michu Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Czaro No ,no super fota A to My po imprezce na rynku !scooter Edtyt. Postrach podziemi !placz2 .... a tu kilka fotek :Osieczna Międzyrzecze Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Czaro świetne widoki !placz2 nie będę gorsza i też zazdroszczę! Michu imprezka widzę udana mętny wzrok wesoło było !scooter Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Wyjazd był bardzo udany !scooter !placz2 Wspaniałe wspomnienia na długo zostaną w naszych główkach. Aby do następnego razu Czaro, super fota. Fundas, miło Cię znowu widzieć. Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Czas stworzyć listę Go To Tleń !scooter . Jestem za jednym noclegiem.Do kompletu w domku potrzeba co najmniej 5 chłopa ale może być więcej. Zapraszam. Ceny podałem wcześniej. 11-12.09.2010 Tleń. kwatera -> ośrodek PTTK. 1. LWfilip Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Na tą chwilę nie mogę na 100% odpowiedzieć. Nie wiem jeszcze jak ułoży mi się w robocie Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 A ja w życiu nie byłem w Szczecinie. LWfilip to dawaj na skuta przecież to nie daleko, masz jak w banku przewodnika. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Wszyscy opaleni i w koszulkach, a ja musiałem na urlopie założyć polarka.......... Czaro, byłeś tam na ? Jak pamiętam da się tam tylko wejść, albo wjechać pociągiem... PS 1 Ale zazdraszczam! Od 12 lat w czasie letnich wakacji uciekam w takie klimaty... PS 2 Pomorskie, kujwasko-pomorskie, zachodniopomorskie... Dużo nas! Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Czas stworzyć listę Go To Tleń . Jestem za jednym noclegiem.Do kompletu w domku potrzeba co najmniej 5 chłopa ale może być więcej. Zapraszam. Ceny podałem wcześniej.11-12.09.2010 Tleń. kwatera -> ośrodek PTTK. 1. LWfilip Ja też będę wiedział za parę dni jak nam się poukłada z robotą Będziemy w kontakcie Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Ja mogę tylko w niedzielę - robota . Jeszcze wspominam nasz wypad do Osiecznej ,ale jakoś nie przypominam sobie zdjęcia nr. 16 zapodane przez Michałka tj. Bobas tańczący w kółku z jakimiś dziećmi . Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 ,ale jakoś nie przypominam sobie zdjęcia nr. 16 zapodane przez Michałka tj. Bobas tańczący w kółku z jakimiś dziećmi . Może musisz zmienić dilera Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Ja mogę tylko w niedzielę - robota .Jeszcze wspominam nasz wypad do Osiecznej ,ale jakoś nie przypominam sobie zdjęcia nr. 16 zapodane przez Michałka tj. Bobas tańczący w kółku z jakimiś dziećmi . Może troszkę nam co nie co umknęło Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Ja w kółku z dziećmi !!!??? O czym Wy mówicie Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Czaro, byłeś tam na ? Jak pamiętam da się tam tylko wejść, albo wjechać pociągiem... Wjechałem tam pociągiem... Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Jeśli chodzi o Tleń ... to mam zarezerwowany 12 września na wypad z Wami.... i prawdopodobnie bez noclegu ale wszystko sie może zdarzyć !OKK Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Mamy jeszcze trochę czasu ale nie za dużo. Deklarujcie terminy i wpisuję na listę. Mam plan na pobyt już od piątku ale to zależy od pełnej obsady domku. Dostosuję się. Podobno pogoda ma mieć się dobrze więc liczę na spontaniczne reakcje. Odnośnik do komentarza
orcio Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Witam ja niestety nie dam rady ale mam nadzieję że choć na chwilę uda mi się do was dołączyć Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Ja i Marysia jesteśmy zainteresowani spotkaniem w Tleniu. Listy uczestników na razie nie widać? PS. I do Warszawy można sobie bryknąć na jakieś !OKK Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Ja piszę się tylko na niedzielę nie wiedziałam że do Warszawy tak nie daleko !OKK Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Siemka. Fajnie że wycieczka się udała, fotki zajefajne. Jeśli chodzi o spota dwunastego to mogę sobie pozwolić tylko na przyjazd w niedzielę. Pozdrawiam Siemik. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Ja niestety nie dam rady przyjechać nawet na jeden dzień !happybth 11-12 września idę do pracy !OKK Szkoooooooddda !!!!!!!! Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Bobasku wielka szkoda !happybth Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Ja i Marysia jesteśmy zainteresowani spotkaniem w Tleniu. Listy uczestników na razie nie widać? PS. I do Warszawy można sobie bryknąć na jakieś ... Stolicę przenieśli bliżej nas , teraz to rzut beretem , a i na spoty czwartkowe będziemy zaglądać . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Siemka To co? jadzim w na sobotę i niedzielę może tu http://noclegi.onet.pl/przystan-tlen,tlen.html chyba najtaniej Słuchajcie krótka piłka jadziem i już Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Czyli, że jak ? Jakieś inne miejsce?? Dla mnie to nie problem. Dostosuję się. Chcę być w Tleniu od soboty i wypić w fajnym towarzystwie. 1. michu 2. LWfilip Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi