tomcrack Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Panie i panowie, Mam pytanie do wszystkich, którzy wybierają się do Malborka. Czy Ktoś z Szanownych planuje może jechać w sobotę bardzo rano, mam na myśli około 4:30- 5:00 z Warszawy? Ja właśnie tak myślę, żeby o tej godzinie się wybrać. Ktoś może dołączy.
Sympatycy siemik Opublikowano 18 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 18 Maja 2011 Siemka. Donio. Marcin i Lucyna z dzieckiem dopisani pod nr. 63 i 64. Marynarz dopisany zostałeś pod nr. 46. Pozdrawiam Siemik
wooferai Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Późno, bo późno, ale melduję się na zlocie. Jak jeszcze są koszulki to XL z chęcią przygarnę.
Sympatycy siemik Opublikowano 22 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 22 Maja 2011 Późno, bo późno, ale melduję się na zlocie. Jak jeszcze są koszulki to XL z chęcią przygarnę. Siemka Dopisany zostałeś pod nr. 153
Bobas Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Marynarz masz namiot!!! WOW Ja mam tylko śpiwór Może jakieś konsorcjum stworzymy Jak mi strzelisz gratis przegląd przy Burku to dam Ci namiot. Taki z Biedronki, ale na zlot dasz radę !piwko !OKK Do zobaczyska w Malborku.
dzygit Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Witam. Proszę o dopisanie moich 2oo i namiotu. Będę z synem (Wojtek lat 12). Koszulki L i M. Pozdrawiam.
Sympatycy siemik Opublikowano 23 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 23 Maja 2011 Siemka. Proszę się nie martwić że nie dopisuję już na listę forumowa. Wszystkie osoby dopisujące się na forum są dopisywane tylko troszkę w inny sposób.Osoby nie będące na liście forumowej proszę o nie wpłacanie już na konto zlotowe tylko na miejscu. Pozdrawiam Siemik
Gość Pub Baszta Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Zapraszamy wszystkich uczestników 'Burgmanii' na chłodnego browarka w ciepły lub na ciepłego w chłodny wieczór. Miła atmosfera w krzyżackich murach, dobra muzyka, smaczne piwko, możliwość gry w piłkarzyki i Darta. Nasz Pub Baszta znajdziecie obok mostu drogowego na rzece Nogat, z lewej strony, wjeżdżając od Gdańska. Otwieramy o godz.17.00. Każdy uczestnik zjazdu będzie miał 10% zniżki. Serdecznie Zapraszamy!!! Info o Pub'ie znajdziecie na www......... lub na naszym profilu na xxx: xxxxxxx
Sympatycy siemik Opublikowano 25 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 25 Maja 2011 Pub Baszta - Nie wiem czy można tak sobie wejść i zareklamować na naszym forum.Ze mną tego posta proszę nie kojarzyć.
dr.big Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Grzesiek, nie przejmuj sie, chlodne piwko to my bedziemy mieli na zlocie. PS. Uzytkownik zablokowany za probe reklamy .
jarek.sz Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Witam. Potwierdzam dokonanie przelewu za dwie osoby. Będę z kobietą (Małgosia). Koszulki XL i M. Pozdrawiam. Jarek
Sympatycy siemik Opublikowano 25 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 25 Maja 2011 Grzesiek, nie przejmuj sie, chlodne piwko to my bedziemy mieli na zlocie, nie musimy przesiadywac w jakiejs spelunce . PS. Uzytkownik zablokowany za probe reklamy . Dzięki.Nie znam tam nikogo i z nikim nie rozmawiałem. Witam. Potwierdzam dokonanie przelewu za dwie osoby. Będę z kobietą (Małgosia). Koszulki XL i M. Pozdrawiam. Jarek jarek.sz Dopisany zostałeś pod nr. 31 i Małgosia nr. 32. Pozdrawiam Siemik
Tomekgdz Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Siemik Ty musisz zrobić tam porządek w tej Baszcie !guns no chyba, że Ja będę tam obsługiwany !piwko Gratis !YES
dr.big Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Dobra, wypada chyba jutro wstepnie powoli zaczac sie pakowac na zlot !scooter ...
Sympatycy orzech Opublikowano 27 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 27 Maja 2011 Bigu, już w weekend jedziesz do M???????? Ja wybieram się w środę, widać potrzebuję mniej czasu na aklimatyzację !piwko !holiday
dr.big Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Spokojnie, w Malborku tez bede w srode , musze jeszcze w GP zmienic opone, klocki, oleje... Dlatego pisze o "pakowaniu sie" ... Edit: Kurcze, moglem przyjechac eLTekiem, stoi przygotowany i nic nie trzeba w nim robic, tylko jezdzic .
Sympatycy Kubo Opublikowano 27 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 27 Maja 2011 NoNo... ja wpadam we czwartek po południu jakoś... Wyruszam koło 8 z domu więc z 6-7godzin max i będę na lajcie :] Takoż porządzimy Panowie coś na pewno
Miro71 Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 a ja juz spakowany i chyba pierwszy ktory wyrusza do Malborka hihihi ( no jak narazie chyba najdalej odlegly ) Ruszam jutro mam postoje w Nürnberg, Prag, Jastrzebie no i w piatek juz z grupa SLASK Malbork .... do zobaczenia ::::::::-) Miro
orcio Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Za tydzień o tej porze to już Malbork będzie !USA zdobyty
Stalowka Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Dzien dobry, Prosze o dopisanie do listy. Bede w sobote rano. Ciesze sie na spotkanie! Do zobaczenia za tydzien! Rafal
dr.big Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Jutro rano rusza awa63, uczestnik zlotu z Hilden/Duesseldorf (ma ok. 1050 km do przejechania) na AN400Y.
Marynarz Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Wahałem się do ostatniej chwili czy jechać... no i decyzja zapadła... JADĘ , tak więc Siemik dopisz i moje dupsko do listy (opłata na miejscu) a mało tego to będę w Malborku już we wtorek koło południa !OKK do zo...
QRT Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Czy jak będę chciał z synkiem podjechać tylko na paradę (będę dość blisko i będę miał ze 2-3 godz. wolnego) to tez muszę uiścić opłatę?
moro Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Proszę o dopisanie do listy uczestników. Ja + żonka. Koszulka 2 x M. Namiot. Opłąta na miejscu.
Sympatycy siemik Opublikowano 30 Maja 2011 Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2011 Czy jak będę chciał z synkiem podjechać tylko na paradę (będę dość blisko i będę miał ze 2-3 godz. wolnego) to tez muszę uiścić opłatę? Nie ale jeśli będziesz chciał mieć koszulkę zlotową i czapeczkę to będzie możliwość kupienia na miejscu. Pozdrawiam Siemik ps. Ja od dzisiaj mam wolne .
Rekomendowane odpowiedzi