jakoś "krzywo" zlicza mi posty .  Widzę 4 przy nicku  , a w profilu pokazuje mi  około 15 napisanych . Nieszczególnie zależy mi na statystykach , bo nie po to tu jestem ale zauważyłem, że aby napisać coś w niektórych tematach trzeba mieć jakąś tam konkretną liczbę zamieszczonych postów i stąd moje pytanie. 

Opublikowano

Nie zalicza tylko postów napisanych w serdecznościach. 

• Administrator
Opublikowano

Wszystko dokładnie opisane -> W tym miejscu.

• 10 miesięcy temu...
  • Użytkownicy+
Opublikowano

Pytanie odnośnie "polubień" czy "reputek"  - jak zwał tak zwał.

Od samego początku jak reputki znowu są dostępne mogę "kliknąć" tylko jedną dzienne. A ostatnio nawet jednej nie mogę.  Dostaję taki komunikat:  Przepraszamy, ale dziś nie możesz dodać żadnych nowych reakcji.  Czy tak ma być  ? (jedna dziennie)  ?

• Klubowicze
Opublikowano

Jak dla Ciebie, to tak. Limit: jedna😅

• Użytkownicy+
Opublikowano

🤔 a czemu tak ? Bo nie łapię żartu ? O, ale reputka zadziałała 🙃

• Administrator
Opublikowano

System ustawiony jest domyślnie na 5 reputek/24h. Później rzucę okiem na twoje konto.

• 10 miesięcy temu...
  • Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 11.02.2025 o 10:45, xmarcinx napisał(a):

Niektórzy forumowicze mogą doświadczać bardzo wolnego wczytywania strony

Rozwiń  

Dokladnie, miałem tak od dawna, ale myślałem, że mam " zaśmiecony telefon"- mało dostępnej pamięć itd...Prosta czynność i forum śmiga jak złe. Dzięki Marcin za instrukcję👍🙂

• Użytkownicy+
Opublikowano
  W dniu 26.03.2024 o 05:43, 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 napisał(a):

System ustawiony jest domyślnie na 5 reputek/24h. Później rzucę okiem na twoje konto.

Rozwiń  

Czy jest to nadal aktualne?

Kiedyś faktycznie mogłem dać 5 reputek, a obecnie tylko jedną i pojawia mi się komunikat Przepraszamy, ale dziś nie możesz dodać żadnych nowych reakcji.

• Administrator
Opublikowano
  W dniu 16.02.2025 o 11:41, Saper napisał(a):

Czy jest to nadal aktualne?

Rozwiń  

Na zapleczu sporo się ostatnio dzieje, więc mógł się pojawić niechciany błąd. Aktualnie wygląda to tak: Grupa W$pierająca Forum nie posiada żadnych limitów w przyznawaniu reputacji. Zdjęte ma ograniczenia liczby linków w sygnaturach, rozmiarach czy kilku innych systemowo defaultowych. Zdjęte ma też ograniczenia moderacyjne, np. w kwestii zatwierdzania postów w niektórych działach, podczas zakładania sond czy edycji postów. Grupa Użytkownicy pozostaje bez zmian. W kwestii przyznawanych reputacji - post z oznaczonymi +5 reputacjami będzie dodatkowo sygnowany i podświetlony.

BTW, niebawem nasze forum, m.in dzięki Waszemu wsparciu, przejdzie w inny wymiar. Żeby zobrazować... nigdy w przeszło 20 letniej historii takiej zmiany nie było. To ogromny rozwój, nowe udogodnienia, wiele dodatkowych opcji oraz jeszcze lepsze zabezpieczenie systemowe nadążające za atakami z zewnątrz. Będziemy więcej "ważyć" ale i nieporównywalnie więcej oferować. Aktualnie prowadzimy na zapleczu testy i uczymy się wszystkiego, jakby na nowo. Czekamy na poprawki i pełną sprawność. Wprowadzenie nowego forum w wersji V5 full - jeszcze w tym roku. 

• Użytkownicy+
Opublikowano

Dzięki za wyjaśnienie.

• Użytkownicy+
Opublikowano
  W dniu 26.03.2024 o 05:43, 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 napisał(a):

Rozwiń  

a ja czekam od marca 2024 😟  jeszcze nie tak dawno mogłem dać 1 raz reputkę.  Ale ok - ostatnio nie sprawdzałem. Dam znać.

• Użytkownicy+
Opublikowano

Wygląda na to że reputki działają.  Przetestowałem w dziale regionalnym. 😀

• 3 tygodnie później...
  • Użytkownicy+
Opublikowano

Pytanie. Zauważyłem że od jakiegoś czasu mogę z PC dodawać zdjęcia w wiadomościach prywatnych.  Wcześniej dawało się tylko z Tapatalka.  Nie mówię że to źle, wręcz przeciwnie 😀  Czy to efekt kolejny zmian ? Czy też efekt "Wspierających forum"  ?