Sympatycy orzech Opublikowano 14 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Lutego 2010 Smartix ... !piwko możesz coś więcej, fotka hę ... ? TUTAJ masz wyjaśnienie !OKK
GrzechoCnik Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 No to już przegięcie Zgadza się, że przegięcie, no bo jak tu szyberdach otworzyć!?
Gość Tomek_Smartlandia Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Kapuje Orzechu ... A jak ktos nie jest przekonany do smarta to moze to ... chyba : http://www.youtube.com/watch?v=wQ1vosPBoG4
puzon Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Witam! Kupiłem to wozidełko,bo ta zima za długo trwa i skuterkiem nie można pojeździc.Tani był,ale bieg wsteczny się od razu popsuł.Pozdrawiam!
Gość Tomek_Smartlandia Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Tani smart ... z zasady kosztuje później więcej niż można przypuszczać zwłaszcza 600estka benzynowa ... która jest najtańsza
Marynarz Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Najnowsza wersja... (bez komentarza) !w00t !w00t !w00t i wersja na Burgmanie (z kamperkiem w zestawie )
magart Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Kamper ze smarkiem - bajka !w00t , ale ten dźwig ... to chyba ktoś Boga w sercu nie miał !w00t
dr.big Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Widac, ze to jezdzaca reklama jakiegos przedsiebiorstwa dzwigowego !w00t . I to bardzo fajna !w00t .
Gość Lech Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Gdy przeglądam w/w temat jego jednostornność podpowiada mi myśl o niezbyt pochlebnym stwierdzeniu - "Deutchland Deutchland uber alles". Znam takie przysłowie polskie: "Cudze chwalicie, swego nie znacie. Sami nie wiecie, co posiadacie.". Ja się chwalę zimową wersją Burgmana 650. 650 650 650 I kto takiego ma niech się również pochwali.
Sympatycy orzech Opublikowano 5 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Maja 2010 No nie, Lech z krzaków wylazł i wciska swoje 5 groszy !happybth Lechu, u Ciebie tylko pojemność się zgadza. Nasze mają automatyczne skrzynie, ABS, kufer z tyłu, elektryczne szyby, podgrzewane fotele czyli wszystko to co ma B650. I co jest bardziej zimową wersją B650 Maluch vel wozidło czy dostojny SMART !happybth PS. Maluch tak samo często psuje się jak Burgman, sam już nie wiem !happybth PS2. Kto nauczył Cię wstawiać linki??? !happybth
dr.big Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zima przyszla, to mozna cos napisac o smarcie !OKK ... Orzech, zapomniales o airbagach ... PS. Jezdzilem "kaszlakiem" Lecha, przezycie niesamowite , jezdzi super, tylko jednak troche niepewnie sie czlowiek czuje ze wzgledu na bezpieczenstwo ... Ale moze to kwestia przyzwyczajenia, w koncu smart tez nie jest zbyt bezpieczny ...
Gość Lech Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Orzeszku- moje przeoczenie, przepraszam. Widzę, że od długiego czasu chcesz oddać ten mały Twój ZŁOM ciągle naprawiany w warsztacie niejakiego Krzytra w dobre ręce. Uwolnię Cię od tego problemu- wezmę ten ZŁOM!!!!!!!!
Sympatycy orzech Opublikowano 14 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Grudnia 2010 Przyznam, że na kopnym śniegu Smark nie chce zbytnio jeździć. Orzechówka wścieka się na zaspy ale jakoś daje radę. Co do Airbagów - zawsze może Lechu przykleić jaśka na kierownicę i będzie miał poduszki !OKK Lechu to nie złom, większość to plastik. Daj ofertę to pogadamy EDIT: O, Lechu chce kupić Smarta - pomyliłem się, w śniegu idzie jak przecinak
dr.big Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Wystarczy dezaktywowac Trust+ (zlacze OBD zewrzec pin 4 i 7) lub dokupic- dorobic wlacznik, ktory wylacza Trust+ lub ESP. Pomaga to znacznie przy poruszaniu sie w kopnym sniegu . W odpowiedzi : Dokonalem malego tuningu Smarta, delikatna ingerencja w silniku, powiedzmy taki chip tuning zaowocowal odrobine zwiekszona predkoscia maksymalna, ale nie narzekam, generalnie na drodze przestalem miec problemy z wyprzedzaniem, tylko troche lusterka bardziej swiszcza. Oto zrzut z GPS z zanotowana predkoscia maksymalna i srednia predkoscia jaka uzyskalem w drodze do pracy !OKK Troche balem sie robic fotek w czasie jazdy, no ale sami rozumiecie bylem zajety rozmowa przez telefon i prowadzeniem Smarta wiec robienie jeszcze zdjec bylo byl malym przegieciem. Spalanie lekko sie zwiekszylo do 5 litrow ON na 100 km W odpowiedzi na "zapotrzebowanie tuningowe" udalo mi sie zgrac wszystkie aspekty w jedna calosc i teraz smarcik pomyka pare km/h wiecej. Zuzycie wzroslo niestety do 5,752 l/100km :
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Rozumiem, że pierwsze foto, to przejazd ze wschodu na zachód, a drugie z zachodu na wschód. Ja miewam podobne wyniki, tylko spalanie wychodzi w tonach na godzinę.
Gość Lech Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Orzech-czytaj dokładnie bo się srogo pomylisz. Czy ja użyłem wyrazu ;kupię;?
Sympatycy orzech Opublikowano 14 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Grudnia 2010 Kupię, wezmę - ważne żeby ruch był w interesie
dr.big Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zrobcie po prostu zamiane: smart <-> Fiat 126 p
Sympatycy orzech Opublikowano 14 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zrobcie po prostu zamiane: smart <-> Fiat 126 p !OKK Nie mogę Lechowi tego zrobić, tyle świeżości zbytnio Go odmłodni, niech jeździ dalej tym białym parchem
Gość Lech Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Odmłodnieć by się przydało- przy zamianie ORZECH musiałby sporo dołożyć.
Sympatycy spinka Opublikowano 14 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Grudnia 2010 Odmłodnieć by się przydało- przy zamianie ORZECH musiałby sporo dołożyć. OT sorki Nauczył się pisać. Siedzi w domu !OKK i ferment sieje. A obiad gdzie????
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Grudnia 2010 Administrator Opublikowano 14 Grudnia 2010 Wystarczy dezaktywowac Trust+ (zlacze OBD zewrzec pin 4 i 7) lub dokupic- dorobic wlacznik, ktory wylacza Trust+ lub ESP. Pomaga to znacznie przy poruszaniu sie w kopnym sniegu . Z Trust+ cieżko w kopnym śniegu... ale o tej porze roku i przy aktualnych warunkach bałbym się wsiąść do F2 z zdeaktywowanym Trust+. Przy jego długości wystarczy jeden niewłaściwy ruch gazem i kręcimy takie popisy na szosie, że... . Dokonalem malego tuningu Smarta, delikatna ingerencja w silniku, powiedzmy taki chip tuning zaowocowal odrobine zwiekszona predkoscia maksymalna, ale nie narzekam, generalnie na drodze przestalem miec problemy z wyprzedzaniem, tylko troche lusterka bardziej swiszcza. Oto zrzut z GPS z zanotowana predkoscia maksymalna i srednia predkoscia jaka uzyskalem w drodze do pracy Troche balem sie robic fotek w czasie jazdy, no ale sami rozumiecie bylem zajety rozmowa przez telefon i prowadzeniem Smarta wiec robienie jeszcze zdjec bylo byl malym przegieciem. Spalanie lekko sie zwiekszylo do 5 litrow ON na 100 km W odpowiedzi na "zapotrzebowanie tuningowe" udalo mi sie zgrac wszystkie aspekty w jedna calosc i teraz smarcik pomyka pare km/h wiecej. Zuzycie wzroslo niestety do 5,752 l/100km : Nalatali się chłopaki JumboJetami i się popisują... !OKK Kupię, wezmę - ważne żeby ruch był w interesie ... lub interes w ruchu...
Sympatycy orzech Opublikowano 21 Grudnia 2010 Sympatycy Opublikowano 21 Grudnia 2010 No i się zadziało, Smart poszedł na prezent świąteczny do jakiejś szczęśliwej Pani. Będzie miała niespodziankę w piątek
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 26 Grudnia 2010 Klubowicze Opublikowano 26 Grudnia 2010 Wpadła mi w ręce taka wersja dla piaskowego dziadka . (sorki jeśli już było)
Mareczek Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 A takim to bym pośmigał na zimowe imprezy. Klik
Rekomendowane odpowiedzi