Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano
Dobrze ze to tylko reklamowka !happybth !OKK !OK

No wiesz, po tempie z jakim poruszał się ten 451 mogłem domniemać, że może służyć jako ekspresowa opróżniarka śmieci dla wyjątkowych klientów !w00t

Opublikowano

A teraz bez jaj, juz kilka razy widzialem smarta- "smieciarke", zatrudniany jest czasami w jakis parkach, czy strefach dla pieszych i przy obsludze imprez... czyli wszedzie tam, gdzie przejazd 4oo jest dosc utrudniony !happybth .

• Administrator
Opublikowano
czyli wszedzie tam, gdzie przejazd 4oo jest dosc utrudniony :D .

A kojarzysz te fotki? Tam też przejazd był utrudniony :D

img1960ol.jpg

img1961j.jpg

Opublikowano

Witam. I ja miałem ochotę kupić smarka cdi,ale kolega Orzech mi odradzał! Pozdrawiam! :lol:

• Sympatycy
Opublikowano
Witam. I ja miałem ochotę kupić smarka cdi,ale kolega Orzech mi odradzał! Pozdrawiam! :lol:

???????

Opublikowano

???????

Widzisz Orzech`u. Mniej pijesz- więcej pamiętasz. :lol::lol::lol:

• Administrator
Opublikowano
Witam. I ja miałem ochotę kupić smarka cdi,ale kolega Orzech mi odradzał! Pozdrawiam! :P

???????

No wiesz co Peanut...! :P

Jak mogłeś... :P:P

Opublikowano
Witam. I ja miałem ochotę kupić smarka cdi,ale kolega Orzech mi odradzał! Pozdrawiam! :P

A co takiego zlego mowil o cudownym smarcie fortwo cdi :P ???

Niedobry Orzech :P:P:P;) ...

• Sympatycy
Opublikowano

Kolega, kolega, raz widział i kolega :P:P

Bez obrazy, tak mi się wyrwało :P

Smart mnie wnerwił ostatnio więc ...... mam go gdzieś.

Pierdzi, pryka, kopci, pali jak smok i na dodatek jeździć nie chce kutafon zafajdany :P;)

• Administrator
Opublikowano
Kolega, kolega, raz widział i kolega :P  :P

Bez obrazy, tak mi się wyrwało :P

Smart mnie wnerwił ostatnio więc ...... mam go gdzieś.

Pierdzi, pryka, kopci, pali jak smok i na dodatek jeździć nie chce kutafon zafajdany ;)  :P

Wymień kutafonkowi zaworka EGR'ka a on z wdzięczości zrobi Ci dobrze :D

I mniej będzie ciągnął paliwka :P

• Administrator
Opublikowano

No orzech co chcesz, nauczyles smarkacza pic i palic to teraz jak go besztach to na ciebie prycha, ot smarkacz jeden :P

• Sympatycy
Opublikowano

Smarcik już śmiga. Czyszczenie EGR-u załatwiło sprawę, dzięki Krzytro !happybth

• Klubowicze
Opublikowano
Smarcik już śmiga. Czyszczenie EGR-u załatwiło sprawę, dzięki Krzytro !happybth

No problem,ale wpadnij po dowód rejestracyjny !happybth

• 4 tygodnie później...
Gość Tomek_Smartlandia
Opublikowano

Ooooo ... nareszcie temat w którym wiem o co kaman ;) . Nie wiedziałem, że smart to zimowa wersja burgamana ... tak czy siak też mam smartka a ponieważ nie potrafie jeszcze tu wklejać fotek (jakby mi ktoś krok po kroku na PW to będe wdzięczny) ... wklejam link do artykułu z fotką o moim Filipie ... !happybth taaa ... wiemmmm ... ma imię !happybth ale posypuję truskawki cukrem ;) .

Na planecie z której pochodzę mamy tam taki obyczaj w kategorii BEZ ŚCIEMY robić testy swoich aut i dzielić się tą wiedzą z innymi forumowiczami :)

http://www.smartlandia.pl/viewtopic.php?t=257

Naprawdę niedaleko siebie przebiegaja linie tych dwóch pasji !YES Fajnie !YES

• Sympatycy
Opublikowano

My nie zamieszczamy testów swoich skuterów ponieważ nie różnią się one niczym od tych ze strony tytułowej, jak ktoś coś zmodernizuje wtedy opisuje to w odpowienim dziale.

PS. Witamy kolejnego Smarta na Burgmanii.

PW poszło.

Opublikowano
(...)ponieważ nie różnią się one niczym(...)

No jak nie !happybth , jeden moze przeciez byc niebiesko- srebrny, a drugi srebrno- niebieski !happybth ...

• Administrator
Opublikowano

Poza tym w maxi !scooter nie ma tridionu, więc i rozbieżności w mix-kolorach brak :blink:

Opublikowano

www.absurdarium.pl_2010-02-07_27.jpg

!happybth !happybth !happybth

• Sympatycy
Opublikowano

No to już przegięcie !happybth

• Klubowicze
Opublikowano
No to już przegięcie !happybth

Orzech ,jest ok przecież to typowa ciężarówka !happybth

Gość Tomek_Smartlandia
Opublikowano

Na taki manewr bym się nie odważył ... z tą lodówką :) . Trzeba jarać naprawdę Hot Stuff żeby wpaśc na coś takiego ... ;) . Choć mój obecny smartek z założenia wyklucza taki pomysł nawet na dołku ... :D

Chopcy ... jak te skutery tak oprócz koloru sie niczym nie różnią to może lepiej i taniej będzie ściepnąć się kupić sobie jeden a potem pożyczac wg grafika whist . Ilu tu obecnie jest zimowych burgmanów ... ze mną około 5, 6 sztuk !w00t ? Fajnie whist

• Administrator
Opublikowano

Ja sie doliczylem 8 sztuk razem z toba. :D kurcze a moze 9 whist

To jest tak pospolite auto ze pelno Burgmaniakow ma smarta w kolekcji, no po za mna bo ja mam jedyna wersje o nazwie Smartix

Opublikowano
No to już przegięcie whist

Ustawione do zdjecia :D , przy pierwszym, nawet lekkim hamowaniu by fiknela...

Gość Tomek_Smartlandia
Opublikowano
Ja sie doliczylem 8 sztuk razem z toba. :lol: kurcze a moze 9  !YES

To jest tak pospolite auto ze pelno Burgmaniakow ma smarta w kolekcji, no po za mna bo ja mam jedyna wersje o nazwie Smartix

Smartix ... :) możesz coś więcej, fotka hę ... ?

Fajne jest to coś (skuter) z Twojego Avatara ... jak mały pojazd kosmaczny z klatka bezpieczeństwa jak jajko !piwko

A ta lodówka ... każdy z nas przenosil kiedyś taka pewnie i wie, że ona swoje waży, zastanawiam się jeśli nawet jest to ustawione do foty jak wytrzymał to dach smarta ... puuuffffff. Chyba, że mistyfikacja jest pełna i jeszt to tylko obudowa ... puszka !OKK