michu Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Siemka Chetnie się spotkamy , postaramy sie zjawić a teraz czekam na Robsonka z Ritą Odnośnik do komentarza
DIZEL Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Jak w tym terminie to ja chętnie przyłączę się do spotkania , będzie miło spotkać się ze starymi znajomymi oraz poznać nowe(z forum) na żywo . pozdrawiam DIZEL Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Jak by się komuś pomyliło i nie wie gdzie się spotkamy naduś tu Oczywiście ze swej stromy deklaruję obsługę fotograficzną Naszego spotkania.Spotkanie tak wielu Maxi w Tleniu to prawie zlot choć tylko jednodniowy. Już nie mogę się doczekać. Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Oczywiście ze swej stromy deklaruję obsługę fotograficzną Naszego spotkania. Siemka.Teraz z tymi fotkami trzeba uważać . A ja jeszcze nie sprawdzałem gdzie jest to spotkanko,sprawdzę dopiero przed wyjazdem.Jeśli jest to w obrębie jednego pełnego zbiornika - myślę oczywiście w jedną stronę i o Suzuki a nie o "H...i" to żaden problemik. Jak dobrze wszystko się ułoży to i Burgerman z Olgą dołączą się. Pozdrawiam Siemik Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Cieszę się że pod pasowałam z terminem tylko żeby nie padało. Upiorek tobie pasuje bo nic nie napisałeś ? Siemik masz około 100 km Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Witam . Termin oki . No a ten z Malborka się czepia . Na Malbork . Ty koleś nie fikaj , i Zacnej nie tykaj . . Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Czyli 12.09? bo juz sie powoli gubię Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 No taki 12.09.2010 i w tym temacie nic się nie zmieniło. Miejsce Tleń . Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 HI.HI. nie czepiam się tylko chciałem rozwinąć jakąś dyskusję bo coś nudno na naszym forum . Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Ty Ty ja Cię znam . Zacnej nie tykaj . Nudno Mu walnij . Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Ty Ty ja Cię znam . Zacnej nie tykaj . Nudno Mu walnij . Nie mogę bo zaraz z Sylwią i Dizlami, śmigamy do Gdańska. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Nudy na budy na naszym forum, bo wszyscy wakacjami żyją, a niektórzy nawet zbliżającymi się wyjazdami na . Trzeba maszynę szmaciskiem przeciągnąć Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Matko !happybth to jeszcze cały miesiąc !happybth Pytanie dotyczy widzę tam takie ładne domki, dlaczego nie zostać dwa dni !happybth Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 No nie wiem. Można rozeznać sprawę. Tym bardziej, że planuję wyskok na rekonesans do Tlenia. Mogę zapytać i jak by byli chętni to może i ja się skuszę. Każda okazja na !happybth jest dobra . Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 jak by byli chętni to może i ja się skuszę. Każda okazja na !happybth jest dobra . HI.HI. Co nie czytałeś postu wyżej ? Jeden już jest ja mogę być następny !happybth . Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Może jakiś domek by się znalazł http://noclegi.onet.pl/noclegi-tlen,0.html nie znam okolicy na tyle żeby coś doradzić. Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 jak by byli chętni to może i ja się skuszę. Każda okazja na jest dobra . HI.HI. Co nie czytałeś postu wyżej ? Jeden już jest ja mogę być następny . No czytałem właśnie i dlatego podjąłem decyzję o zorganizowaniu tego domku. Z racji innych obowiązków to będzie jedna z ostatnich okazji na !TAZ spotkania . Myślę, że pojadę do Tlenia już w tą niedzielę i czegoś się dowiem. Sezon ma się ku końcowi więc nie powinno być problemu. P.S.1 Wstępne rozeznanie wskazuje na Ośrodek PTTK w Tleniu. Byłem tam kilka razy, całkiem przyjemnie, jest sporo miejsca na Nasze sprzęty, drewniane domki, plaża i takie tam. Skromnie ale da się żyć. Nie szukam Wersalu. Zadzwonię to będę wiedział więcej. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 To działaj. Może wykręci się całkiem fajna impreza !TAZ Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Lepsze warunki powinny być w ośrodku EKO-Tanku a caloroczne pokoje sa w rehabilitacyjnych bazach np Perła.Kiedyś miał niezły standart,teraz nie wiem ale widzę ze dzialają Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Wiem, że w Tleniu są ośrodki o wyższym standardzie ale myślałem, że chodzi Nam o jakieś miejsce do grilla i przekimania. W PTTKu spokojnie można balować cała noc i nikt się nie będzie czepiał a jak jest w innych miejscach to nie wiem. Dzwoniłem i zapowiedziałem się na niedzielę. Sprawdzę, wykonam kilka fotek i ocenicie czy będzie dobrze. Zawsze pozostaje namiot na polu namiotowym. Nie tęsknię za "pałacem" ważniejsze jest dla mnie Towarzystwo i spotkanie. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Nie tęsknię za "pałacem" ważniejsze jest dla mnie Towarzystwo i spotkanie. W pałacu mieszkam na co dzień Osobiście wybieram opcję PTTK-owską z łyżkami na łańcuchach Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Osobiście wybieram opcję PTTK-owską z łyżkami na łańcuchach Ja też chcę talerz przykręcony do stołu . Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Ja osobiście zasypiam w każdych warunkach pytaj załatwiaj, jaka jest ilość miejsc i cena mała Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 W pałacu mieszkam na co dzień Osobiście wybieram opcję PTTK-owską z łyżkami na łańcuchach HI,HI ostatnio mielismy przyjemność z Panią z gór w czarnej sukience z czerwonymi ozdóbkami ,,Czego jeszce !,bo zamykam ......." Ci co byli to doskonale kojarzą Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 HI,HI ostatnio mielismy przyjemność z Panią z gór w czarnej sukience z czerwonymi ozdóbkami ,,Czego jeszce !,bo zamykam ......." I tego mi brakuje.Kiedyś chociaż można było się pośmiać a teraz gdzie nie wejdziesz to z uprzejmością odzywają się,milutko,grzecznie co za "lipa" .Jakoś ta nasza Polska odmieniła się nie do poznania . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi