Skocz do zawartości
Forum Burgmania

VII Ogólnopolski Zlot Maxi Skuterowy 3-5.06.2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panie i panowie,

Mam pytanie do wszystkich, którzy wybierają się do Malborka.

Czy Ktoś z Szanownych planuje może jechać w sobotę bardzo rano, mam na myśli około 4:30- 5:00 z Warszawy?

Ja właśnie tak myślę, żeby o tej godzinie się wybrać. Ktoś może dołączy.

• Sympatycy
Opublikowano

Siemka.

Donio. Marcin i Lucyna z dzieckiem dopisani pod nr. 63 i 64.

Marynarz dopisany zostałeś pod nr. 46.

Pozdrawiam Siemik

Opublikowano

Późno, bo późno, ale melduję się na zlocie.

Jak jeszcze są koszulki to XL z chęcią przygarnę.

• Sympatycy
Opublikowano

Późno, bo późno, ale melduję się na zlocie.

Jak jeszcze są koszulki to XL z chęcią przygarnę.

Siemka

Dopisany zostałeś pod nr. 153

Opublikowano

Marynarz masz namiot!!! WOW

Ja mam tylko śpiwór

Może jakieś konsorcjum stworzymy ;)

Jak mi strzelisz gratis przegląd przy Burku to dam Ci namiot.

Taki z Biedronki, ale na zlot dasz radę !piwko !OKK

Do zobaczyska w Malborku.

Opublikowano

Witam.

Proszę o dopisanie moich 2oo i namiotu. Będę z synem (Wojtek lat 12). Koszulki L i M.

Pozdrawiam.

• Sympatycy
Opublikowano

Siemka.

Proszę się nie martwić że nie dopisuję już na listę forumowa. Wszystkie osoby dopisujące się na forum są dopisywane tylko troszkę w inny sposób.Osoby nie będące na liście forumowej proszę o nie wpłacanie już na konto zlotowe tylko na miejscu.

Pozdrawiam Siemik

Gość Pub Baszta
Opublikowano

Zapraszamy wszystkich uczestników 'Burgmanii' na chłodnego browarka w ciepły lub na ciepłego w chłodny wieczór.

Miła atmosfera w krzyżackich murach, dobra muzyka, smaczne piwko, możliwość gry w piłkarzyki i Darta.

Nasz Pub Baszta znajdziecie obok mostu drogowego na rzece Nogat, z lewej strony, wjeżdżając od Gdańska.

Otwieramy o godz.17.00. Każdy uczestnik zjazdu będzie miał 10% zniżki.

Serdecznie Zapraszamy!!!

Info o Pub'ie znajdziecie na www......... lub na naszym profilu na xxx: xxxxxxx

• Sympatycy
Opublikowano

Pub Baszta :) - Nie wiem czy można tak sobie wejść i zareklamować na naszym forum.Ze mną tego posta proszę nie kojarzyć.

Opublikowano

Grzesiek, nie przejmuj sie, chlodne piwko to my bedziemy mieli na zlocie.

PS. Uzytkownik zablokowany za probe reklamy :) .

Opublikowano

Witam.

Potwierdzam dokonanie przelewu za dwie osoby. Będę z kobietą (Małgosia). Koszulki XL i M.

Pozdrawiam.

Jarek

• Sympatycy
Opublikowano

Grzesiek, nie przejmuj sie, chlodne piwko to my bedziemy mieli na zlocie, nie musimy przesiadywac w jakiejs spelunce :) .

PS. Uzytkownik zablokowany za probe reklamy :) .

Dzięki.Nie znam tam nikogo i z nikim nie rozmawiałem.

Witam.

Potwierdzam dokonanie przelewu za dwie osoby. Będę z kobietą (Małgosia). Koszulki XL i M.

Pozdrawiam.

Jarek

jarek.sz Dopisany zostałeś pod nr. 31 i Małgosia nr. 32.

Pozdrawiam Siemik

Opublikowano

Siemik Ty musisz zrobić tam porządek w tej Baszcie !guns no chyba, że Ja będę tam obsługiwany !piwko Gratis !YES

Opublikowano

Dobra, wypada chyba jutro wstepnie powoli zaczac sie pakowac na zlot ;) !scooter :P ...

• Sympatycy
Opublikowano

Bigu, już w weekend jedziesz do M????????

Ja wybieram się w środę, widać potrzebuję mniej czasu na aklimatyzację !piwko !holiday

Opublikowano

Spokojnie, w Malborku tez bede w srode ;) , musze jeszcze w GP zmienic opone, klocki, oleje... Dlatego pisze o "pakowaniu sie" :) ...

Edit: Kurcze, moglem przyjechac eLTekiem, stoi przygotowany i nic nie trzeba w nim robic, tylko jezdzic :P .

• Sympatycy
Opublikowano

NoNo...

ja wpadam we czwartek po południu jakoś... Wyruszam koło 8 z domu więc z 6-7godzin max i będę na lajcie :]

Takoż porządzimy Panowie coś na pewno :P

Opublikowano

a ja juz spakowany i chyba pierwszy ktory wyrusza do Malborka hihihi ( no jak narazie chyba najdalej odlegly )

Ruszam jutro mam postoje w Nürnberg, Prag, Jastrzebie no i w piatek juz z grupa SLASK Malbork .... do zobaczenia ::::::::-)

Miro

Opublikowano

Za tydzień o tej porze to już Malbork będzie !USA zdobyty

Opublikowano

Dzien dobry,

Prosze o dopisanie do listy. Bede w sobote rano. Ciesze sie na spotkanie!

Do zobaczenia za tydzien!

Rafal

Opublikowano

Jutro rano rusza awa63, uczestnik zlotu z Hilden/Duesseldorf (ma ok. 1050 km do przejechania) na AN400Y.

Opublikowano

Wahałem się do ostatniej chwili czy jechać...

no i decyzja zapadła... JADĘ :) , tak więc Siemik dopisz i moje dupsko do listy :) (opłata na miejscu)

a mało tego to będę w Malborku już we wtorek koło południa !OKK

do zo... :)

Opublikowano

Czy jak będę chciał z synkiem podjechać tylko na paradę (będę dość blisko i będę miał ze 2-3 godz. wolnego) to tez muszę uiścić opłatę?

Opublikowano

Proszę o dopisanie do listy uczestników. Ja + żonka. Koszulka 2 x M. Namiot. Opłąta na miejscu.

• Sympatycy
Opublikowano

Czy jak będę chciał z synkiem podjechać tylko na paradę (będę dość blisko i będę miał ze 2-3 godz. wolnego) to tez muszę uiścić opłatę?

Nie ale jeśli będziesz chciał mieć koszulkę zlotową i czapeczkę to będzie możliwość kupienia na miejscu.

Pozdrawiam Siemik

ps. Ja od dzisiaj mam wolne :) .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...