Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

Mieliśmy kiedyś taki chat/shoutbox i nie cieszył się jakimś wielkim zainteresowaniem...... ale pomyślimy o tym.

Ps. To tak trochę jak z >Galerią naszych maxi skuterow<, było ciśnienie a teraz dział mało gorący.

• 5 tygodni później...
  • Administrator
Opublikowano

Na Tapatalku ruszył chatroom Burgmanii w fazie testowej. Jeśli nie macie wyłączonych powiadomień powinny się pojawić komunikaty tapatalkowe. Jeśli nie to wejdźcie w Tapatalk> Powiadomienia > Wiadomości.

Identyfikacja w chatroom po wpisie w profilu lub po mailu.

Możliwość zmiany id poprzez: Ja> Edytuj profil.

Ps. Widzę, że już nawet zaczął się robić w chatroomie spory ruch... i to nawet z różnych części świata przybywa chat'erów ;)

Opublikowano

Coś mi się przestały wczytywać ... miele i miele ...

Opublikowano

Mi też :) ... Czyli to nie odosobniony przypadek.

Opublikowano

Mam to samo, a już myślałam, że transfer danych mi się skończył ;)

• Administrator
Opublikowano

U mnie ok, inni też się dopisują.

• Sympatycy
Opublikowano

Mariusz, napisz tam coś, sprawdzę czy zaktualizuje. Ostatni Twój test widzę z 13:58

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Użytkownicy
Opublikowano

Da się zmienić na identyfikacje po nicku? Nie zawsze Tapatalk ID lub mail są zgodne/podobne do nicka. A i często Tapatalk ID nie da się zmienić na zgodny z nickiem , bo jest zajęty..

• Sympatycy
Opublikowano

No właśnie, miałem z tym problem, dlatego musiałem zmienić ID, bo KriSSo było zajęte. Zarobiłem sobie KriSS0 :)

• Użytkownicy
Opublikowano

Yhy, widziałem. Na szczęście niewiele miałeś do zmiany i w sumie różnicy nie widać ;) gorzej jak ktoś ma bardziej popularny nick z Burgmanii w stylu "Ania" (na Tapatalku na bank zajęty) a mail tez jednoznacznie nie identyfikuje piszącego/piszącej.. Wtedy bez podpisu w wiadomości nie dojdziesz "któż zacz" ? ;)

Opublikowano

Wydawałoby się, że mam nick mało popularny, a okazało się, że muszę kroplę dodać ;)

A inna kwestia, że na tablecie chat hula mi bez problemu, a na phonie nie :(

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Czy jest mozliwe sprawdzenie, czy sa wysylane jakiekolwiek powiadomienia mailem do mnie?

W spamie ich nie mam, email w profilu poprawny...

PS:

ech, filtr gmail przestal dzialac, GMAIL mial problemy z autentykacja. Rozwiazane po stronie poczty.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak zmienić nick wyświetlany na forum?

Opublikowano

Nick może zmienić tylko Administrator.

Opublikowano

A jak się do niego dostać bo szukam maila i nie mogę znaleźć

Opublikowano

Proszę o PM.

• 3 tygodnie później...
  • Administrator
Opublikowano

Na chatroomie Burgmanii po najnowszej aktualizacji tapatalk doszła nowa funkcja - like'owanie fotek.

Sam tt działa też jakby stabilniej.

• 6 lat później...
  • Użytkownicy
Opublikowano

Pytanie do admin. czy istnieje możliwość  zakładki ''osoby z województwa''.  tzn. chcę reaktywować (poszukuję), ludzi np. z  małopolski. Część z nich jest ,czyta posty itd. to do nich piszę i nawiązuje kontakt. Ale muszę przeglądać wszystkie fora aż znajdę parę osób (oczy już szczypią od przeglądania), jesteście bardzo długo na necie i sporo osób się przewinęło, czy jest to możliwe technicznie ? - nie wiem może za dużo oczekuję.  

• Administrator
Opublikowano
18 minut temu, Rafa303 napisał(a):

Pytanie do admin. czy istnieje możliwość  zakładki ''osoby z województwa''.  tzn. chcę reaktywować (poszukuję), ludzi np. z  małopolski. Część z nich jest ,czyta posty itd. to do nich piszę i nawiązuje kontakt. Ale muszę przeglądać wszystkie fora aż znajdę parę osób (oczy już szczypią od przeglądania), jesteście bardzo długo na necie i sporo osób się przewinęło, czy jest to możliwe technicznie ? - nie wiem może za dużo oczekuję.  

image.thumb.png.a81ed77e44f2e22b6ac80794021c5808.png

Skorzystaj z wyszukiwarki i wybierz "Wyszukiwanie użytkowników". Masz tam możliwość wpisania kilku warunków. Przykładowo - kto ma wpisane Brzesko.

• Użytkownicy
Opublikowano

A mógłbyś krok po kroku bo szukam  i dalej nic

• Klubowicze
Opublikowano

Na zdjęciu które wstawił XMarcinX widać wszystko. ( fakt mało wyraźne ale jest )

• Użytkownicy
Opublikowano

Nie widać ! Jezus Maria gdzie szukać. Dobra nie odpowiadajcie dam sam sobie radę

7 minut temu, arturo-bb napisał(a):

Na zdjęciu które wstawił XMarcinX widać wszystko. ( fakt mało wyraźne ale jest )

To nie do Ciebie przepraszam się zdenerwowałem

• Klubowicze
Opublikowano

Tak krok po kroku

Najedź kursorem na pole wyszukiwarki zaraz obok lupy.

Podświetli się napis "wszystkie" z rozwinięciem

Kliknij to ->wybierz uzytkownicy ->potem lupę

Pokaże się menu jak ze zdjęcia

Wybierz zakładkę z prawej Użytkownicy , i wyszukaj po miejscowości.

PS

Nie irytuj się bo Ci żyłka .....🤣

• Użytkownicy
Opublikowano

DZIĘKUJE

12 minut temu, arturo-bb napisał(a):

Tak krok po kroku

Najedź kursorem na pole wyszukiwarki zaraz obok lupy.

Podświetli się napis "wszystkie" z rozwinięciem

Kliknij to ->wybierz uzytkownicy ->potem lupę

Pokaże się menu jak ze zdjęcia

Wybierz zakładkę z prawej Użytkownicy , i wyszukaj po miejscowości.

DZIĘKUJE o to mi chodziło uczę się !

Tragedia 4 osoby a ostatni wpis w 2019 roku. Arturo-bb jeszcze raz dziękuje. Ale ta lista jest bardzo (chyba) nie aktualna.

• Użytkownicy
Opublikowano
23 godziny temu, Rafa303 napisał(a):

23 godziny temu, arturo-bb napisał(a):

Nie irytuj się bo Ci żyłka .....🤣

Tak,  już mi kiedyś ''żyłka pękła'', niestety (albo stety),  jestem już po zawale, może za bardzo chcę. Albo narośl poprzedniej pracy. Tak czy tak dziekuję za wyrozumiałość i pomoc