Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Stycznia 2010 Administrator Opublikowano 9 Stycznia 2010 Dobrze ze to tylko reklamowka !happybth !OKK !OK No wiesz, po tempie z jakim poruszał się ten 451 mogłem domniemać, że może służyć jako ekspresowa opróżniarka śmieci dla wyjątkowych klientów !w00t
dr.big Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 A teraz bez jaj, juz kilka razy widzialem smarta- "smieciarke", zatrudniany jest czasami w jakis parkach, czy strefach dla pieszych i przy obsludze imprez... czyli wszedzie tam, gdzie przejazd 4oo jest dosc utrudniony !happybth .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Stycznia 2010 Administrator Opublikowano 9 Stycznia 2010 czyli wszedzie tam, gdzie przejazd 4oo jest dosc utrudniony . A kojarzysz te fotki? Tam też przejazd był utrudniony
puzon Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Witam. I ja miałem ochotę kupić smarka cdi,ale kolega Orzech mi odradzał! Pozdrawiam!
Sympatycy orzech Opublikowano 10 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 10 Stycznia 2010 Witam. I ja miałem ochotę kupić smarka cdi,ale kolega Orzech mi odradzał! Pozdrawiam! ???????
Pleban Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Witam. I ja miałem ochotę kupić smarka cdi,ale kolega Orzech mi odradzał! Pozdrawiam! ??????? Widzisz Orzech`u. Mniej pijesz- więcej pamiętasz.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Stycznia 2010 Administrator Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witam. I ja miałem ochotę kupić smarka cdi,ale kolega Orzech mi odradzał! Pozdrawiam! ??????? No wiesz co Peanut...! Jak mogłeś...
dr.big Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witam. I ja miałem ochotę kupić smarka cdi,ale kolega Orzech mi odradzał! Pozdrawiam! A co takiego zlego mowil o cudownym smarcie fortwo cdi ??? Niedobry Orzech ...
Sympatycy orzech Opublikowano 11 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 11 Stycznia 2010 Kolega, kolega, raz widział i kolega Bez obrazy, tak mi się wyrwało Smart mnie wnerwił ostatnio więc ...... mam go gdzieś. Pierdzi, pryka, kopci, pali jak smok i na dodatek jeździć nie chce kutafon zafajdany
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Stycznia 2010 Administrator Opublikowano 11 Stycznia 2010 Kolega, kolega, raz widział i kolega Bez obrazy, tak mi się wyrwało Smart mnie wnerwił ostatnio więc ...... mam go gdzieś. Pierdzi, pryka, kopci, pali jak smok i na dodatek jeździć nie chce kutafon zafajdany Wymień kutafonkowi zaworka EGR'ka a on z wdzięczości zrobi Ci dobrze I mniej będzie ciągnął paliwka
Administrator Artix Opublikowano 11 Stycznia 2010 Administrator Opublikowano 11 Stycznia 2010 No orzech co chcesz, nauczyles smarkacza pic i palic to teraz jak go besztach to na ciebie prycha, ot smarkacz jeden
Sympatycy orzech Opublikowano 13 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 13 Stycznia 2010 Smarcik już śmiga. Czyszczenie EGR-u załatwiło sprawę, dzięki Krzytro !happybth
Klubowicze krzytro Opublikowano 13 Stycznia 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Stycznia 2010 Smarcik już śmiga. Czyszczenie EGR-u załatwiło sprawę, dzięki Krzytro !happybth No problem,ale wpadnij po dowód rejestracyjny !happybth
Gość Tomek_Smartlandia Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Ooooo ... nareszcie temat w którym wiem o co kaman . Nie wiedziałem, że smart to zimowa wersja burgamana ... tak czy siak też mam smartka a ponieważ nie potrafie jeszcze tu wklejać fotek (jakby mi ktoś krok po kroku na PW to będe wdzięczny) ... wklejam link do artykułu z fotką o moim Filipie ... !happybth taaa ... wiemmmm ... ma imię !happybth ale posypuję truskawki cukrem . Na planecie z której pochodzę mamy tam taki obyczaj w kategorii BEZ ŚCIEMY robić testy swoich aut i dzielić się tą wiedzą z innymi forumowiczami http://www.smartlandia.pl/viewtopic.php?t=257 Naprawdę niedaleko siebie przebiegaja linie tych dwóch pasji !YES Fajnie !YES
Sympatycy orzech Opublikowano 11 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 11 Lutego 2010 My nie zamieszczamy testów swoich skuterów ponieważ nie różnią się one niczym od tych ze strony tytułowej, jak ktoś coś zmodernizuje wtedy opisuje to w odpowienim dziale. PS. Witamy kolejnego Smarta na Burgmanii. PW poszło.
dr.big Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 (...)ponieważ nie różnią się one niczym(...) No jak nie !happybth , jeden moze przeciez byc niebiesko- srebrny, a drugi srebrno- niebieski !happybth ...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Lutego 2010 Administrator Opublikowano 11 Lutego 2010 Poza tym w maxi !scooter nie ma tridionu, więc i rozbieżności w mix-kolorach brak
Sympatycy orzech Opublikowano 12 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 12 Lutego 2010 No to już przegięcie !happybth
Klubowicze krzytro Opublikowano 12 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 12 Lutego 2010 No to już przegięcie !happybth Orzech ,jest ok przecież to typowa ciężarówka !happybth
Gość Tomek_Smartlandia Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Na taki manewr bym się nie odważył ... z tą lodówką . Trzeba jarać naprawdę Hot Stuff żeby wpaśc na coś takiego ... . Choć mój obecny smartek z założenia wyklucza taki pomysł nawet na dołku ... Chopcy ... jak te skutery tak oprócz koloru sie niczym nie różnią to może lepiej i taniej będzie ściepnąć się kupić sobie jeden a potem pożyczac wg grafika . Ilu tu obecnie jest zimowych burgmanów ... ze mną około 5, 6 sztuk !w00t ? Fajnie
Administrator Artix Opublikowano 12 Lutego 2010 Administrator Opublikowano 12 Lutego 2010 Ja sie doliczylem 8 sztuk razem z toba. kurcze a moze 9 To jest tak pospolite auto ze pelno Burgmaniakow ma smarta w kolekcji, no po za mna bo ja mam jedyna wersje o nazwie Smartix
dr.big Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 No to już przegięcie Ustawione do zdjecia , przy pierwszym, nawet lekkim hamowaniu by fiknela...
Gość Tomek_Smartlandia Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Ja sie doliczylem 8 sztuk razem z toba. kurcze a moze 9 !YES To jest tak pospolite auto ze pelno Burgmaniakow ma smarta w kolekcji, no po za mna bo ja mam jedyna wersje o nazwie Smartix Smartix ... możesz coś więcej, fotka hę ... ? Fajne jest to coś (skuter) z Twojego Avatara ... jak mały pojazd kosmaczny z klatka bezpieczeństwa jak jajko !piwko A ta lodówka ... każdy z nas przenosil kiedyś taka pewnie i wie, że ona swoje waży, zastanawiam się jeśli nawet jest to ustawione do foty jak wytrzymał to dach smarta ... puuuffffff. Chyba, że mistyfikacja jest pełna i jeszt to tylko obudowa ... puszka !OKK
Rekomendowane odpowiedzi